Greengaz 23.03.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Proszę mi wieżyc ale czerwona cebula smakuje jak zrumieniony kalafior(mój kucharz) .Wszystkim smakowało a mi niestety nie. http://images67.fotosik.pl/736/3069fdc9fcfa1d5emed.jpg To wieżyć to od wieży /taka wysoka budowla/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.03.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 To wieżyć to od wieży /taka wysoka budowla/? Akurat nie od zbiorników na propan i propan butan.Wierzę ,że powinny być zakazane w gastronomi a najprędzej przed domem.Wieżyć nie chcę by to ustrojstwo zawitało w naszych domostwach.Wiara czyni cuda ,a ty już jesteś poza nią ze swoimi tu osiągnięciami.Polecam ci kurczaka opalanego gazem.Wyśmienity.Wkleję go specjalnie dla cię.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2015 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 http://www.gastrotar.com.pl/images/kuraki2.jpgKurczak z rożna gazowego.Jako składnik obiadu z dwóch dań.Zdrowy i fajny dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 W oddali panie korektor- greengaz kebab opalany gazem z butli.Jeśli i to promujesz to jesteś zaprzeczeniem tego co bezpieczne i co smaczne.Zacznę od tego co to za persona o zwiewnej nazwie korektor.Jest to osoba która swój profesjonalizm przekłada nader skrupulatnie na poprawę różnych tekstów pisanych języka polskiego z niesamowitą dozą w fachową wiedzę.Trzy cechy ją wyróżniające.Odpowiedzialność,doświadczenie i spostrzegawczość. Ty żadnej z tych cech nie posiadasz o tym ,że nie potrafisz gotować i jakoś to przekazać nawet bydle jak, nie wspomnę.gdyby było namolność , upierdliwość,niepoprawność w ocenie i szyderczy stan, wszelkie konkursy kulinarne wygrywasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.03.2015 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Znowu flaki.ale jakie.Żołądki kurze,korpus ze skrzydełkami,szponder,flaki.Pokaże w miseczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.04.2015 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Taki obiadek dzisiaj jedliśmy.http://images69.fotosik.pl/787/b48dd98464f8fec8med.jpghttp://images68.fotosik.pl/787/46def95abfc1e66dmed.jpghttp://images69.fotosik.pl/787/47c833f88179fe1emed.jpghttp://images67.fotosik.pl/788/ce7a0887b0ca47d1med.jpghttp://images68.fotosik.pl/787/48f53c875d046eb3med.jpgSama prościzna na talerzach od aksamitnego kremu z pomidorów ,kwaśnicy poprzez dewolaja i kaszankę z grilla skończywszy na pierogach po chłopsku. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.04.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Kolejne obiady już niebawem.Troszkę się uspokoi.Malkontentom i tetrykom powiemy pas..i zaraz wracamy z kulinarnymi nowinkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.04.2015 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 http://images67.fotosik.pl/790/a685085ffb242ccfmed.jpg Powtórka z rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2015 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Gołąbki pasują i tutaj ale nie będę powielał dań.Coś innego wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2015 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 zupa ogórkowa pasuje mi także tutaj z kieszonka w polędwicy ale także nie będę powielał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.