Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

niedokończone wnętrza agi75

Recommended Posts

Jazzy ale mam tempo odpisywania :-) Okna to plastik , kolor winchester. mały zasnął więc mam chwilkę.U mnie bez zmian. Doszło tylko ogrodzenie ( jeszcze bez wypełnienia i okładziny kamiennej) i zaczęłam przymiarki ogrodowe.A ponieważ cały czas jestem sama z dziecmi idzie mi to jak krew z nosa czyli w moim przypadku wcale....

Zdjęcie0822.jpg

Zdjęcie0825.jpg

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Barbara. Pościel kupiona z 4 lata temu w lidlu. Ale tydzień temu kupiłam tam kolejną z latarniami morskimi.Byłam u Ciebie w dzienniku i widze, ze też przerabiasz temat ogrodu.ja w międzyczasie bywam na ogrodowisku.to skarbnica wiedzy i ciekawostek ogrodowych.w wolnym czasie wstawię fotki zalążka ogrodu mojego. Nie mam nawet trawy.jest tylko taras z kostki granitowej , a w kolejce czeka taras drugi drewniany lub kompozytowy ( to się jeszcze zobaczy). Z roślin to tylko miskant olbrzymi, liatra,kilka brzóz i sosen oraz ostatni nabytek czyli tuja na pniu ( prezent od męża). Zastanawiałam się też nad katalpą tak jak Ty ale może alternatywą byłaby wiśnia umbra....

...ja w międzyczasie bywam na ogrodowisku.

O! :-) piąteczka :-)

Nie mam nawet trawy... , a w kolejce czeka taras drugi drewniany lub kompozytowy ( to się jeszcze zobaczy). Z roślin to tylko miskant olbrzymi, ... oraz ostatni nabytek czyli tuja na pniu ( prezent od męża). Zastanawiałam się też nad katalpą tak jak Ty ale może alternatywą byłaby wiśnia umbra....

Piąteczka! :-D

A wiesz, że dzisiaj mój eM przyniósł mi dwie thuje na pniu z L.? :-D Taki prezent na rocznicę ślubu, hihi :-)

Katalpa nie wydaje Ci się zbyt obcykana? ;-) jestem za wiśnia :-) u mnie też jest na liście :-)

• 5 months później...
  • 9 months później...

A to moja maleńka (3,88 m ) blokowa łazienka jeszcze bez drzwi, w której udało się zmieścić wszystko co potrzebowaliśmy, jak dla nas z niezłym skutkiem bo spokojnie można z niej korzystać i kompletnie nie odczuwamy ciasnoty. Duża standardowa pralka i jak dla nas sporo miejsca do przechowywania, szafka pod umywalką, szafka lustro nad wc i szafka nad pralką - to ikea metod do kuchni :) Ogólnie jestem zadowolona z mojego pomysłu gorzej z wykonaniem ale niestety z rodziną tylko na zdj dobrze ( łazienkę robił nam kuzyn i nawet szkoda się wypowiadać, fuga - nie wiem czy faktycznie my źle dobraliśmy czy "fachowiec" ją spalił, docinanie płytek, szerokość fug, wiele innych błędów :( ) ale już odpuściłam i zaakceptowałam taką jaka jest...

Kurcze nie wiem jak obrócić zdj, niby dobrze je wgrywam a wychodzą odwrócone :/

20151101_123025.jpg

20151101_122900.jpg

20151101_122952.jpg

20151114_224859.jpg