niktspecjalny 20.01.2014 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.01.2014 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Lepie pierogi i to tak długo trwa.Ale ulepie.A jak ulepie to wklepie.A są zajebiste.Pierogi 2013 do pierogów 2014 to,pikuś powiadam Wam pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.01.2014 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Piję teraz boszcz bo mi smakuje.Zagryzam madoni bo mnie rajcuje,idę do winiarni i wypije moje winko......moje z moich wino gronek. A potem znowu te ryby....................ale dam rade.Twardy jestem a nie miętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Widzę ,że wszystko spoko..............przygotowania trwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 22.01.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) wedzona sieje czyscimy. dorodny okaz to 900g czystego wedzonego miesa. dodatkiem bedzie jarmoz, marchewka, pomidorki, sos jogutowo-szpinakowy, parmesan. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez bęc dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 22.01.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ten sam sos na pyszna rybe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 22.01.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) przybieramy wedzona rybe. gotowe! bardzo smaczne i zdrowe danie. polecam. dla zdrowotnosci polecam wysokiej klasy alkohol w markowym krysztale, tak przybrana rybka lubi plywac i trzeba ja docenic. to jest to! mniami! Edytowane 22 Stycznia 2014 przez bęc rybka lubi plywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Piu nigdy Cię aż tak nie doceniałem ale masz zupełną rację.To prawda i widać.:D:D.Sznureczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 22.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 tak, tak. he :D:D. wedzile 3, tak wiec mam cos w zapasie. proponuje swietna paste. wedzona sieja jest naprawde super w tym wydaniu. mozemy uzyc KitchenAid, lub profesjonalny mixer. najlepsze sa te powyzej 1,5 konia mechanicznego lub wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 22.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 a teraz przygotuje sledzie, ktore zostana uzyte do nadziewania jajek. szalotka organiczna, organiczna dziewicza oliwa, wymoczone sledzie malosolne, przyprawa do lososia. odstawiamy do lodowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Piu to się pognębia......wielki szacun w Twoją stronę.Wszystkiego najlepszego,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 23.01.2014 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 co do jajek nadziewanych sledziami, to mysle, ze dobre organicze z wolnego wybiegu, lub przepiorcze rowniez cos w ten desen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Jakoś pierogi mnie wyszli,tymi rybamy chyba spawiuje.:lol2:.Piu gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 W moim we wątku konie!!!Ale niech będą ........Tylko koni tylko koni tylko koni tylko żal.:D:D.Marylka by rzekła.Powiem Wam ,że nie robiłem dawno nic z koniny.............bo kocham konie.Zapraszam do mnie na przejażdżki.Nieodpłatne w rzeczy samej.......Czego się nie robi dla kucharzących z FM. buziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2014 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Zapraszam na kulig.Moje dwie rącze Lili i Smaga powiozą wszędzie.........nie do przesady ale powiozą.Moja syna zrobi mieszany bidzis i kiełbachę białą na ognicho..Pieczywo świeże..Nalewka tyż będzie. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 23.01.2014 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) filety suma, biale wino, sok z cytryny, 3 plastry cytryny, nac pietruszki, czosnek, papryka, oliwka dziewicza, garnek zeliwny z przykrywa, piekarnik. pieczemy. brukselka, biala kapusta, czerwona kapusta, brokuly,jarmoz,marchewka, miod, sok z cytryny, odrobina maslanki. mieszamy. miekkie, soczyste, aromatyczne, jednym slowem wysmienite. kompozycja przystawki cudowna, i ten smak. mniami. patentem na soczysta pieczona rybe jest garnek zeliwny staub. nie ma nic lepszego na rynku. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez bęc tajemnica ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Chciałam na kulig się zaanonsować, skoro NS tak serdecznie zaprasza, ale nie wiem, gdzie i kiedy? No ale klapa - gospodarz znowu banned Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 26.01.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Bęc - rybka wygląda pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 26.01.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) dzisiaj troche odmiennie. jarmorz. taki bez dodatkow. widze ze jarmuzu nikt tu nie jada, moze ten kogos zainteresuje. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 26.01.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 jarmoz zawiera witaminy A, B, C, E, K, PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.