niktspecjalny 29.12.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) :D:D:D.Sałatka z halibuta..............Halibut i sałata lodowa i słonecznik :D:D:D.Halibuta grillujemy w specjalnym naczyniu bo tłusty jak cholera.Studzimy.:D:D:D.Wyościowujemy :D:D:D.Sałatę lodową poddajemy obróbce cieplnej z odrobiną czerwonego wina :D:D:D.Kandyzujemy ziarno słonecznika :D:D:D.Tak przygotowane składniki jako chłodne łączymy :D:D:D. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.01.2014 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Wystarczy sieję namoczyć w mleku kozim,na patelni z odrobiną oleum posypanym pieprzem itd.włożyć rybkę i smak jest zajebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.01.2014 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 pstrąg......................CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2014 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Zawinąłem pstrąga w folię.w bebeszki wsadziłem masło i zielepastwo............Następnie go zapiekłem w temp. 200 stC przez 30 min.odkryłem folię i go odparowałem.Starłem:D ziemniaki na tarce jarzynowej ,ugotowałem makaron nitki i ze smażyłem z ziemniakami.To połączenie jest zajebiste.Kawałek fileta, makaronowe ziemniaki i Świąteczna ćwikła to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2014 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 piu..............nic nie gotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 łosoś CDN............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2014 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Łosoś płaty należy włożyć do śmietanki 30% z,zostawić na kilka godzin.Następnie wyjąc ,odsączyć -wysuszyć i oprószyć mąką. Wspaniale smakuje z kminkiem i ziemniakami .Czyli po jego delikatnym ze smażeniu układamy na warstwę uprzednio ugotowanych w mundurkach ziemniakach(obranych ze skórki).Przykrywamy drugą warstwą i delikatnie zapiekamy.Gwarantuję ,że to Wam przypadnie do gustu.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2014 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 dorsz............CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2014 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Płaty z dorsza należy skropić w maggi.Następnie przełożyć cebulą ,koniecznie czerwoną by zafarbował.Po czasie wyjąć go i obsmażyć z dwóch stron na maśle.Ugotować marchew z cebulą wyjętą z pod dorsza.Potraktować blenderem.Pierwszą warstwę papki położyć na dno naczynia żar........go.położyć płaty i przykryć drugą warstwą papki.Na wierzch położyć plastry pomidora bez skórki.Zapiec. nie solimy a pieprzymy;) Edytowane 9 Stycznia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 flądra CDN.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Zawsze skrapiam flądrę sokiem z cytryny.Zawsze.Ta ryba tego potrzebuje i to jest sprawdzone.Pieprz i sól. Flądra nie potrzebuje mąki i innych wynalazków.Sama z siebie ma smakować.Jej nie smażymy(porażka) ale pieczemy.Tak upieczoną rybę podajemy na kuskusie czerwonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 tuńczyk....CDN............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 14.01.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Pieczony łosoś z sałatką z porów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2014 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Pieczony łosoś z sałatką z porów a dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 16.01.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Pieczony łosoś z sałatką z porów kocham lososia w kazdej postaci. kocham rowniez dziczyzne. danie dla mysliwych, czyli francuski garnek mysliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.01.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 łosoś i sałatka z porów to chyba już wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 16.01.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 zawsze jak tylko wracam z zimowych wakacji, wybieram sie calkowicie zrelaksowany na dzika zwierzyne. nie ma to jak jak prosty domowy posilek z prawdziwego miesa, po dlugim wypoczynku. danie naprawde proste. dziczyzna, ziemniaki (czerwone, fioletowe, zolte), czosnek , szalotka, sol i pierz, oliwka dziewicza, popularne ziola jak na zdjeciach, garnek zeliwny i 30 minut piekarnik. danie wyjatkowo smaczne i aromatyczne. polecam. bon appetit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 16.01.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 nastapila mala zmiana, mialem ochote na marchewke. tak wiec obralem dwie i dodalem do potrawy. po 30 min. wyciagamy z piekarnika i odstawiamy na 20 min. butelka czerwonego i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 16.01.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zapomniałam, że miały być dwa dania No cóż to mojego ukochanego łososia to zupa krem z dynii albo z bokułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.01.2014 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 tuńczyk....CDN............. Luksusowy tuńczyk:yes:.Robimy steki w ulubionej marynacie np. z wina,cebuli ,czosnku,cytryny,pietruszki(natki).Delikatnie przesmażamy go na oleju z obydwu stron.Układamy go na kiszonej kapuście wcześniej doprawionej jak na surówkę.Mnie smakuje zajebiście.Do tego zapiekane ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.