MadziaT 26.01.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Witaj Agi! Przepiękne wnętrza, a ta kuchnia....marzenie! :lol2: Niedługo i ja będę urządzała mieszkanko więc zaglądam i się inspiruję Na początek pytanie...jakiej wielkości masz płytki rovere giallo i czym są zafugowane? Marzy mi się taka ściana w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 26.01.2014 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Kochani jeszcze raz dziękuję za miłe słowa. Julianna ale miodzik na mnie wylałaś Dziękuję... Adibu no to masz dość duża różnicę wieku w dzieciaczkach. To prawie jak u mnie będzie tylko o jednego mniej Co do kibelka i w ogóle armatury z Linea blue to za tą cene warto. Trzeba się naprawdę przypatrzeć, żeby zobaczyć niedoskonałości. A jeśli chodzi o ten konkretny kibelek to jest jak najbardziej do zaproponowania. Wygodny i zgrabny.... Justyna P równiez dziękuję za miłe słowa. Co do dzieci to tak mnie właśnie nastawiają znajomi, ze z drugim może być zupełnie inaczej co w moim przypadku oznaczałoby zdecydowanie spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 26.01.2014 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Madzia T płytki w kuchni to 90 i 120cm na 15cm. sa układane na przemian i bez trzymania się fug w pionie... A fuga to ceresit antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 19.02.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witaj, gratuluję pięknego domu i kolejnego potomka Mi parę rzeczy w Twoim domu nie pasuje, ale to drobiazgi, natomiast to czym się zachwycam to: 1. okno długie wąskie na klatce schodowej; 2. ta ścianka biała dość wysoka na klatce schodowej - czad! 3. czarne reflektorki w suficie w salonie - wprowadzają taki loftowy trochę klimat, a ja taki lubię 4. biała lampa w kuchni nad półwyspem/barkiem; ogólnie oświetlenie w całym domu jest w dechę 5. w ogóle cała kuchnia jest mega 6. drzwi wewnętrzne na tak, lubię kolor dębu, sama mam go sporo u siebie 7. tapeta w poziome pasy u Ciebie w gabinecie i sypialni, ja mam tą samą u siebie w wiatrołapie Pozdrawiam i życzę cierpliwości przy dzidziusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalow 20.02.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 teraz kuchnia http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=173780&d=1362159857 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=173782&d=1362160028 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=173783&d=1356001213 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=173784&d=1356001435 [ATTACH=CONFIG]173781[/ATTACH] Przepiękna kuchnia !!! W naszym projekcie przewidziane jest podobne okno o wymiarach 2200x800. Stąd moje pytanie. Jaka jest wielkośc tego okna i na jakiej wysokości masz je umieszczone? Czy pomiędzy blatem a oknem jest zostawione miejsce, bo na zdjęciach tego nie widzę. Nie przewiduje szafek nad nim i cąły czas myślę, czy umieścić go nad samym blatem, czyli ok 90 cm czy podniesc ciut wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 03.03.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Hej Agipozachwycałam się salonem i kuchnią i mam pytanie co to za superaśny fotel masz w salonie??? Dałabyś jakieś namiary, plisss:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sprout 03.03.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Hej Agi pozachwycałam się salonem i kuchnią i mam pytanie co to za superaśny fotel masz w salonie??? Dałabyś jakieś namiary, plisss:rolleyes: Domi, wprawdzie nie do mnie pytanie, ale odpowiedź znajdziesz w sekcji foteli w Ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50243483/#/50243483 Wnętrza tu prezentowane są prześliczne, gratuluję właścicielce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 06.03.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 O kurcze, dawno nie byłam w sklepie na I i nie byłam świadoma, że mogą mieć taki superaśny mebelek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.03.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Witaj, gratuluję pięknego domu i kolejnego potomka Mi parę rzeczy w Twoim domu nie pasuje, ale to drobiazgi, natomiast to czym się zachwycam to: 1. okno długie wąskie na klatce schodowej; 2. ta ścianka biała dość wysoka na klatce schodowej - czad! 3. czarne reflektorki w suficie w salonie - wprowadzają taki loftowy trochę klimat, a ja taki lubię 4. biała lampa w kuchni nad półwyspem/barkiem; ogólnie oświetlenie w całym domu jest w dechę 5. w ogóle cała kuchnia jest mega 6. drzwi wewnętrzne na tak, lubię kolor dębu, sama mam go sporo u siebie 7. tapeta w poziome pasy u Ciebie w gabinecie i sypialni, ja mam tą samą u siebie w wiatrołapie Pozdrawiam i życzę cierpliwości przy dzidziusiu Będę to czytać codziennie wieczorem Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.03.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nalow okno w kuchni ma 3m długości i 70cm wys. jest zaraz nad blatem czyli 90cm od podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.03.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) Domi87 dziękuje i zapraszam. Nie wiem jak będzie z moimi wizytami na forum bo od 2 tygodni znów jestem mamą. Przyszedł na swiat mój drugi synek Kostek i wszystko stanęło na głowie.Teraz śpi ale nie wiem jak długo.może uda mi się wsyawić pare fotek jego pokoiku. Z mebli kupiłam tylko łóżeczko a reszta to stara ikea.Nawet dywan z odzysku po starszym bracie Edytowane 28 Marca 2014 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.03.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Aga, przede wszystkim ogromne gratulacje! Synek ma przytulny pokoik. Bardzo mi się podoba ten odcień szaro niebieski (?) na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.04.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam serdecznie.:welcome:Jestem pełna podziwu dla tak ślicznie urządzonego domku.Chyle czoło.:rolleyes:Doczytalam ze ma Pani na ścianie kuchennej płytki Rovere giallo Paradyza,mam pytanie jaki kolor fugi został zastosowany? U siebie tez planuje te płytki i nie mogę sie zdecydować na fuge.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.04.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ale mam teraz mało czasu przy moim bąblu.... wiec tak na szybko.....Rere witaj .Dziekuje za miłe słowa. kostek jak na razie dobrze się chyba czuje w swoim pokoiku bo płacze mniej niż jego brat 11 lat temu.A co u Ciebie? jak budowa? Fajna Kobieto również dziękuję Fuga do rovere giallo to antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Agi-gratuluje!!!Pokój dla synka śliczny-proszę o namiary na te obrazki w białych ramkach z kotwicami:)DZIĘKUJE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.04.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Aga, u nas powoli się szaluje strop. Być może początkiem maja będzie zalewany. Nic specjalnego Ucałuj chłopaków a w szczególności tego małe bąbla, przez którego tak cierpisz na brak czasu. Gumisia, dawno Cię nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.04.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Gumisiowa witaj. Ramki u Kostka to Pepco. A obrazki wydrukowane z internetu.... Rere no to idziecie do przodu...choć do wykańczania wnętrz trochę wam jeszcze zostało... Ale dzięki częstym wizytom na forum masz już pewnie mnóstwo inspiracji i problem na co się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.04.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Rere no to idziecie do przodu...choć do wykańczania wnętrz trochę wam jeszcze zostało... Ale dzięki częstym wizytom na forum masz już pewnie mnóstwo inspiracji i problem na co się zdecydować Skąd wiedziałaś . Od kilku lat szwendam się po stronach wnętrzarskich i wszystko skrzętnie zapisuję. Inspiracji starczyłoby na kilkanaście domów. Aż strach się bać co to będzie jak przyjdzie do ustalania szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.04.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 rere-:hug:prawie już na FM nie bywam z braku czasu ,ale czasami wpadam i się zachwycam ile się tylko da:yes: Agi-bardzo dziękuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 24.04.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Agi, a Twoje okna to jaki mają kolor? To drewno czy plastik? Ciesz sie tak spokojnym bąblem. Mój miał kolki i ryczał non stop przez pierwsze dwa miesiące Śliczny ma pokoik. Ten wieszak wzdłuż ściany kolankowej fajna sprawa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts