niktspecjalny 29.12.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) :D:D:D.Sałatka z halibuta..............Halibut i sałata lodowa i słonecznik :D:D:D.Halibuta grillujemy w specjalnym naczyniu bo tłusty jak cholera.Studzimy.:D:D:D.Wyościowujemy :D:D:D.Sałatę lodową poddajemy obróbce cieplnej z odrobiną czerwonego wina :D:D:D.Kandyzujemy ziarno słonecznika :D:D:D.Tak przygotowane składniki jako chłodne łączymy :D:D:D. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.01.2014 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Wystarczy sieję namoczyć w mleku kozim,na patelni z odrobiną oleum posypanym pieprzem itd.włożyć rybkę i smak jest zajebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.01.2014 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 pstrąg......................CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2014 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Zawinąłem pstrąga w folię.w bebeszki wsadziłem masło i zielepastwo............Następnie go zapiekłem w temp. 200 stC przez 30 min.odkryłem folię i go odparowałem.Starłem:D ziemniaki na tarce jarzynowej ,ugotowałem makaron nitki i ze smażyłem z ziemniakami.To połączenie jest zajebiste.Kawałek fileta, makaronowe ziemniaki i Świąteczna ćwikła to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2014 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 piu..............nic nie gotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 łosoś CDN............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2014 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Łosoś płaty należy włożyć do śmietanki 30% z,zostawić na kilka godzin.Następnie wyjąc ,odsączyć -wysuszyć i oprószyć mąką. Wspaniale smakuje z kminkiem i ziemniakami .Czyli po jego delikatnym ze smażeniu układamy na warstwę uprzednio ugotowanych w mundurkach ziemniakach(obranych ze skórki).Przykrywamy drugą warstwą i delikatnie zapiekamy.Gwarantuję ,że to Wam przypadnie do gustu.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2014 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 dorsz............CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2014 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Płaty z dorsza należy skropić w maggi.Następnie przełożyć cebulą ,koniecznie czerwoną by zafarbował.Po czasie wyjąć go i obsmażyć z dwóch stron na maśle.Ugotować marchew z cebulą wyjętą z pod dorsza.Potraktować blenderem.Pierwszą warstwę papki położyć na dno naczynia żar........go.położyć płaty i przykryć drugą warstwą papki.Na wierzch położyć plastry pomidora bez skórki.Zapiec. nie solimy a pieprzymy;) Edytowane 9 Stycznia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 flądra CDN.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Zawsze skrapiam flądrę sokiem z cytryny.Zawsze.Ta ryba tego potrzebuje i to jest sprawdzone.Pieprz i sól. Flądra nie potrzebuje mąki i innych wynalazków.Sama z siebie ma smakować.Jej nie smażymy(porażka) ale pieczemy.Tak upieczoną rybę podajemy na kuskusie czerwonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 tuńczyk....CDN............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 14.01.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Pieczony łosoś z sałatką z porów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2014 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Pieczony łosoś z sałatką z porów a dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 16.01.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Pieczony łosoś z sałatką z porów kocham lososia w kazdej postaci. kocham rowniez dziczyzne. danie dla mysliwych, czyli francuski garnek mysliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.01.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 łosoś i sałatka z porów to chyba już wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 16.01.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 zawsze jak tylko wracam z zimowych wakacji, wybieram sie calkowicie zrelaksowany na dzika zwierzyne. nie ma to jak jak prosty domowy posilek z prawdziwego miesa, po dlugim wypoczynku. danie naprawde proste. dziczyzna, ziemniaki (czerwone, fioletowe, zolte), czosnek , szalotka, sol i pierz, oliwka dziewicza, popularne ziola jak na zdjeciach, garnek zeliwny i 30 minut piekarnik. danie wyjatkowo smaczne i aromatyczne. polecam. bon appetit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 16.01.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 nastapila mala zmiana, mialem ochote na marchewke. tak wiec obralem dwie i dodalem do potrawy. po 30 min. wyciagamy z piekarnika i odstawiamy na 20 min. butelka czerwonego i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 16.01.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zapomniałam, że miały być dwa dania No cóż to mojego ukochanego łososia to zupa krem z dynii albo z bokułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.01.2014 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 tuńczyk....CDN............. Luksusowy tuńczyk:yes:.Robimy steki w ulubionej marynacie np. z wina,cebuli ,czosnku,cytryny,pietruszki(natki).Delikatnie przesmażamy go na oleju z obydwu stron.Układamy go na kiszonej kapuście wcześniej doprawionej jak na surówkę.Mnie smakuje zajebiście.Do tego zapiekane ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts