Tomasz Antkowiak 07.03.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 nie w miescie ino we wsi pytam czy klub czy poligon bo sie wczoraj redakcja nie mogla zdecydowac:) do poludnia byl POLIGON, po poludniu powrocil KLUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 07.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 nie w miescie ino we wsi do poludnia byl POLIGON, po poludniu powrocil KLUB do południa - redakcja nie piła - i wymyśliła zmiany po południu - cos tam "chlapnęli" - i zmienili:cool: na zdrowie! ale z tą wsią - masz rację! ... jest nowy szeryf na wiosce ... nie w mieście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 07.03.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 no jak!! KLUB... czyli kawa, faja, bronek, szkocka.... gdzie nam tam do poligonu! jako że zostałem mianowany "MOD" - już się bójta!!! ... jest nowy szeryf w mieście... to chyba jednak poligon bo jak szeryf groźny to się trzeba okopywać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 szeryf moze i grozny ale mysle ze podatny na korupcje krate piwa i damy rade kazda kwestie zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.03.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Każdy szeryf podatny, dobrze że nie mamy odmieńca tylko prawdziwego szeryfa z krwi i kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Tomek, a Ty się przenosisz czy nie bo już nie wiem gdzie Cie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 08.03.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mnie to w gruncie rzeczy jest obojetne, mozna nas przeniesc. Uwazam ze jesli tylko czesc dziennikow tu zostanie przeniesiona to bedzie burdel (zreszta, juz tak jest:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ulalala ktoś się nie bał i mnie przeniósł jako że zostałem mianowany "MOD" - już się bójta!!! ... jest nowy szeryf w mieście... Już czuję w kościach, no to melduję się szeryfie:cool: Mam nadzieje,że mi nie nakopie Innaczej to załatwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 08.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ulalala ktoś się nie bał i mnie przeniósł bedziesz teraz swiecic przykladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 bedziesz teraz swiecic przykladem Kiedyś zapadło mi takie zdanie w głowę: "Najtrudniej jest, gdy musisz świecić przykładem, choć w środku już dawno coś w Tobie zgasło" To a'propo świecenia, ja wolę być "wśród" a nie "przed" Pozdrawiam Samoroby i sił życzę, służę swoją osobą w razie pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 08.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ...służę swoją osobą.... uważaj bo się jeszcze kto skusi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 uważaj bo się jeszcze kto skusi:lol: Wątpliwe, nie ma takich odważnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 08.03.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ... jest nowy szeryf na wiosce Moderatore litosti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 08.03.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 uważaj bo się jeszcze kto skusi:lol: eeee... zapraszalem ekipe MSU na wiazanie stropu to wymiekla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 eeee... zapraszalem ekipe MSU na wiazanie stropu to wymiekla Nie wymiękła, tylko błahostkami sobie głowy nie zajmuję , co ja Ci tam wieńce miałam wiązać czy strzemiona wyginać. Wstydziłbyś się, do takiego wiązanka tyłek zawracać, nawet podciągu konkretnego nie masz, HEBa ześ se wstawił. Nie było przy czym nawet rąk pobrudzić, już nie mówię gnać do Poznania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 08.03.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Nie wymiękła, tylko błahostkami sobie głowy nie zajmuję , co ja Ci tam wieńce miałam wiązać czy strzemiona wyginać. Wstydziłbyś się, do takiego wiązanka tyłek zawracać, nawet podciągu konkretnego nie masz, HEBa ześ se wstawił. Nie było przy czym nawet rąk pobrudzić, już nie mówię gnać do Poznania :lol: Wymiekla wymiekla Podciag mamy nad salonem, dlugi na 520cm, wysoki na 45 i szeroki na 24cm, zbrojony 6x20 i 2x12 na strzemionach z 8 zbrojeniowej zageszczonych przy koncach. HA! I jeszcze belka nad schodami, zbrojona 6x20 na strzemionach ja wyzej. Tyle ze ciasniej bo raptem 18cm szeroka i 24cm wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Wymiekla wymiekla . Tomaszu, jest pewien constans na świecie: MSU nigdy nie wymięka Czasem tylko motywacji brak A postuluję jeszcze za dziennikiem Asiagasz "Pod Bukami" i Kalio co Maję tymi ręcami, no i nasz JarekP ze swoim wykańczaniem i pomysłami też Edytowane 8 Marca 2013 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 09.03.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Kalio to nie tylko maję tymi recami ale najechetniej to by tynkaży - a może ża UDUSIŁ. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcins32 10.03.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Witam Ja też mogę sie zaliczyć do samorobów. Do tej pory pisałem w dziale rubinowiczów. pozdrawiam. Jestem juz na forum z pare miesięcy ale nie wiem jak założyć dziennik budowy zeby zdjecia wstawić. Edytowane 10 Marca 2013 przez marcins32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 10.03.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam Ja też mogę sie zaliczyć do samorobów. Do tej pory pisałem w dziale rubinowiczów. pozdrawiam. Jestem juz na forum z pare miesięcy ale nie wiem jak założyć dziennik budowy zeby zdjecia wstawić. Siemano Też stwierdziłem żeby się ujawnić ze swą krwawicą. Z dziennikiem prosta sprawa: - albo jako wątek - albo jako dziennik w panelu użytkownika. Potem sygnatura z odnośnikiem tak żeby w każdym Twoim poście było odniesienie z dołu do dziennika, albo wątku z dziennikiem. O zapisaniu sygnatury tutaj: http://forum.muratordom.pl/archive/index.php/t-159759.html? ZDJĘCIA Zakładasz konto w np imageshack W panelu robisz upload (czyli ściągnięcie na serwer) zdjęć, zaznaczasz żeby miały rozmiar 640x480. Po ściągnięciu ich na serwer obok każdego Twojego zdjęcia (są w "moje obrazy/ my images") jest kilka ikonek, klikasz w tą na samej górze "i". Jest tam akapit "Forums" Zaznaczasz cały tekst (ten zaczynający i kończący się na img) i go wklejasz do postu. Zatwierdzając post ukazuje się zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts