Mr. Klepka 02.03.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Witam, kułem płytki, a z płytkami leciał tynk. Niestety w paru miejscach przebiłem się przez dziurawkę, co nie było specjalnie trudne przy "wypionowaniu" ściany w starym stylu. Pytanie - czym wypełnić ubytki przed tynkowaniem? Ktoś mi doradził, aby czegoś tam napchać - czegokolwiek. Nie problem, mogę wykorzystać gruz, którego mam teraz kilka worków (ktoś chce?). Trochę się dziwię, bo z tego co wiem przed tynkowaniem mam się pozbyć wszelkich luźnych elementów, a napchanie gruzu do dziurawki to wszak akcja w drugą stronę. A tak przy okazji - jaki jest najlepszy patent na nadbudowanie ściany? Pod rury z wodą wykuli mi spory otwór w ścianie, który wypadałoby zmniejszyć z typu "drzwi garażowe" na "świetlik w piwnicy". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Żubr 04.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 spróbuj pianki.Jak masz duże dziury to wsadzaj styropian i piankuj go żeby się ładnie trzymałdzieki temu będziesz miał dodatkowe ocieplenie ścianyja gruzu bym nie pchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Klepka 05.03.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts