Agi75 03.09.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Jazzy ale mam tempo odpisywania Okna to plastik , kolor winchester. mały zasnął więc mam chwilkę.U mnie bez zmian. Doszło tylko ogrodzenie ( jeszcze bez wypełnienia i okładziny kamiennej) i zaczęłam przymiarki ogrodowe.A ponieważ cały czas jestem sama z dziecmi idzie mi to jak krew z nosa czyli w moim przypadku wcale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.09.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Tak wieszak wzdłuż ściany kolankowej od razu wpadł mi w oko,i jeszcze jest fajna pościel marynarska-gdzie kupiłas? U mnie z ogrodem też pomału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 04.09.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witaj Barbara. Pościel kupiona z 4 lata temu w lidlu. Ale tydzień temu kupiłam tam kolejną z latarniami morskimi.Byłam u Ciebie w dzienniku i widze, ze też przerabiasz temat ogrodu.ja w międzyczasie bywam na ogrodowisku.to skarbnica wiedzy i ciekawostek ogrodowych.w wolnym czasie wstawię fotki zalążka ogrodu mojego. Nie mam nawet trawy.jest tylko taras z kostki granitowej , a w kolejce czeka taras drugi drewniany lub kompozytowy ( to się jeszcze zobaczy). Z roślin to tylko miskant olbrzymi, liatra,kilka brzóz i sosen oraz ostatni nabytek czyli tuja na pniu ( prezent od męża). Zastanawiałam się też nad katalpą tak jak Ty ale może alternatywą byłaby wiśnia umbra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 04.09.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 ...ja w międzyczasie bywam na ogrodowisku. O! piąteczka Nie mam nawet trawy... , a w kolejce czeka taras drugi drewniany lub kompozytowy ( to się jeszcze zobaczy). Z roślin to tylko miskant olbrzymi, ... oraz ostatni nabytek czyli tuja na pniu ( prezent od męża). Zastanawiałam się też nad katalpą tak jak Ty ale może alternatywą byłaby wiśnia umbra.... Piąteczka! A wiesz, że dzisiaj mój eM przyniósł mi dwie thuje na pniu z L.? Taki prezent na rocznicę ślubu, hihi Katalpa nie wydaje Ci się zbyt obcykana? jestem za wiśnia u mnie też jest na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 05.09.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 (edytowane) Jazzy podglądam Cię na ogrodowisku....hi hi....A moja tuja to też był prezent na rocznicę ślubu A moje starsze dziecko wygadało się, ze zakupił ją w B. A..... i ja tez jestem bliźniakiem Edytowane 16 Września 2014 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.02.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Agi, witam się u Ciebie, bardzo łądne wnętrza:), super przytulny salon z drewnianym sufitem. Powiedz proszę czy fronty w kuchni to RAL 9003? z czego jest blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolek_lp 14.11.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A to moja maleńka (3,88 m ) blokowa łazienka jeszcze bez drzwi, w której udało się zmieścić wszystko co potrzebowaliśmy, jak dla nas z niezłym skutkiem bo spokojnie można z niej korzystać i kompletnie nie odczuwamy ciasnoty. Duża standardowa pralka i jak dla nas sporo miejsca do przechowywania, szafka pod umywalką, szafka lustro nad wc i szafka nad pralką - to ikea metod do kuchni Ogólnie jestem zadowolona z mojego pomysłu gorzej z wykonaniem ale niestety z rodziną tylko na zdj dobrze ( łazienkę robił nam kuzyn i nawet szkoda się wypowiadać, fuga - nie wiem czy faktycznie my źle dobraliśmy czy "fachowiec" ją spalił, docinanie płytek, szerokość fug, wiele innych błędów ) ale już odpuściłam i zaakceptowałam taką jaka jest... Kurcze nie wiem jak obrócić zdj, niby dobrze je wgrywam a wychodzą odwrócone :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts