Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 849
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przybieramy wedzona rybe.

 

gotowe!

 

bardzo smaczne i zdrowe danie. polecam.

 

dla zdrowotnosci polecam wysokiej klasy alkohol w markowym krysztale, tak przybrana rybka lubi plywac i trzeba ja docenic. to jest to! mniami!

18.jpg

19.jpg

Edytowane przez bęc
rybka lubi plywac
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

W moim we wątku konie!!!Ale niech będą ........Tylko koni tylko koni tylko koni tylko żal.:D:D:D.Marylka by rzekła.Powiem Wam ,że nie robiłem dawno nic z koniny.............bo kocham konie.Zapraszam do mnie na przejażdżki.Nieodpłatne w rzeczy samej.......Czego się nie robi dla kucharzących z FM.

 

buziaczki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

filety suma, biale wino, sok z cytryny, 3 plastry cytryny, nac pietruszki, czosnek, papryka, oliwka dziewicza, garnek zeliwny z przykrywa, piekarnik. pieczemy.

 

brukselka, biala kapusta, czerwona kapusta, brokuly,jarmoz,marchewka, miod, sok z cytryny, odrobina maslanki. mieszamy.

 

miekkie, soczyste, aromatyczne, jednym slowem wysmienite. kompozycja przystawki cudowna, i ten smak. mniami.

 

patentem na soczysta pieczona rybe jest garnek zeliwny staub. nie ma nic lepszego na rynku.

25.jpg

26.jpg

27.jpg

Edytowane przez bęc
tajemnica ryby
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...