Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Samorobów - od Redakcji

Recommended Posts

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie w miescie ino we wsi ;)

do poludnia byl POLIGON, po poludniu powrocil KLUB :)

do południa - redakcja nie piła - i wymyśliła zmiany

po południu - cos tam "chlapnęli" - i zmienili:cool:

na zdrowie!

ale z tą wsią - masz rację!

... jest nowy szeryf na wiosce :cool: ... nie w mieście ...

bedziesz teraz swiecic przykladem ;)

Kiedyś zapadło mi takie zdanie w głowę:

"Najtrudniej jest, gdy musisz świecić przykładem, choć w środku już dawno coś w Tobie zgasło"

To a'propo świecenia, ja wolę być "wśród" a nie "przed" :)

Pozdrawiam Samoroby i sił życzę, służę swoją osobą w razie pytań

eeee... zapraszalem ekipe MSU na wiazanie stropu to wymiekla ;)

Nie wymiękła, tylko błahostkami sobie głowy nie zajmuję :cool:, co ja Ci tam wieńce miałam wiązać czy strzemiona wyginać. Wstydziłbyś się, do takiego wiązanka tyłek zawracać, nawet podciągu konkretnego nie masz, HEBa ześ se wstawił. Nie było przy czym nawet rąk pobrudzić, już nie mówię gnać do Poznania ;) :evil:

:lol::lol:

Nie wymiękła, tylko błahostkami sobie głowy nie zajmuję :cool:, co ja Ci tam wieńce miałam wiązać czy strzemiona wyginać. Wstydziłbyś się, do takiego wiązanka tyłek zawracać, nawet podciągu konkretnego nie masz, HEBa ześ se wstawił. Nie było przy czym nawet rąk pobrudzić, już nie mówię gnać do Poznania ;) :evil:

:lol::lol:

Wymiekla wymiekla :) Podciag mamy nad salonem, dlugi na 520cm, wysoki na 45 i szeroki na 24cm, zbrojony 6x20 i 2x12 na strzemionach z 8 zbrojeniowej zageszczonych przy koncach. HA! ;) I jeszcze belka nad schodami, zbrojona 6x20 na strzemionach ja wyzej. Tyle ze ciasniej bo raptem 18cm szeroka i 24cm wysoka.

Wymiekla wymiekla :) .

Tomaszu, jest pewien constans na świecie: MSU nigdy nie wymięka :cool: :lol:

Czasem tylko motywacji brak ;)

A postuluję jeszcze za dziennikiem Asiagasz "Pod Bukami" i Kalio co Maję tymi ręcami, no i nasz JarekP ze swoim wykańczaniem i pomysłami też

Edytowane przez MusiSieUdac

Witam Ja też mogę sie zaliczyć do samorobów. Do tej pory pisałem w dziale rubinowiczów. pozdrawiam. Jestem juz na forum z pare miesięcy ale nie wiem jak założyć dziennik budowy zeby zdjecia wstawić.

Siemano

Też stwierdziłem żeby się ujawnić ze swą krwawicą.

Z dziennikiem prosta sprawa:

- albo jako wątek

- albo jako dziennik w panelu użytkownika.

Potem sygnatura z odnośnikiem tak żeby w każdym Twoim poście było odniesienie z dołu do dziennika, albo wątku z dziennikiem.

O zapisaniu sygnatury tutaj:

http://forum.muratordom.pl/archive/index.php/t-159759.html?

ZDJĘCIA

Zakładasz konto w np imageshack

W panelu robisz upload (czyli ściągnięcie na serwer) zdjęć, zaznaczasz żeby miały rozmiar 640x480.

Po ściągnięciu ich na serwer obok każdego Twojego zdjęcia (są w "moje obrazy/ my images") jest kilka ikonek, klikasz w tą na samej górze "i".

Jest tam akapit "Forums" Zaznaczasz cały tekst (ten zaczynający i kończący się na img) i go wklejasz do postu.

Zatwierdzając post ukazuje się zdjęcie.