Robert Hajduk 28.02.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Hej na początku, witam wszystkich muratorów, bo to moj pierwszy post Mam duży problem i nie ukrywam ze licze na to ktos z Was pomoze mi go rozwiazac O co chodzi, otoz zamierzam dokonac remontu wenetrza domu, ktory posiada niestety niezbyt udany rozstaw pokojów. Mam ogromny salon, ktory tak na prawde trudno czymkolwiek wypelnic a brakuje mi czegos na styl przedpokoju gdzie goscie mieliby miejsce na buty i gdzie mozna bylo by zostawic kurtki i tym podobne rzeczy. Problem w tym, ze nie za bardzo wiem jak sie za to zabrac, bo wejscie do domu to w zasadzie tak naprawde wejscie niemal natychmiast do tego olbrzymiego salonu (wczesniej jest jedynie krotka klatka, gdzie nie ma miejsce na wspomniany przedpokój. W zalaczniku zamiescilem zdjecie tej strefy, ktora chcialbym jakos podzielic by uzyskac efekt o jakim pisze. Sam nie mam juz pomyslow ani wizji , moze Wy bedziecie w stanie pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaSz 01.03.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jadalnie (stół) po prawej stronie salonu, przy kuchni... A co to jest "3"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Hajduk 07.03.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jadalnie (stół) po prawej stronie salonu, przy kuchni... A co to jest "3"? 3 to pokoj syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts