Tomasz Antkowiak 27.03.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Redakcja spi czy jest pochlonieta przygotowaniami do swiat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCIN S 27 30.03.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Z okazji świat wielkiej nocy najserdeczniejsze życzenia zdrowych spokojnych i szczesliwych świąt wszystkim samoroba życzy paulina i marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzielny_samodzielny 18.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 No to chyba i moje miejsce jest wśród niepokornych, choć dziennik założyłem indywidualny. Zapraszam na http://www.samzbudujdom.pl, a zainteresowanych budowaniem w systemie kształtek styropianowych tym bardziej. Pozdrawiam Przemek K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.05.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) no i poszło.... za sprwą Jarka:D Edytowane 23 Maja 2013 przez netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Taki stary (forumowicz) a nie wie, co się z takimi robi... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 28.05.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tak czytam i widzę że głownie przenoszone są dzienniki budowy z działu budowa dzień po dniu i tu pytanie co z dziennikami z zakładce dzienniki budowy?Samodzielnie buduje dom i satysfakcja z poszczególnych ukończonych etapów nie wymierna. Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynioM 10.06.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) No to chyba i moje miejsce jest wśród niepokornych, choć dziennik założyłem indywidualny. Zapraszam na http://www.samzbudujdom.pl, a zainteresowanych budowaniem w systemie kształtek styropianowych tym bardziej. Pozdrawiam Przemek K. Chyba coś strona nie ten tego... Edytowane 19 Czerwca 2013 przez MarynioM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł-Jakubczak 21.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Tak czytam i widzę że głownie przenoszone są dzienniki budowy z działu budowa dzień po dniu i tu pytanie co z dziennikami z zakładce dzienniki budowy? Samodzielnie buduje dom i satysfakcja z poszczególnych ukończonych etapów nie wymierna. Pozdrawiam Tomasz Dokładnie strona nie działa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 22.06.2013 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Szanowna Redakcjo o oto i lista o ktorej wspomniala Kwitko. Pozwalam sobie zacytowac ja z Dziennika Budowy Radka i Małgosi Wnosze aby powyzsze dzienniki przeniesc tutaj Witam po długiej nieobecności. Proszę o przeniesienie naszego dziennika do działu samorobów. Na razie są przeniesione tylko nasze komenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 28.06.2013 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Dokładnie strona nie działa ! Działa, tylko nikt nie przeniesie do KLUBU SAMOROBÓW http://forum.muratordom.pl/blog.php?162736-Dom-na-twardym-wzgórzu Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 28.06.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Działa, tylko nikt nie przeniesie do KLUBU SAMOROBÓW http://forum.muratordom.pl/blog.php?162736-Dom-na-twardym-wzgórzu Pozdrawiam Tomasz O przenoszenie dziennikow atakujcie Szeryfa NetBet'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 01.07.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 O przenoszenie dziennikow atakujcie Szeryfa NetBet'a. raz władzę mam... raz nie mam.... teraz na przykład miałem coś przenieść ... ale nie ma władzy i mocy przenoszenia niczego ( znaczy mogę przenieść browca w loduffki na biurko, ale to nie zasługa FM ) czekamy na przydziałową MOC! pozdro NETbet'niemoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 01.07.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 raz władzę mam... raz nie mam.... teraz na przykład miałem coś przenieść ... ale nie ma władzy i mocy przenoszenia niczego ( znaczy mogę przenieść browca w loduffki na biurko, ale to nie zasługa FM ) czekamy na przydziałową MOC! pozdro NETbet'niemoc Mocy przybywaj… :cool::cool::cool: Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.07.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Co z mocą? Przydział był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 08.07.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Działa, tylko nikt nie przeniesie do KLUBU SAMOROBÓW http://forum.muratordom.pl/blog.php?162736-Dom-na-twardym-wzgórzu Pozdrawiam Tomasz moc mocą, ale niestety blogowca nie da się ugryźć - nie ma takiej mocy coby go przenieść. niestety.... pozdro NETbet'moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 08.07.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 moc mocą, ale niestety blogowca nie da się ugryźć - nie ma takiej mocy coby go przenieść. niestety.... pozdro NETbet'moc Witaj Netbet. Jesli chodzi o nasz (mój czyli męża swej żony i żony swego męża czyli mojej) powinno się dać przenieść. Wszak to nie blog :) Pozdrawiam. majster samozwańczy z kierownikami budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 09.07.2013 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Witaj Netbet. Jesli chodzi o nasz (mój czyli męża swej żony i żony swego męża czyli mojej) powinno się dać przenieść. Wszak to nie blog :) Pozdrawiam. majster samozwańczy z kierownikami budowy hokus pokus, szast prats - sie zrobiło. pozdro NETbet'zmieniacz p.s. ktoś jeszcze ma życzenie dołączyć do samorobów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 09.07.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 moc mocą, ale niestety blogowca nie da się ugryźć - nie ma takiej mocy coby go przenieść. niestety.... pozdro NETbet'moc Witam Trzeba było by przerobić na t/z postowy. Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 28.07.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Dziennik przeniesiony, dołączyłem do KLUBU SAMOROBÓW Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo_D 09.09.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam wszystkich SAMOROBóW i nietylko. Nareszcie coś dla mnie. Wprawdzie jeszcze nie ruszyłem z budową ale również bąde budował dom o ''własnych siłach'' Już tupie nóżkami na myśl o zbliżającej się przygodzie Poprzeglądam sobie wasze dzienniki bo szczególnie interesują mnie realne koszty budów bez podwykonawców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts