Redakcja 01.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 To wyjątkowy dział na forum - ludzi, którzy dosłownie budują dom własnym rękami. Prosimy o podpowiedź i zgłoszenia - kto jeszcze buduje sam. Trzymamy za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 01.03.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A to teraz trzeba przenieść dziennik tutaj? Budujących samorobnie jest całkiem sporo. Ktoś kiedyś zrobił nawet taką listę, jak znajdę to wrzucę, chyba że ktoś znajdzie prędzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.03.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A to teraz trzeba przenieść dziennik tutaj? Budujących samorobnie jest całkiem sporo. Ktoś kiedyś zrobił nawet taką listę, jak znajdę to wrzucę, chyba że ktoś znajdzie prędzej. Chętnie przeniesiemy - wydzielamy te dzienniki w jeden dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 01.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ja wolę zostać w dziennikach, może po zakończeniu budowy poproszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 01.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 trzeba sie przyznawac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 01.03.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) u la la.... samoroby dostały "własny" dział na pierwszej stronie.... no no no ... a gdzie dziennik MSU, Inż, inni? ... bo mnie widze automatem zakwalifikowano:D ( ja pier@#$%& - muszę uzupełnić dziennik o brakujące zdjęcie, bo siara wyjdzie:D ) edit: doczytalem - dostaliśmy KLUB!!! ..no to teraz poproszę cygaro i szklane szkockiej! Edytowane 2 Marca 2013 przez netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.03.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.03.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 faktycznie pojawilo sie kilka dziennikow tylko. zastanawiam sie jak to bedzie na przyszlosc, czy ktos z Redakcji bedzie sledzil nowopowstajace dzienniki i przenosil tutaj te gdzie budowy prowadzone sa wlasnorecznie? imho: albo powinny tu trafic wszytskie samodzielne budowy albo niebardzo ma to sens. ps. netbet - mianowales sie prezesem klubu ? jestem sklonny ewentualnie sie przychylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 02.03.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 No to netbet został wybrany Gratulacje Panie Prezesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ps. netbet - mianowales sie prezesem klubu ? jestem sklonny ewentualnie sie przychylic ... gdzie mnie tam do prezesowania... ja jak doczytałem objąłem wraz ze Matką Dyrettorką "patronat honorowy" ... - prezes - zawsze kojarzy mi się z jakimiś "premiami" "dodatkami" "bonusami" ... - patronat honorowy - coś jak Szymborska, Wałęsa... czas pomysleć w takim razie o fundacji Pozdro NETbet'honorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 faktycznie pojawilo sie kilka dziennikow tylko. zastanawiam sie jak to bedzie na przyszlosc, czy ktos z Redakcji bedzie sledzil nowopowstajace dzienniki i przenosil tutaj te gdzie budowy prowadzone sa wlasnorecznie? imho: albo powinny tu trafic wszytskie samodzielne budowy albo niebardzo ma to sens. Tomek - MA TO SENS!! pomyśl ile się naszukałeś jak czegos nie wiedzialeś, a chciałes to machnąć sam? nie wiedziałeś kogo podpytać? nie wiedziałeś jak do tematu podejść? nie chciałeś bulić "fahofcom" za jakąś pierdołę? ... ja tak miałem i pamietam ile czasu zajęło mi szukanie wiedzy na temat tego albo owego. nam to sie już nie przyda, ale tym co na początku drogi, albo tym co sie przymierzają - będzie jak znalazł!! MA TO SENS !!! wszytkie samoroby powinny sie tu zgłosić! nie dla siebie i "sławy". ale dla innych... wszystkie dzienniki samorobów to kopalnia wiedzy, patentów i gotowych rozwiązań "co i jak" bardzo dobrze że powstał taki dział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 02.03.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Netbet, oj tam patronat honorowy, Prezes i już Tez bardzo się cieszę że powstał ten klub, starzy samorobni znają innych, nowym może się to przydać. Ja jednak swoje miejsce znalazłam wśród innych budujących w dziennikach budowy i jest mi tam dobrze. Ale tu czuje się jak u siebie więc będę często, pomogę zwłaszcza tym którzy chcę budować ekstremalnie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 03.03.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 jak klub to trzeba się zgłosić czasu mam nie za wiele bo zacząłem wykończenia ale jak mam chwilę wolną lub sam czegoś szukam to zaglądam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Tomek - MA TO SENS!! no to dawaj niech sie Redakcja wykazuje i przenosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.03.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Czyj dziennik jeszcze przenieść do kubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Czyli KLUB czy POLIGON? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Czyj dziennik jeszcze przenieść do kubu? Mogę kandydaturę zgłosić ? Moje guru i bohaterka - MusiSięUdać Mam nadzieje,że mi nie nakopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 07.03.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Czyli KLUB czy POLIGON? jedno i drugie nie ma sensu opowiadać o nowych rozwiązaniach i technologiach jak się samemu na własnej skórze ich nie wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 07.03.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Czyli KLUB czy POLIGON? no jak!! KLUB... czyli kawa, faja, bronek, szkocka.... gdzie nam tam do poligonu! jako że zostałem mianowany "MOD" - już się bójta!!! ... jest nowy szeryf w mieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts