ozzie 19.04.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Widzialam na Bartyckiej ceramike lazienkowa tej firmy i bardzo mi sie podobala. Ciekawa jestem jak sprawuje sie ceramika po jakim czasie urzytkowania. Prosze o porady. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpanek 17.06.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Bardzo sobie chwalę serię ECCO tej firmy, bardzo tania i przyzwoita jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.10.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 mam umywalkę z serii small - jest ok, nic się nie dzieje, a do tego obszerna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Świetna firma.ma zarówno ekskluzywne,drogie modele,jak i na srednio zasobną kieszeń,najdłuższe gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Świetna firma.ma zarówno ekskluzywne,drogie modele,jak i na srednio zasobną kieszeń,najdłuższe gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 19.10.2004 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Kupilismy owalna wane Ideal Standard, wydaje sie duza (180x90), chcemy ja troche obudowac, ale ma sprawiac wrazenie wanny wolnostojacej. Bardzo mi sie podoba, jest gleboka i powinna byc wygodna. Ale dopiero zima bedzie montowana, wiec narazie wiecej nic nie moge napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikka 19.10.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Ponawiam po roku pytanie Ozzie - czy ma ktoś ceramikę i baterie firmy Ideal Standard ? Bardzo mi się spodobały niekóre ich produkty, ale szczerze mówiąc pierwszy raz o tej firmie słyszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.10.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 u mnie - bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 20.10.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Czemu nie kupujecie polskich rzeczy? Nie tylko wzornictwo się liczy, ale własności użytkowe. Np chińskie kibelki mają nasiąkliwość ok.3% a norma jest 0,5%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 26.06.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Podciągam wątek Szukając prostokątnej umywalki podblatowej natknęłam się na ceramikę Ideal Standard i patrząc na zdjęcie wydaje się, że "to jest to" . Ale mam pewien problem: nie wiem gdzie w Gdańsku mogłabym ją zobaczyć "na żywo". Może ktoś się orientuje? A może od czasu ostatniego postu przybyło posiadaczy ceramiki tego producenta? Jakie wrażenia z użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts