niktspecjalny 17.01.2014 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 kalmary ....CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 17.01.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mam ochote na rolade z mozzarella i szpinakiem. podstawa to duzy kawal dobrej wolowiny. drugi warunek to super ostre noze. noze przygotowane, wiec wybieramy sie po wolowine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 18.01.2014 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 kawał wołoniny wygrywa jeżeli nie ma alternatywy w postaci ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Kalmary z varomy.Smażone ,krążki to przeżytek.Ale z varomy to istne zdrowie.Do tego sos truflowy.Drogie ale jakie wymowne.Wymowne a zarazem zdrowe.Zdrowe ale jakie smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 śledzie w kilku odsłonach ze smaczną zdrową śmietaną,oliwą,zalewą.Nie wiem jak połączyć te trzy składniki ale...........CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.01.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 kawał wołoniny wygrywa jeżeli nie ma alternatywy w postaci ryby. łata wołowa, sznurek , szpinak , mazarella, super ostry noz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.01.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 nastepny krok, to patelnia zeliwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.01.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 dobre domowe pieczywo, slodka cebula z andow, i miekkie avokado. roladowe hamburgery a la bęc prawie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.01.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) jest tak soczysty i miekki, ze az ho ho......palce lizac. ukladamy wszystko na domowej ciabatce wypiekanej z oliwkami. to jest to co nazywam roladowym hamburgerem, proste domowe i smaczne. mniami.polecam! a-ha i dobre piwo, to jest to! Edytowane 18 Stycznia 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.01.2014 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) piwo polecam rowniez wyjatkowe, ten zestaw smakowy jest idealny. pychota! Edytowane 18 Stycznia 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 śledzie CDN-puje. prosty śledź w super śmietanie bez majonezu. Konferencję kroimy w kostkę ,Skrapiamy delikatnie winnym octem,posypujemy posiekanym koperkiem,dodajemy drobno posiekaną cebulę szalotkę,kilka borowików z octu kroimy w poprzeczne plastry i na ręczniku jednorazowym odsączamy,dodajemy śmietanę,mieszamy dodając odrobinę pieprzu ziołowego i cukru. Wymoczone wcześniej śledzie w całości przekładamy warstwami powstałej masy.Nie kroimy śledzia na małe kawałki ponieważ estetycznie wygląda bez tych cięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 śledź w oliwie nie w zalewie CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Przypominam aby do każdego prezentowanego tu przepisu z rybą w roli głównej nie bać się podawania np. z ziemniakami,ryżem,drobnymi kaszami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 śledź w oliwie.Śledzia moczymy w mleku.Cebulę przelewamy wrzątkiem.By nie był za bardzo mdły wspomagamy go marynowanymi pieczarkami.Czyli.Śledzia odsączamy,kroimy wzdłuż w paski.Zwijamy w małpie ogony posypujemy grubo mielonym pieprzem i zaczynamy robić warstwy.Mam szklaną salaterkę jak tortownicę i na dno układam warstwę pieczarek w plastrach,małpie ogony śledziowe,cebulę i znowu pieczarki,śledziki,cebula aż do wykończenia produktów.Każdą z warstw polewamy oliwą,pamiętając ,że ostatnią warstwą jest cebula.Jeśli nie podajecie z grillowanymi grahamkami to proszę spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2014 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Śledź w zalewie z miodową nutą CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2014 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jak skończę z rybami to zapodam przepis na inne pierogi w sosie.Przepis z warszawskiego przedszkola u moje córki delikatnie przeze mnie zmodyfikowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Pierooooogiiiiiiiiiiiiiii. w sosie.Ale na pierwsze Śledź w zalewie z miodową nutą .....CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 19.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 szykuje sie cudowna swieza wedzona ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.01.2014 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Przepraszam ,że fotek nie robię......wybaczcie zmęczonemu.Niech inni w fotkach będą silniejsi,Mój topik wiadomo o czym........niech OBCY go zawojuje.OBCY.Zaraz wklei Wam swoje udoskonalenia..OBCY działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 20.01.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 cudowna rybe patroszymy. wedzenie(5h). to odpowiednio od posiadanej "kopciarki". ja mam 3 mozliwosci, na kracie grilla, na ruszcie obrotowym, lub na zwis. zdjecia sa juz umieszczone w innym "wewatku", jak dziala. moze obcy je ponownie zaprezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.