Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

niedokończone wnętrza agi75

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rere wróciłam wczoraj późno do domu, potem szybka kolacja , nauka z dzieckiem( nie moze przyzwyczaic się do samodzielnej pracy) i na tym sie skończyło , że już nic nie zrobiłam bo w zasadzie zasnęłam na sofie..... Ale.....w między czasie pomierzyłam gabinet na szybko. Więc teraz dane bez rysunku. Od komina do ściany przeciwległej jest 180cm. Na kominie regał Ikea 40cm , więc zostaje 140cm przejścia (gdy nic nie stoi pod ścianą z pasami).Komin ma 175cm długości. Długość pokoju tak jak na projekcie ok.380cm

• 2 weeks później...

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548969_440012839391296_381468639_n.jpg

Śnieg nam wszystkim popsuł szyki,

przykrył jajka i koszyki

a kurczaczkom zmarzły nóżki,

więc się tulą do rzeżuszki,

lecz choć śnieg nam pada w święta

i pogoda taka wstrętna

Ja święconym się już dzielę

i radości wszem Wam życzę....

Kochani ciepłych, słonecznych i inspirujących Świąt Wiekanocnych!

Agi, dzięki za drewniane sufity :hug: Reszta też mi się podoba.

Głosuję za fioletawą kanapką z wysokim oparciem, bo lubię jak w pomieszczeniach pojawiają się jakieś „zadry”. Poza tym jest oryginalna.

Czemu schowałaś schody za murkiem na parterze? Czy on jest Ci do czegoś potrzebny?

PRZYLAZLAM ZA KUCHNIA:lol2:I JAPIERNICZE ZBIERAM SZCZEKE:jawdrop:

KUCHNIA-BOSKA,TA BIALA CEGLA W POKOJAU-BOSKA,LAZIENKA-BOSKA,SUFIT Z DREWNA-BOSKI:eek:-I TY MI KOBIETO KOMPLEMENTY PRAWISZ JAK U MNIE BIDNE BIALE SCIANY:(

MASZ PRZESLICZNY DOM!!!!!!!!!!!!!

KANAPA POPIELATA-SLICZNA,SLIWKOWA-CALKIEM NIE MOJE KLIMATY:)