marcins32 10.03.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) dzieki za podpowiedz,,, ale nie wiem czy dobrze to zrobiłem heheh =http://forum.muratordom.pl/blog_usercp.php Edytowane 11 Marca 2013 przez marcins32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 11.03.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no i nasz JarekP ze swoim wykańczaniem i pomysłami też Dziękuję za rekomendację i to jeszcze tak mile wyrażoną Nie wiem tylko, czy aby na pewno ja tu pasuję ze swym dziennikiem, w końcu całkiem spory kawał naszego domu jednak fachowce robili... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian F 12.03.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 W sumie to ja też sam z żoną buduję dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.03.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dziennik przeniesiony. Podziwiamy dzielnych Samorobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Miło mi będzie jak można dołączyć do grona Na razie walczę z projektem też sam tyle co pieczątki to jakieś piwko kolegom po fachu. Standard najgorzej to pasywny, a co lepiej to zysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 12.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Projektujesz sam? W jakim programie? Rzuć próbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.03.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Solid Edge ST 5 na razie goły koncept Up grada myślę już dać do DB Edytowane 12 Marca 2013 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcins32 14.03.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 witam. zrobiłem jakoś ta strone do zdjęc ale nie działa nie wiem czemu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Droga redakcjo: jeszcze są dzienniki do przeniesienie : Berlin na górce - max maniaków i Nasze TK12 Tomasza Antkowiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 16.03.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Solid Edge ST 5 [ATTACH=CONFIG]176239[/ATTACH] na razie goły koncept Up grada myślę już dać do DB No, no. Interesujące to to. Ciekaw jestem co się z tego urodzi. Pewnie projektujesz w tym programie mimo że nie jest stworzony do architektury, ponieważ znałeś go wcześniej? Nadaje się on do projektowania mebli? Ja robiłem projekt a Archicadzie 15. Samo nauczenie się go zajęło mi z kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 16.03.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 witam. zrobiłem jakoś ta strone do zdjęc ale nie działa nie wiem czemu.... Masz konto w imageshack? Wrzuciłeś na nią zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 16.03.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Nadaje się on do projektowania mebli? czemu nie jest uniwersalny do mechaniki jest stworzony. są i inne np invnetor czy solid worsk, akurat mnie spasował SE ostatnio zakupiłem licencję na 3D. darmowy w moje stopce jest 2d . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcins32 17.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 no i tu pojawia się kolejny stopień wtajemniczenia, denerwuje mnie to, nie mam tego . nie wiem czemu ale administratorzy forum powinni każdemu założyć album i po problemie a tak się trzeba bujać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 17.03.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 no i tu pojawia się kolejny stopień wtajemniczenia, denerwuje mnie to, nie mam tego . nie wiem czemu ale administratorzy forum powinni każdemu założyć album i po problemie a tak się trzeba bujać Załóż konto, jest darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plecak2 17.03.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam Budujemy sami i wg projektu autorskiego. Niestety nie ma czasu uzupełniać dziennik. Moja uwaga - "Dom w lesie" chyba nie powinien tu być. Przeczytałem 4 strony i ....za duży tłum na tej budowie. Poza tym spoko, ciekawy dziennik, ale nie moja bajka. Mam nadzieję, że autor się nie obrazi Pozdrawiam budujących samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam Budujemy sami i wg projektu autorskiego. Niestety nie ma czasu uzupełniać dziennik. Moja uwaga - "Dom w lesie" chyba nie powinien tu być. Przeczytałem 4 strony i ....za duży tłum na tej budowie. Poza tym spoko, ciekawy dziennik, ale nie moja bajka. Mam nadzieję, że autor się nie obrazi Pozdrawiam budujących samodzielnie. To trochę mało przeczytałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCIN S 27 19.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam ja tez buduje sam nie mam dziennika tylko pare fotek w galeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 19.03.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Moja uwaga - "Dom w lesie" chyba nie powinien tu być. Przeczytałem 4 strony i ....za duży tłum na tej budowie. Poza tym spoko, ciekawy dziennik, ale nie moja bajka. Mam nadzieję, że autor się nie obrazi Pozdrawiam budujących samodzielnie. na admina rękę podnosisz? nie boisz sie tak mówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 te, admin, te dzienniki to kto przenosi? Ty czy Redakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A to teraz trzeba przenieść dziennik tutaj? Budujących samorobnie jest całkiem sporo. Ktoś kiedyś zrobił nawet taką listę, jak znajdę to wrzucę, chyba że ktoś znajdzie prędzej. Szanowna Redakcjo o oto i lista o ktorej wspomniala Kwitko. Pozwalam sobie zacytowac ja z Dziennika Budowy Radka i Małgosi - Netbet - cedryk (LOKOMOTYWA SAMOROBÓW) oraz wagoniki do których dołączają następne: - Bash - M02a, - Inż - sójka II, - Musi się udać - , - Tomasz Antkowiak z żoną - TK12, - Fenix2 (Pionierzy - Feni - Kalio - - Verterix - starosta - Kwitko - Z162 - Conrad&Beata - barwny - aDw, - Artix - bursztyn, - Front247 - Z7 - Ahya, - sylwkali - kajmanxxl, - madric - lote, - michal_mlody, - zibi465 - Tymek, - Dorotti123 - sami budujemy nasze gniazdko, - Rafał1983 - dom w kardamonie, - Bullifreq - Przytulony do zbocza Dagmary & Marcina no i My już od 03.2011r - rkowal79 i nasze M131 byli też wcześniej - aldam1 - Andre59 - pbloch, - bladyy78, - PeZet - bellino, - r-32, - jamaju, - pierwek, - anzys, - bigrw, - anetina, - zibi5 - chatka puchatka, - Kodi_Gdynia, - K160, - Kamila i Marcin - dom w daliach4 Wnosze aby powyzsze dzienniki przeniesc tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts