niktspecjalny 26.10.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Koguta nie będzie, ja raczej bezmięsnie i bezmajonezowo - taka karma A o przejęzyczeniach to coś Freud kiedyś popełnił Nio to masz kulinaria albo załóż sobie wątek bezmięsny i bez majonezowy.Tyle jest cudownych forumowych wątków kulinarnych.po co idziesz za głosem naiwnych????.Popatrz nie podobasz mi się i nie wchodzę mimo to z buciorami w twoje topiki w których bierzesz czynny udział.Na siłę nie obrażam cię w nich.Jesteś jedną z nielicznych która nie lubi majonezu,zasmażki itp.,które tak dobitnie wytykasz mi jak pojawi się szef.Wiem ,że nie masz swego zdania ale ,żeby w taki sposób budować swój elektorat.tu .w moim topiku????To jakieś chore.Chyba taka norma nie karma????.Ale jak już karma to na publicznym .powiedz czym cię karmią????Pomyłka-przejęzyczenie..................... pomyłkę przez którą na pewno nie chciałem pokazać przesłanek gdy się z deka rozjechałem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.10.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nio to masz kulinaria albo załóż sobie wątek bezmięsny i bez majonezowy.Tyle jest cudownych forumowych wątków kulinarnych.po co idziesz za głosem naiwnych????.Popatrz nie podobasz mi się i nie wchodzę mimo to z buciorami w twoje topiki w których bierzesz czynny udział.Na siłę nie obrażam cię w nich.Jesteś jedną z nielicznych która nie lubi majonezu,zasmażki itp.,które tak dobitnie wytykasz mi jak pojawi się szef.Wiem ,że nie masz swego zdania ale ,żeby w taki sposób budować swój elektorat.tu .w moim topiku????To jakieś chore.Chyba taka norma nie karma????.Ale jak już karma to na publicznym .powiedz czym cię karmią????Pomyłka-przejęzyczenie..................... pomyłkę przez którą na pewno nie chciałem pokazać przesłanek gdy się z deka rozjechałem. . Ależ ja poszłam za tytułem wątku. Znaczy się, że naiwna byłam? Baw się dobrze i gotuj, co i jak chesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.10.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ależ ja poszłam za tytułem wątku. Znaczy się, że naiwna byłam? Baw się dobrze i gotuj, co i jak chesz. Wybacz prostakowi ...........jesteś naiwna bo jak szef się pojawi wrócisz i Ty ze swoimi wspomnieniami typu majonez,zasmażka itp.Co Ty jadasz kobieto.......może powiedz a topik nabierze miary i lepsiejszego brzmienia.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.10.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Po zmianie czasu czas na zmiany mych wypocin.Skoro co niektórym moje gotowanie się nie podoba a obrażanie w moim wątku to już standard to nie będę ich karmił i dawał witaminek do w/w wyrażeń.Jeśli ktoś z Państwa wchodzących w mój watek wyłapie coś dla siebie przydatnego proszę napisać wtedy przepis podam w całości i ze szczegółami. Piękny poranek niedzielny.Zrobię(wczoraj mięsień od szynki marynowałem) plastry szynki we własnym sosie w otoczce z..................pewnych placków chińskich bez majonezu ale z tao-tao.Do tego kule ziemniaczane nadziewane warzywami.Zupa krem-ogórkowa z kiszonych ogórków ze wspaniałym dodatkiem,który połaskocze każde podniebienie.Obowiązkowo kompot z mirabelek czerwonych i winogrona ciemnego z własnej hodowli:yes:.Na deser ulubione ptasie mleczko z mleka skondensowanego z zatopioną karmelizowaną gruszką.Na obiedzie będzie rodzina mojej Gosi wraz z teściową.Po obiedzie a przed deserem przejażdżka naszą trasą rowerową w nasze malownicze tereny tak upodobane przez nasza rodzinę i przyjaciół. do miłego. Edytowane 27 Października 2013 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 29.11.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) Wątek moderowałem ja. I wtedy i teraz. To tak dla pełnej jasności. Dlaczego go moderowałem, chyba nie muszę tłumaczyć? J. (swój wpis też usunę jako nie mający związku z tematem, ale za jakiś czas dopiero) Edytowane 29 Listopada 2013 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.11.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Wątek moderowałem ja. I wtedy i teraz. To tak dla pełnej jasności. Dlaczego go moderowałem, chyba nie muszę tłumaczyć? J. (swój wpis też usunę jako nie mający związku z tematem, ale za jakiś czas dopiero) Jeśli tak było to pamiętaj o równowadze.Gdy moderujesz ,banujesz nie rób wyjątku wbrew panującej tu zasadzie " jeden chłopczyk do bicia".............wszyscy pod jednym regulaminem.Tego z racji twych zasług tłumaczyć nie muszę.Wystarczy w czasie wejść i jako moderator napisać .np. dałem bana za to i za to a nie na prośbę swej forumowej kuliżanki oddajesz się słowom po dłuższym czasie.............. to tak dla sprawiedliwości i równowagi.Wątek jest mój co jest niezaprzeczalne a osoba znana ci dobrze obraziła mnie i to wiele razy na co niestety nie raczyłeś nawet spojrzeć. Sprawę za obrazę mojej rodziny by się facet ode mnie oczepił skierowałem na policję.Proszę Cię byś pamiętał za nim kogoś zbanujesz komu ma to służyć.Ot i wsio. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.11.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jeśli tak było to pamiętaj o równowadze.Gdy moderujesz ,banujesz nie rób wyjątku wbrew panującej tu zasadzie " jeden chłopczyk do bicia".............wszyscy pod jednym regulaminem.Tego z racji twych zasług tłumaczyć nie muszę.Wystarczy w czasie wejść i jako moderator napisać .np. dałem bana za to i za to a nie na prośbę swej forumowej kuliżanki oddajesz się słowom po dłuższym czasie.............. to tak dla sprawiedliwości i równowagi.Wątek jest mój co jest niezaprzeczalne a osoba znana ci dobrze obraziła mnie i to wiele razy na co niestety nie raczyłeś nawet spojrzeć. Sprawę za obrazę mojej rodziny by się facet ode mnie oczepił skierowałem na policję.Proszę Cię byś pamiętał za nim kogoś zbanujesz komu ma to służyć.Ot i wsio. pzdr. p.s Aha .Bardzo nieładnie osunąłeś mi listę w "zobacz posty".Trochę poniżej pasa ale cóż na władzę nie poradzę. Niegrzeczne i nie ładne.Zostawiłeś te od 2008 roku było już moderatorze usunąć wszystko w myśl zasady z której nie przystoi korzystać nawet Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 30.11.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) p.s Aha .Bardzo nieładnie osunąłeś mi listę w "zobacz posty".Trochę poniżej pasa ale cóż na władzę nie poradzę. Niegrzeczne i nie ładne.Zostawiłeś te od 2008 roku było już moderatorze usunąć wszystko w myśl zasady z której nie przystoi korzystać nawet Tobie. Kompletnie nie wiem, o czym piszesz. Podobnie daruj sobie, proszę, sugestie, jakobym moderował nieobiektywnie "na prośbę koleżanki", w tym wątku moderacja polegała na usunięciu postów osób banowanych z powodu posiadania kont wielokrotnych, następnie po otrzymaniu zgłoszenia usunąłem z wątku dyskusje niezwiązaną z kulinariami. Jeśli uważasz, że coś usunąłem niepotrzebnie bądź nieobiektywnie, proszę o konkrety, nie przeglądałem całego wątku, mogłem coś opuścić. J. Edytowane 30 Listopada 2013 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.11.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Kompletnie nie wiem, o czym piszesz. Podobnie daruj sobie, proszę, sugestie, jakobym moderował nieobiektywnie "na prośbę koleżanki", w tym wątku moderacja polegała na usunięciu postów osób banowanych z powodu posiadania kont wielokrotnych, następnie po otrzymaniu zgłoszenia usunąłem z wątku dyskusje niezwiązaną z kulinariami. Jeśli uważasz, że coś usunąłem niepotrzebnie bądź nieobiektywnie, proszę o konkrety, nie przeglądałem całego wątku, mogłem coś opuścić. J. Skoro jako moderator robisz coś po łebkach to chylę czoła.Po banie loguję się a tu zmiany.Wypowiadasz się ,że to Ty stoisz za tym to co tu dziwnego.Jakie sugestie???.Konto jako drugie zabrane mi bez powrotnie przez Ciebie służyło do dyskusji ale w imieniu jednej osoby.Wiesz kogo???.Mnie. A tu kolejna przepaść..........http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=5283 Forum jakieś dziwne przy moich otwarciach a Ty za tym stoisz w tej dzikiej ekspansji.Skoro jak to sam zauważasz nie śledzisz całego topiku to bądź łaskaw robić to inaczej bym jako solenizant tego publicznie nie doświadczał. Dziwi mnie ,że usunąłeś moje posty od 2013 roku do 2008 z zakładki ,ktora jest dośc pomocna gdy się trzeba szybko przemieścić i gdy się zapomniałem gdzie brałem udział w dyskusji.To według ciebie też sugestia???Jak ci to inaczej napisać??? Edytowane 30 Listopada 2013 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 30.11.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Szanowny kolego, po łebkach to Ty najwyraźniej czytasz to, co masz przed oczami. Jeszcze raz:Regulamin, którego znajomość potwierdziłeś przy zakładaniu konta jasno określa w punkcie 2.3, że użytkownik forum ma prawo do jednego konta. Nie ważne, do czego mu potrzebne drugie, nie ma prawa go zakładać. Stąd usunięte tamto konto i wszystkie wypowiedzi nim firmowane. Nie byłeś w tym wątku jedyną osobą, która miała kilka kont, więc wyleciały również i tamte wraz z kolejną porcją postów. Na koniec zaś usunąłem całą dyskusję między Tobą a Elfir oraz osobami przygodnymi w temacie moderacji jako zbędną po usunięciu tamtych postów. Link, który podajesz, wyświetla mi komunikat "niestety, brak wyników", więc nie wiem, co mi usiłujesz pokazać. Może printscreen będzie lepszym sposobem?Z forum w ostatnich dniach było dużo problemów, mieli jakiś problem z bazą danych, zdaje się, że nie wszystko obecnie jest jeszcze ok, być może obserwujesz coś, co po prostu trzeba zgłosić administratorom jako błąd do usunięcia. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.12.2013 03:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Szanowny moderatorze. ....nie przeglądałem całego wątku, mogłem coś opuścić............... Właśnie mam przed oczami to co piszesz.Zakładka "zobacz posty"to ją po prostu zobacz.Były w niej posty z 2013 roku a teraz ich nie ma.Skoro usuwałeś, na zdrowy rozum usunąłeś to Ty.Przecież sam o tym piszesz..Może printscreen będzie lepszym sposobem?......... Skoro jest zakładka otwierająca bezpośrednio z nicka to po juhasa mi print screen???U mnie jest ich 7 a u ciebie 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.12.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dwa razy pisałem, co usunąłem. Trzeci raz nie mam zamiaru, bo to zdaje się próżna robota. Złe działanie zakładki "zobacz posty" zgłaszaj do administratora forum (najlepiej przez wątek "Zgłoszone problemy do rozwiązania/naprawy"), bo jak najbardziej na forum są obecne twoje posty młodsze, niż z 2010r (i można to sprawdzić w czasie dużo krótszym, niż napisanie tego posta), więc jeśli ich nie ma w zakładce "zobacz posty", to dowodzi, że ta zakładka działa źle, nie że zły moderator je usunął. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.12.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dwa razy pisałem, co usunąłem. Trzeci raz nie mam zamiaru, bo to zdaje się próżna robota. Złe działanie zakładki "zobacz posty" zgłaszaj do administratora forum (najlepiej przez wątek "Zgłoszone problemy do rozwiązania/naprawy"), bo jak najbardziej na forum są obecne twoje posty młodsze, niż z 2010r (i można to sprawdzić w czasie dużo krótszym, niż napisanie tego posta), więc jeśli ich nie ma w zakładce "zobacz posty", to dowodzi, że ta zakładka działa źle, nie że zły moderator je usunął. J. Wiesz co......... dobrze ,że w ogóle coś napisałeś jako moderator.Dobrze ,że jako moderator wiesz co piszesz.Na koniec prośba byś jako moderator był obiektywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.12.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Zrobię dziś zupę cebulową- brokułową z dodatkiem halibuta z dużą ilością zieleniny .Rzadko jadamy rybne zupy więc pokuszę się i właśnie ją zrobię.Zaschło mi już w paszczy od tej polemiki z Szanownym moderatorem,że na drugie będą pierożki z ciasta francuskiego .Serowe mięsne.Farsz jak na ruskie a mięso jak na mielone.Nie mieszane.Zawinięte kulki obok siebie.Zapieczone w piekarniku.Polane skwarkami z bekonu.Kompot truskawkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.12.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Zawsze houścik może się udzielać w innym topiku.Tyle razy był banowany ,tyle ma nicków(rekordzista) a przepis jego nie obowiązuje.Za swoją bezczelność i wulgaryzmy był banowany.Teraz gdy ja coś skreśliłem w swoim wątku on jak zdobywca w chwale bez białego konia przybywa by mącić.Jego IP. itp. jest znane Redakcji.Dlaczego nie korzysta z tego przywileju.Bo jeśli nie to przepis jest nie do końca wytłumaczalny.Facet wymyśla ponownie nick.Podaje adres mailowy by dokonać rejestracji i po chwili jest znowu na FM.Tak to ma działać?Ale nie uprzedzajmy wypadków.Czas,czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.12.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Wiesz co masz ten topik na razie i się realizuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tu w tym wątku udziela się li tylko wielo -nikowiec houścik pozostawiając po sobie niemiły rozgardiasz.Pozostawiam go w jego wyimaginowanym świecie ,niech tworzy. .Jednocześnie proszę Admina ,moderatora by w moim nowo założonym temacie ignorować,kasować jego wejścia ponieważ jego trywialność jest tu dobrze znana.:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Koniec topiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.12.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Haftujemy jak musimy a ty haftujesz jak masz sracz........kę. Zasra................ować......................ten talerzyk miałeś sposobność.....fe nieapetyczne........wykasać.Koniec topiku Panie barierka............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 23.12.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 i znowu zawitał czas na potawy bez mięsa, czyli postne i okres wyciągnięcia garów żeliwnych.Przygotowałem rybe: halibutsiejapstrągłosośdorszflądratuńczykoraz coś innego, kalamaryśledzie w trzech wariantach - zalewa, oliwka i śmietana.Ryba pieczona, smażona i duszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts