aLilith 15.08.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Wpadł też Hydraulik i położył pierwsze rurki kanalizacyjne oraz doprowadził wodę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLilith 29.09.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Mamy już dach i pierwsze posadzki oraz ocieplony strop. Ogarnęliśmy tez działkę może zdążymy w tym roku trawę posiać?W tym tygodniu obiecują przywieźć i zamontować okna. Zdecydowaliśmy się na Jezierskiego - dąb bagienny. Wreszcie wyszli z dołka i nawet niezłe ceny mieli. Tynkarze też umówieni. Mam nadzieje ze będzie ładna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLilith 03.11.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Długo mnie nie było w dzienniku - za dużo się działo, zarówno na budowie jak i w pracy. Mamy okna, Jezierski dąb bagienny. Zamontowaliśmy również drzwi, marzyłam o drewnie otrzeźwiła mnie cena więc są metalowe. Jak coś można kiedyś zmienić na razie są inne wydatki. Chcemy zakończyć przed zima centralne i posadzki "na gotowo" Edytowane 3 Listopada 2013 przez aLilith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLilith 03.11.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zrobiła się również elektryka i tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLilith 03.11.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Okienka z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLilith 22.11.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Jak Hydraulicy obiecali jutro kończą i w poniedziałek zalewamy posadzki "na gotowo"; kocioł odpalony wczoraj, żadnych przecieków co bardzo mnie cieszy bo w poniedziałek ostatnia ekipa na budowie w tym roku. Ogrzewanie główne podłogówka, dodatkowe ogółem 40 żeberek i dwie drabinki zrobione w razie "W" gdyby była dłuższa przerwa w dostawie prądu zimą i trzeba było żeby zadziałała grawitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLilith 22.11.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Zdecydowaliśmy się w końcu na żeliwny, dwu paleniskowy kocioł Klimosz, już odpalony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.11.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Sprawnie Wam idzie budowa. Fajnie, że macie juz odpalone ogrzewanie, bo się sporo wilgoci się pozbedziecie. Ja mam zamiar jeszcze powalczyć z podłogówką w tym roku, ale nie wiem, czy w temperaturze ok. 0C można w ogóle rury układać. A nawet, jeśli można, to z pewnością robi sie to gorzej, niż przy 20C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 13.12.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 gratuluje postępów, u mnie też już okna, tynki i elektryka ale z CO czekam do wiosny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 14.12.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Alili masz może jakieś dodatkowe zdjęcia okien a w szczególności ich podmurowania? Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLilith 28.12.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Lady z okien jestem zadowolona, są ładnie wykończone, kolor trochę ciemniejszy niż na próbce przy zamawianiu, ale już się przyzwyczaiłam. Dziś korzystając z ładnej pogody doszorowałam je w końcu do czysta, przy wylewkach mi trochę dolne listwy pouszkadzali szkoda, ze nie miałam czasu zobaczyć tego wcześniej. Zrobiliśmy też zakupy wykończeniówki (zdjęcia z neta) tubądzin modern square ceramika końskie michelle white black - mała łazienka krono dąb chillout do salonu do tego na korytarzu w kuchni i w salonie szary pół poler i prawie białe panele do obu sypialni. Edytowane 28 Grudnia 2013 przez aLilith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 28.12.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Modern też mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts