elissa 01.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam, Czy ktoś buduje lub planuje budowę wg projektu Jesienna Zaduma-wariant II? http://projekty.muratordom.pl/projekt_jesienna-zaduma-wariant-ii,2690,0,0.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GanMon 18.04.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 WITAM:)Jestem z województwa lubelskiego. Chciałam zapytać czy jest na forum ktoś z tego województwa kto wybudował dom Jesienna zaduma wariant II i czy można podjechać i zobaczyć jak on wygląda w rzeczywistości, bardzo mi się ten dom podoba i chciałabym sobie go obejrzeć przed kupnem projektu. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkibil121 21.04.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 My wybudowaliśmy JZ wariant 1 ale zrezygnowaliśmy z garażu. Jak kupowaliśmy projekt nie było jeszcze wariantu 2. Ale nasz dom jest w świętokrzyskim i jeszcze w nim nie mieszkamy. Narazie są instalacje, tynki i czekamy na wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GanMon 26.04.2015 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 WitamJa właśnie myślę o JZ wariant 1 ale nie mogę męża przekonać na adaptację garażu na pokój mieszkalny w JZ wariant 2 są też 4 pokoje a mi zabraknie takiego gabinetu do pracy ale póki co mąż o garażu wolnostojącym nie chce słyszeć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
email9 26.04.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Nasza JZ trochę została przeprojektowana, porownajcie sobie jak ja przerobiliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts