niktspecjalny 12.09.2014 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Też zapomniałem. http://images68.fotosik.pl/172/b45cbbfc5b93feabmed.jpg Moja sprawdzona babcia do smażenia steków i nie tylko. http://images67.fotosik.pl/173/9b46c3fe066c8e9cmed.jpg Mój steciunio przed obróbką.Proszę zwrócić uwagę na jego dodatki.Wszystkie zostały dodane z prezentowanej fotki. http://images66.fotosik.pl/172/6656d73e8e0db8a7med.jpg Edytowane 12 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2014 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Pierożki te co maja wszystkie pod sobą.Te z fetą i szpinakiem i te po chłopsku z ziemniakami i boczkiem. http://images68.fotosik.pl/172/29b722ffea5bc0c5med.jpg Tuż po osmażeniu te nie z frytury ale ze smalczyku http://images69.fotosik.pl/172/d6edee514cee0d15med.jpg Edytowane 12 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2014 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jakiś tam pomysł na obiad jest w tych stekach czy pierogach.Tylko nie wiem co zrobimy z synem dzisiaj.Może coś z tych składników.Od razu przepraszam za bałagan w kuchni:rolleyes: http://images66.fotosik.pl/172/474791d93be6efc0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2014 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Do obiadu z dwóch dań niekoniecznie mięsnych jako dodatek stosuję proszek z mielonych podgrzybków.Nie z prawdziwków ale właśnie z podgrzybków widocznych na blaszce z piekarnika.Ten proszek cud wspaniale się komponuje i smakuje do wszelkiego rodzaju potraw.Dobra.Dużo teorii a obiad???.A to dla pewnej pani z FM zresztą bardzo urodziwej w słownictwo.Tak przed zrobieniem obiadu. http://images66.fotosik.pl/172/383553e5e1a3a604med.jpg Fajną nazwę ma ten fikołek.........nie powiem jaką by jej nie zawstydzić. Banan na ciepło z lodami i bitą śmietaną.Oczywiście jako dodatek do obiadu z dwóch dań niekoniecznie mięsnych.To też dla niej by ślinianki zaczęły pracować i by mózg dotlenić.Fotki prywatne nie prezentowane nigdzie.Tylko dla niej. http://images68.fotosik.pl/172/ef3f2db3b1822e93med.jpg Pitu pitu a co z obiadem??? Edytowane 12 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Dwa chłopy wymyśliły fajny obiad.Taki męski ...........................dla faceta nie dla baby:P.Flaki i schabowy inaczej z frytkami surówkami(nie z sałatkami)marchewką z groszkiem.Idę zobaczyć do flaków.CDN............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.09.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Niktspecjalny, już tak poważnie. Fajnie gotujesz, Masz pomysły i czas na ich realizację. Ślinka leci... Dawaj następne. Opisy typu Teneryfa tu, Teneryfa tam też dodają smaczku. Nie nabijam się, lubię te klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2014 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Niktspecjalny, już tak poważnie. Fajnie gotujesz, Masz pomysły i czas na ich realizację. Ślinka leci... Dawaj następne. Opisy typu Teneryfa tu, Teneryfa tam też dodają smaczku. Nie nabijam się, lubię te klimaty. Jeśli mnie nie wkręcasz ...............to się cieszę.;).Zrobię fotki z ichnich dań i je wkleję. Jak to mówi Chef Paul..........pozdrawiam smacznie i serdecznie.Jakoś tak.On jest wielki i zawsze go szanowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.09.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jeśli mnie nie wkręcasz ...............to się cieszę.;).Zrobię fotki z ichnich dań i je wkleję. Jak to mówi Chef Paul..........pozdrawiam smacznie i serdecznie.Jakoś tak.On jest wielki i zawsze go szanowałem.Nie wkręcam. Miło popatrzeć, miło poczytać. Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale dla większości z nas to kompletna egzotyka. Było się tu i tam lecz na co dzień to raczej szaleństw nie ma. Fajnie choć podejrzeć jak można inaczej. To raczej nie kwestia finansów tylko przyzwyczajeń choć na wyjazd na Teneryfę nie mogę sobie pozwolić zwyczajnie z braku czasu. Będę śledził wątek i kibicował. P.s. Vietconga nie sól za wcześnie bo stwardnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2014 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Nie wkręcam. Miło popatrzeć, miło poczytać. Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale dla większości z nas to kompletna egzotyka. Było się tu i tam lecz na co dzień to raczej szaleństw nie ma. Fajnie choć podejrzeć jak można inaczej. To raczej nie kwestia finansów tylko przyzwyczajeń choć na wyjazd na Teneryfę nie mogę sobie pozwolić zwyczajnie z braku czasu. Będę śledził wątek i kibicował. P.s. Vietconga nie sól za wcześnie bo stwardnieje. P.s. Vietconga nie sól za wcześnie bo stwardnieje syn mój mówi ,że to hicior nad hiciory a jest po szkole gastronomicznej Miło mi to słyszeć i jestem zobowiązany by temu sprostać.Z ukrycia bo nie wszyscy Hiszpanie lubią jak się ich fotografuje zrobię fotki dań które jedliśmy. Powtórzę Jeśli mnie nie wkręcasz to pozwolisz ,że milę Cie pozdrowię. Edytowane 12 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.09.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Po schabowym smutek a zrobiliśmy go z serem gorgonzola i ananasem.Do tego potrzebowaliśmy panierki z krakersów greckich pick crackers z bekonem.Oczywiście jajo też.Krótkie smażenie na patelni z odrobina truflowego oleju.Marchewka z groszkiem.Ale i marchewka żywa i groszek żywy:yes: (choć mrożony).Gotowana marchewka do tego gotowany młody groszek i zapalanka z 1 łyżką śmietany.Fryty gotowane w cukrze.Surówka z trzech kapust z majonezem kieleckim z posypką grecką.Zajebista.Preludium to flaki w których znalazły się moje tegoroczne kanie.Zamrożone rozmroziłem usmażyłem w paseczki i dodałem do trzeciej partii odlewanych flaków wołowych.Osobno wywar na korpusach i szponderku.Flaki odlot.Nie takie ja z dodatkiem boczniaka.Smaczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.09.2014 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 (edytowane) Chcę wam przedstawić obiad z dwóch dań trochę mięsny ale na zagrychę jak to mój kumpolo powiedział ........drzazga w dupie.:D:D http://images67.fotosik.pl/186/663ea5d6798832a0med.jpg Jest tu wszystko.Majonez kielecki,placek ziemniaczany inny i mój winogron prywatny. http://images70.fotosik.pl/184/cdb89438577048a0med.jpg http://images66.fotosik.pl/184/c3d5b0ac6ddb2d11med.jpg Proszę zwrócić uwagę na wyrazistość tych placków które tak na prawdę nie są z ziemniaków.Mąka ziemniaczana jajo i ..............no właśnie.Ktoś wie czego użyłem???Proszę zgadnąć.Smażą się identycznie ale smakuja inaczej..P. ansi greengaz niech wypociny zostawią w swych topikach. Do perm. Jeśli nie lubisz śledzi po wiejsku to zagryzajka do miętowej księżycówki nie dla ciebie. Wyjściówka na talerzu. http://images69.fotosik.pl/184/04b77a9e8ec0a630med.jpg Edytowane 16 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.09.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ...Ja tylko mięso, więc nie oczekuj zachwytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.09.2014 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Ja tylko mięso, więc nie oczekuj zachwytów. Wiem i spodziewałem się takiej twej odpowiedzi.Śledź był tym dopełnieniem mięsnym a placki są ............już powiem by w tajemnicy nie trzymać tych co nabijają mi licznik........... z tartych białych szparagów.:yes:.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.09.2014 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Ja tylko mięso, więc nie oczekuj zachwytów. Myślę nad ksywką dla ciebie.Skoro jak to prawisz jesteś mięsożerny może ............permstekożerm.:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 (edytowane) Chcemy być tu ale na przeszkodzie stoi jak zwykle termin i atrakcje hotelowe.Firma która nam to organizuje musi sprostać wyzwaniu i ulokować nas tam w 5 osób.A to jest taki mały problem ale jest. http://www.holidaycheck.pl/data/urlaubsbilder/images/2/1159768729.jpg Tam też jada sie normalnie http://www.holidaycheck.pl/data/urlaubsbilder/images/2/1159768809.jpg Pije sie także normalnie. http://www.holidaycheck.pl/data/urlaubsbilder/images/2/1159768805.jpg Znane widoki.Chcemy na nasza cudowna rocznicę zabrać naszych kochanych milusińskich. http://www.holidaycheck.pl/data/urlaubsbilder/images/2/1159768721.jpg Chcemy mieć helikopter w cenie i dwa przeloty gratis nad teneryfą. Edytowane 18 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Możemy byc także tu. http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/b2/06/e8/aqualand-costa-adeje.jpg Panie Zofija i ansija zapewne znają Adeje. http://static1.demotix.com/sites/default/files/imagecache/a_scale_large/1700-2/photos/1358709213-fiesta-of-san-sebastian-in-adeje-tenerife_1739802.jpg zapewne to też widziały ga...........y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 (edytowane) Taki stół to dla was drobnostka tez tu jadałyście http://static.tui.pl/public/galeria/hotele/TFS/31029/852x558/lato/3.jpg http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/02/31/40/4b/papas-y-mojo.jpg Czym Panie się pochwalicie???Ja fotki z Teneryfy zrobię a wy??? http://guiaquebueno.com/Images/Restaurantes/ff2ef7d1-a663-4a4b-9a80-3d5619532cc1.jpg Edytowane 18 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 http://us.123rf.com/450wm/jagcz/jagcz1211/jagcz121100323/16611392-pyszny-stek-wo%C5%82owy-na-drewnie-z-p%C5%82omieni-na-backgrouns.jpg Czy P.wiedza albo lepiej ,znają technikę wykonania tego steku???.Tam takie jeść będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2014 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Jadę po steki do Macro,ale mam wczorajszy obiad.Rosół na króliku i korpusach,szpondrze.Szybka potrawka z królika z bardzo dużą ilością natki pietruchy i koperku ,ziemniaki nie pure i buraczki bez śmietany ale zapalane.Steki robię dla siebie a dziamdzie:p maja obiadek jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 20.09.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 o pomylilem zdjecia. hahaha, smiszek ze mnie. ha ha mialem na mysli to http://112.imagebam.com/download/Y64YN5cjxuvy9GXLUZy2tw/33264/332632231/P1090966%20%282%29.jpg Ostatnio pojawiły się w naszej okolicy bobry , jakieś 700-800 metrów od mojego domu, może i raki zawitają ponownie ? Niekoniecznie takie wielkie jak to monstrum ale złapane osobiście byłyby 2X smaczniejsze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.