Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

niedokończone wnętrza agi75

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gumisiowa nigdy nie będe twoja konkurentką, chocby z czystej sympati i braku checi rywalizacji we krwi. Po drugie u Ciebie jest fornir a u mnie.....płytka drewnopodobna :-(

No myslę ciagle nad ta sofa-sofka do gabinetu ale jeszcze nic nie wymysliłam.Musze jakoś ożywić ten gabinecik, bo....zaczęsto w nim przebywam ;-)

anjas dziekuje.Sufit zrobiony z desek sosnowych bejcowanych drewnochronem w kolorze dąb.ponieważ na ścianie za telewizorem i na klatce schodowej mam mieć płyty z piaskowca to na podłodze mam (równiez ze względu na podłogówkę) gres oliwkowy bardzo zblizony kolorystycznie do piaskowca

P1000239.jpg

Pesteczko schody zamkniete ścianka bo pod nimi jest jeszcze bieg schodów do piwnicy...

Edytowane przez Agi75

Pesteczko porobię jeszcze zdjecia schodów z innej perspektywy i wrzuce, to zobaczysz dlaczego ta barierka jest tak wysoko.bieg schodów jest zamkniety -ukryty za nią na tyle wysoko by nikt nie wypadł :-) Przy najwyżej usytuowanym schodzie barierka ma wys. 30 cm.

nesska projekt to alter ego z pracowni Krajobrazy ale zupełnie przeze mnie przerobiony- tzn. wszystkie okna pociagnęłam do ziemi, zlikwidowałam okna dachowe....

Gumisiowa my chyba jesteśmy z tego samego zakatka Polski....albo mi sie coś przewidziało....

Agi, jak napisałaś żeś z Beskidu sądeckiego to dostałam olśnienia, że mam tylko około 70 km do Ciebie ;)

Sofka bardzo fajna, szczególnie te kolorowe guziczki ;). A może u jakiegoś kto robi meble tapicerowane na zamówienie???

Rere to napisz mi na priv, gdzie Twoje miejsce na ziemi....No i kiedy wracasz do nas bo Ty chyba na wyjeździe obecnie....

Dzieki za sofkę. Cena faktycznie wysoka jak na sofe do gabinetu, tzn. do mojej dziupli :-)

AGI-SOFKA SZARA-OBLEDNA-NAPISZ DO TAKIEJ FIRMY

http://www.stanuch.pl/index2.php-GDYBYS BYLA ZDECYDOWANA NA TELEFON TO POPROS O PANA MARKA BRODZKIEGO

Ja przynioslam mu zdjecia dwoch lozek tapicerowanych-zrobil mi przeslicznie z mega dopilnewaniem szczegolow i duuuuuzo taniej niz orginaly-bardzi fajna firma-nawet mailowo mozesz zamowic

Witaj Monia. Fronty szafek są frezowane, co powoduje ,że uchwyty sa niewidoczne.Szuflady bluma chowane za pełnym frontem. Dokładnie tak jak tu ( zdjęcie zapożyczone)

images?q=tbn:ANd9GcSXiu8wSzSGkdkuT4oKkseWwVsiMLI_UYjNdrupcdA6JJ9fZBkQ

images?q=tbn:ANd9GcQaU_BEPJzuHmYPd2DLyBSyKhJAR_-Cywqrtn3ndkRlm-3fdWvU

O nazwę granitu musze zapytać męża, bo to jakiś taki mało powszechny wśród czarnych granitów.

Edytowane przez Agi75