yasiek 09.09.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam. Ja również buduję sam, z pomocą żonki oczywiście. Ten dział jakoś mi umknął. Czy jest możliwość przeniesienia mojego dziennika do działu "Samorobów"? Wydaje mi się, że tutaj będzie bardziej pasował http://forum.muratordom.pl/showthread.php?218274-AC-Lea-zr%C3%B3b-to-sam-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.09.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 mówisz i masz! przeniesiony. witaj w klubie samorobów! pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo_D 12.09.2013 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie dociera do mnie Jak przepisać mój dziennik z bloga na forum tak aby potem dołączyć do was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 13.09.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 nie becz Arturo... juz poleciała wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo_D 13.09.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dziękuje, już ocieram łezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszKRK 02.01.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ja też już zacieram ręce i mam nadzieję, że to nie będzie zła decyzja, oczywiście przy pomocy wujka, teścia, żony i kto się nawinie Damy radę, a jak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MGLISTY 17.01.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 od wiosenki też ja zaczynam. Będę budował prawie metodą gospodarczą. Samodzielnie będę szukał ekip, negocjował, może zamwiał też będę sam materialy brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 23.01.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Ooo, to my tez dolaczamy do Klubu! Nasz, niestety bardzo jeszcze ubogi, dziennik: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186748 Budujemy sami, bez kredytu, wlasnymi raczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 24.01.2014 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ooo, to my tez dolaczamy do Klubu! Nasz, niestety bardzo jeszcze ubogi, dziennik: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186748 Budujemy sami, bez kredytu, wlasnymi raczkami dziennik przenieść do nas? powitać kolejnych samorobów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 01.04.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam wszystkich samorobów a zwłaszcza naczelnego NETbeta, przyglądałem się od samego początku Twoim zmaganiom i byłem pełen podziwu jak Twoja budowa się rozkręca i jak dajesz sobie radę, dzięki takim ludziom jak Ty rodzą się samorobki. Moje pytanie brzmi czy znajdzie się taka długa wędka co by mnie przeciągła do waszego klubu, nie prowadzę dziennika dzień po dniu ale buduję sam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.04.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Moje pytanie brzmi czy znajdzie się taka długa wędka co by mnie przeciągła do waszego klubu, nie prowadzę dziennika dzień po dniu ale buduję sam:yes: ..wędka się znalazła , sie zarzuciła ... i przywlekła dziennik na łono samorobów powitać w klubie i .... do roboty ... żeby kości bolały od roboty a nie leżenia pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Grzes 09.04.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 To ja tez poproszę o przeniesienie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?225666-Mały-dosyć-prosty-projekt-indywidualny-)&p=6438677#post6438677 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.04.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 To ja tez poproszę o przeniesienie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?225666-Mały-dosyć-prosty-projekt-indywidualny-)&p=6438677#post6438677 Pozdrawiam dziś życzenia spełniam "od ręki" ... na cuda trzeba czekać do wieczora... pozdro i powitać u samorobów!! NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Grzes 10.04.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 dziś życzenia spełniam "od ręki" ... na cuda trzeba czekać do wieczora... pozdro i powitać u samorobów!! NETbet dzięki i zapraszam do odwiedzania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.04.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 dzięki i zapraszam do odwiedzania:) ...gdybym nie odwiedził i nie poczytał... nie było by przenosin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 10.04.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Jako że zapadła decyzja o samobudowie, poproszę również o przeniesienie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163756-Dom-na-bagnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.04.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jako że zapadła decyzja o samobudowie, poproszę również o przeniesienie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163756-Dom-na-bagnach mówisz i masz! ...tylko ładnie sie przywitaj ze wszystkimi... kolejkę postaw zasłuzonym... i zacznij BUDOWAĆ! ... bo jak nie zaczniesz się pokazywać w strojach mocno upapranych... to.... pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 11.04.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 mówisz i masz! ...tylko ładnie sie przywitaj ze wszystkimi... kolejkę postaw zasłuzonym... i zacznij BUDOWAĆ! ... bo jak nie zaczniesz się pokazywać w strojach mocno upapranych... to.... pozdro NETbet W Łodzi jestem na święta, więc na kolejkę zapraszam zasłużonych Ale ja z bloczków na piankę będę budował, to się podobno pod krawatem robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 11.04.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 ... tylko trzeba uważać, żeby sobie krawata bloczkiem nie przycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.04.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 MA TO SENS !!! ... minał lekko ponad rok działu... ... było klika tematów / dziennków... ...a jest - w załażności od rozdzielczości monitorów - kilka stron! .. a nie mówilem że ma to sens? pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts