Agi75 26.04.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 No nie są ....w porównaniu a roletami czy innymi takimi.Zresztą długo się zastanawiałam jak to ugryźc i wydaje mi się, że takie żaluzje sa bardzo neutralne i nie rzucają się w oczy i o to mi chodziło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 26.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dzięki Basia za przychylne słowa, zwłaszcza po tym co przeczytałam o moim piekarniku w wątku kuchennym Kuchnię masz super , a o piekarniku to zazdrośnice pisały:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.05.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Hej Aga! Podjęłaś jakieś decyzje odnośnie gabinetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-moniak- 11.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 witam.wnętrza piękne. a zdradź proszę jaki masz wymiar okna w kuchni (szerokość,wysokość i szerokość ramy) z góry dziękuję :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.07.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Agi-pokaż coś nowego z domku pięknego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 12.09.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witaj trafiłam tutaj z wątku o kuchniach który nie wiem po co oglądam skoro u mnie dopiero się mury zaczynają stawiać Bardzo podoba mi się pokój Twojego syna, u mnie młody będzie miał bardzo podobny układ, tylko w odbiciu lustrzanym - bardzo podoba mi sie ta zabudowa K-G za łóżkiem z półeczką Jeśli pozwolisz, zaglądać będę częściej:) pozdrawiam p.s zapomniałam dopisać że łazienka też mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.09.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 A już myślałam, że Aga się pojawiła... Koleżanko zgłoś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.09.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Kochane moje jestem na chwilkę, bo zaczynam wracać do żywych..... Miałam totalne zawirowania , a w lipcu dowiedziałam się, że będę mamusią po raz drugi.To ostatni już dzwonek i pewnie dlatego trzeci miesiąc leżę w łóżku...Od dwóch dni zaczynam mieć więcej energii i dziś odwiedziłam forum. jednak ktoś do mnie zagląda ( Rere Ty jak zwykle na posterunku ) Dowiedziałam, się też dziś, że moja kuchnia zajęła 9 miejsce na najpiękniejsza kuchnię muratora w 2013r. To dzięki Wam i Waszym głosom.Wszystkim głosującym serdecznie dziękuję. U mnie w domku w zasadzie nic się nie zmieniło.Ściany są tylko do odmalowania Ale może coś znajde w moim archiwum.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.09.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 moniak pewnie już za późno, ale wymiar okna to 3m x 0,7m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Agi, ogromne gratulację!!! Widzę, że na forum jest pewna zasada, nowy domek nowy potomek. Mam nadzieję, że mnie to ominie To kiedy bierzesz się za urządzanie pokoiku dla maleństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 rere nie bój się, nie każdy ma nowego potomka:D:D:D moje gratulacje Agi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Reni, zapomniałam żeś Ty wyjątek od reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.10.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Agi, chciałam podpytac, o płytkę drewnoopdobną w kuchni (pomiedzy blatem i szfkami) oraz na sciane w kabinie prysznicowej.oraz o płytkę szarą w łaziencedzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.01.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Jestem, zyję i nie wiem jak długo będę aktywna.Moja ciaża zbliza się ku finałowi i jeśli moje drugie dziecko pójdzie w slady pierwszego to pewnie nie będę miała nawet czasu, żeby zjeść czy spać. Ale dziś póki dibrze się miewam pokażę zaległe fotki salonu. i klatki schodowej. no to próba , bo już zapomniałam jak się wrzuca zdjęcia..... Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.01.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) ciąg dalszy.... Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.01.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Kori pewnie to już nieaktualne ale płytka w kuchni to Paradyż rovere giallo a szara w łazience to jakaś hiszpańska ...Pisałam jej nazwę gdzieś chyba na początku wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.01.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Matko z córką, któż to się odezwał!!! Hej Aga. Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok i dzidziuś ma się dobrze. Wiadomo co będzie? Na to, że będzie takie jak starsze nie liczyłabym. Każde dziecko jest inne Domek ładnie wykańczacie. Klimatycznie już jest. Świetne te belki na poddaszu i piękne schody. Zrobiłabyś zdjęcie barierki na górze? Chciałabym zobaczyć całość. Pozdrawiam I pogłaskaj brzuszek od ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.01.2014 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No hej Rere. Płeć już dawno sprawdzona i potwierdzona. Będzie drugi chłopczyk. mój starszy synek jest tym faktem zachwycony ale ja już mniej.Zawsze marzyła mi się dziewczynka ale jednak nie będzie mi dane. Na dwójce dzieciaków zaprzestaniemy... A co do barierki stalowej to to co widać na zdjęciu to jest wszystko.Reszta to ścianki murowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 dzięki Agi za odpowiedź powiedz mi czym macie obłożoną półke kominkowa oraz wnękę na drewno??kamień?? taka wnęka na drewno jest praktyczna, ponieważ zastanawiam sie nad podobnym rozwiazaniem:-) Druga sprawa jakiej szerokości całkowitej macie okno w salonie 9to z podziałem na 3 części)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.01.2014 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Kori w salonie mamy dwa takie okna i obydwa szerokości 2.9m. Półka kominkowa i kominek obłożony jest granitem. Prawdopodobnie to impala o ile się nie mylę. Musze zapytać męża jak wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts