Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

niedokończone wnętrza agi75

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 months później...

Witaj

trafiłam tutaj z wątku o kuchniach który nie wiem po co oglądam skoro u mnie dopiero się mury zaczynają stawiać :)

Bardzo podoba mi się pokój Twojego syna, u mnie młody będzie miał bardzo podobny układ, tylko w odbiciu lustrzanym - bardzo podoba mi sie ta zabudowa K-G za łóżkiem z półeczką:)

Jeśli pozwolisz, zaglądać będę częściej:)

pozdrawiam

p.s zapomniałam dopisać że łazienka też mi się podoba:)

Kochane moje jestem na chwilkę, bo zaczynam wracać do żywych..... Miałam totalne zawirowania , a w lipcu dowiedziałam się, że będę mamusią po raz drugi.To ostatni już dzwonek i pewnie dlatego trzeci miesiąc leżę w łóżku...Od dwóch dni zaczynam mieć więcej energii i dziś odwiedziłam forum. jednak ktoś do mnie zagląda ( Rere Ty jak zwykle na posterunku :) ) Dowiedziałam, się też dziś, że moja kuchnia zajęła 9 miejsce na najpiękniejsza kuchnię muratora w 2013r. To dzięki Wam i Waszym głosom.Wszystkim głosującym serdecznie dziękuję. U mnie w domku w zasadzie nic się nie zmieniło.Ściany są tylko do odmalowania ;-) Ale może coś znajde w moim archiwum.... Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 3 months później...

Jestem, zyję i nie wiem jak długo będę aktywna.Moja ciaża zbliza się ku finałowi i jeśli moje drugie dziecko pójdzie w slady pierwszego to pewnie nie będę miała nawet czasu, żeby zjeść czy spać. Ale dziś póki dibrze się miewam pokażę zaległe fotki salonu. i klatki schodowej.

no to próba , bo już zapomniałam jak się wrzuca zdjęcia.....

Zdjęcie0722.jpg

Zdjęcie0723.jpg

Zdjęcie0724.jpg

Zdjęcie0725.jpg

Zdjęcie0726.jpg

Zdjęcie0723.jpg

Zdjęcie0724.jpg

Zdjęcie0725.jpg

Zdjęcie0726.jpg

Edytowane przez Agi75

Matko z córką, któż to się odezwał!!!

Hej Aga. Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok i dzidziuś ma się dobrze. Wiadomo co będzie? Na to, że będzie takie jak starsze nie liczyłabym. Każde dziecko jest inne ;)

Domek ładnie wykańczacie. Klimatycznie już jest. Świetne te belki na poddaszu i piękne schody.

Zrobiłabyś zdjęcie barierki na górze? Chciałabym zobaczyć całość.

Pozdrawiam

I pogłaskaj brzuszek od ciotki ;)

No hej Rere. Płeć już dawno sprawdzona i potwierdzona. Będzie drugi chłopczyk. mój starszy synek jest tym faktem zachwycony ale ja już mniej.Zawsze marzyła mi się dziewczynka ale jednak nie będzie mi dane. Na dwójce dzieciaków zaprzestaniemy...

A co do barierki stalowej to to co widać na zdjęciu to jest wszystko.Reszta to ścianki murowane...

Zdjęcie0733.jpg

dzięki Agi za odpowiedź :-)

powiedz mi czym macie obłożoną półke kominkowa oraz wnękę na drewno??kamień??

taka wnęka na drewno jest praktyczna, ponieważ zastanawiam sie nad podobnym rozwiazaniem:-)

Druga sprawa jakiej szerokości całkowitej macie okno w salonie 9to z podziałem na 3 części)??