san-kisiu 03.03.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 WitamJakieś 7 lat temu postawiłem ścianki działowe w kuchni żeby zrobić łaziskie. Na ścianki położyłem płytki i zamontowałem brodzik.Po remoncie zamieniłem się na większe mieszkanie i teraz po 6 latach dostałem wezwanie z Nadzoru Budowlanego w sprawie tych ścianek działowych.Kiedy stawiałem te ścianki wiedziałem że nie jest wymagane na nie pozwolenie ale nie wiedziałem że muszę zgłosić że je postawiłem.Czy ktoś z was orientuje się jak duża może być kara za to niezgłoszenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jok007 07.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 To jest chore, że trzeba zgłaszać takie rzeczy... Poczytaj sobie analogiczny wątek na innym forum, podobno grozi tylko mandat, więc pewnie stosunkowo nieduże kwoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts