Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

niedokończone wnętrza agi75

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żadnych wad w użytkowaniu.Kuchni w zasadzie nie musiałabym sprzątać.Biały lakier mimo, ze oklepany, bardzo moją kuchnię rozjaśnił i dodał jej lekkości. Nie wiem jak by to było gdybym miała długie paznokcie ale ja z frezowania jestem bardzo zadowolona. Edytowane przez Agi75

Rere wkład kominkowy to Arysto 10P wysokość 51cm ( są 3 do wyboru). Pierwotnie chciałam bez szprosu ale tyle sie oczytałam na tamat problemów szyb giętych i klejonych , ze podjęłam decyzje o szprosie.A że jest bardzo prosty w formie, bez zbędnych bajerów to własnie wybór padł na niego.

http://www.arysto.com.pl/pl/p2

Okna w sypialni od strony zachodniej, tak że nagrzewa się dopiero na wieczór. A w zimie to jest fajna sprawa....

Agi widziałam kuchnię i jadalnię,a tu cały piękny dom,piękne łazienki, lustra,cegła w niej ,pokój syna śliczny z tymi cegłami i prawie odobnym kolorem jak ściana u mojego młodszego.Ja mojemu młodszemu kupiłam łóżko białe na allegro,drewniane bardzo podobne do tego co masz tylko białe.

Czy Ty te białe cegiełki z elkamino malowałaś? bo ja je mam w dolnej łazience i je pomalowałam.Podoba mi się czarna ściana w przedpokoju,jak dobrze pamiętam,myślę aby u mnie na dole dać jakiś mocniejszy akcent

Aga co masz za rolety w kuchni, mozesz zrobic fotkę z zasłoniętymi, daj cynk, co , gdzie i za ile:D

Reni a jednak planujesz zasłonić czołg ? ;-) W kuchni mam nie rolety a żaluzje bezfirmowe.Poszłam do sklepu w którym zamawiałam okna i zamówiłam żaluzje aluminiowe szare w połysku. Za 5 wysokich okien 220 x90 , 2 okna 90x150 i za to kuchenne zapłaciłam 1000zł.

Reni a tu masz okno z zasuniętymi.Nie mam niestety innego zdjęcia

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=184898&d=1366535960

Edytowane przez Agi75