anjas 12.04.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agi ja też jestem pod wrażeniem Twoich wnętrzJeśli można to mam pytanie odnośnie drewnianych sufitów:jaki to jest gatunek drewna, czym pomalowany i jaka podłoga do tego?ja planuję podobne sufity a u Ciebie wszystko wyszło tak pięknie dobrane kolorystycznie .GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Gumisia nie twoje bo co, kolor czy kształt Konkurentka Ci wyrosła po cichu Ksztalt i kolor:(-przepraszam:(,ale chyba bardziej ksztalt:( No ladnie fornirowa konkurentke mam:lol2::hug:i to jaka sliczna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.04.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Gumisiowa nigdy nie będe twoja konkurentką, chocby z czystej sympati i braku checi rywalizacji we krwi. Po drugie u Ciebie jest fornir a u mnie.....płytka drewnopodobna No myslę ciagle nad ta sofa-sofka do gabinetu ale jeszcze nic nie wymysliłam.Musze jakoś ożywić ten gabinecik, bo....zaczęsto w nim przebywam anjas dziekuje.Sufit zrobiony z desek sosnowych bejcowanych drewnochronem w kolorze dąb.ponieważ na ścianie za telewizorem i na klatce schodowej mam mieć płyty z piaskowca to na podłodze mam (równiez ze względu na podłogówkę) gres oliwkowy bardzo zblizony kolorystycznie do piaskowca Pesteczko schody zamkniete ścianka bo pod nimi jest jeszcze bieg schodów do piwnicy... Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 OKey, ale po co tak wysoko. Ja bym zostawiła tylko do stopni. To jakoś luźniej jest wtedy, przestrzeń się robi. Może jeszcze zrobisz demolkę . Schody też będą wtedy ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.04.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 No co ty Aga ja zartowalam:lol2:PRZECIEZ SLICZNIE U CIEBIE A JA TO NAWET SIE NIE ZORIENTOWALAM ZE TO PLYTKI I NIE MAM TUTAJ NIC PRZECIWKO NIM BO SAMAM W NASZYM PIERWSSZYM MIESZKANIU MIALAM NA PODLODZE I WSZYSCY MYSLELI ZE TO PARKIET:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.04.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Halloł Agi Przybiegłam tutaj z wątku kuchennego Bardzo mi się podoba Twój dom, jest taki spójny , nowoczesny ale i bardzo ciepły Mogę wiedzieć co to za projekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.04.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Pesteczko porobię jeszcze zdjecia schodów z innej perspektywy i wrzuce, to zobaczysz dlaczego ta barierka jest tak wysoko.bieg schodów jest zamkniety -ukryty za nią na tyle wysoko by nikt nie wypadł Przy najwyżej usytuowanym schodzie barierka ma wys. 30 cm. nesska projekt to alter ego z pracowni Krajobrazy ale zupełnie przeze mnie przerobiony- tzn. wszystkie okna pociagnęłam do ziemi, zlikwidowałam okna dachowe.... Gumisiowa my chyba jesteśmy z tego samego zakatka Polski....albo mi sie coś przewidziało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 A skad jestes?Kurde fajnie by bylo bo nikogo stad nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.04.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Gumisiowa...przepraszam, ze narobiłam Ci nadziei.Teraz przeczytałam pod Twoim anonimowym avatarkiem, ze jesteś z Bielsko-Białej czyli Beskid Sudecki. Kiedyś w Twoim wątku o tym napisałaś i dlatego skojarzyło mi się z moim beskidem sądeckim. Blisko a jednak daleko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Nie kochanie-BESKID SLASKI jestem-PODBESKIDZIE znaczy sie:D-najfajniejsze miejsce w PL:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.04.2013 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Zapożyczyłam od nihiru inspiracje na której jest moim zdaniem idealna sofa do mojego gabinetu.Tylko gdzie taką dostać? Co sadzicie? Fajna? http://www.agamartin.com/environment/cache/images/550_550_productGfx_20322dc0c6f86c8ae5b0809aca4aeb0b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.04.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Agi, jak napisałaś żeś z Beskidu sądeckiego to dostałam olśnienia, że mam tylko około 70 km do Ciebie Sofka bardzo fajna, szczególnie te kolorowe guziczki . A może u jakiegoś kto robi meble tapicerowane na zamówienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.04.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Znalazłam coś TAKIEGO, ale cena jak zwykle powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.04.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Agi napisz proszę coś więcej na temat tej zabudowy w pokoju syna Z czego są fronty? Rozumiem, że to nie gotowiec, a robione na zamówienie? Jaka jest głębokość szafek? Jakie wymiary ma pokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.04.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Agi, jak napisałaś żeś z Beskidu sądeckiego to dostałam olśnienia, że mam tylko około 70 km do Ciebie Sofka bardzo fajna, szczególnie te kolorowe guziczki . A może u jakiegoś kto robi meble tapicerowane na zamówienie??? Rere to napisz mi na priv, gdzie Twoje miejsce na ziemi....No i kiedy wracasz do nas bo Ty chyba na wyjeździe obecnie.... Dzieki za sofkę. Cena faktycznie wysoka jak na sofe do gabinetu, tzn. do mojej dziupli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.04.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 agatah pokój ma 4mx4,5m.Zabudowa to zwykły mdf w jasno szarej matowej okleinie.Głębokość to standardowe 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 AGI-SOFKA SZARA-OBLEDNA-NAPISZ DO TAKIEJ FIRMYhttp://www.stanuch.pl/index2.php-GDYBYS BYLA ZDECYDOWANA NA TELEFON TO POPROS O PANA MARKA BRODZKIEGOJa przynioslam mu zdjecia dwoch lozek tapicerowanych-zrobil mi przeslicznie z mega dopilnewaniem szczegolow i duuuuuzo taniej niz orginaly-bardzi fajna firma-nawet mailowo mozesz zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.04.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Gumisiowa dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!! Skorzystam napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 18.04.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Agi mam pytanka odnośnie Twojej kuchni, jaki masz rodzaj otwierania szafek/szuflat? Szflifowane, to na kliknięcie czy jeszcze jakieś inne? Jaki granit na blacie oraz kolor drewienka na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 18.04.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Witaj Monia. Fronty szafek są frezowane, co powoduje ,że uchwyty sa niewidoczne.Szuflady bluma chowane za pełnym frontem. Dokładnie tak jak tu ( zdjęcie zapożyczone) O nazwę granitu musze zapytać męża, bo to jakiś taki mało powszechny wśród czarnych granitów. Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts