Remika2 03.03.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Uwielbiam minimalizm, surowość, konsekwencję.... Edytowane 30 Października 2016 przez Remika2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.03.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 remika2 melduje sie i padam z zachwytu!! masz u siebie wszystkie moje ulubione kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.03.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Remika , super że założyłaś galerię, w końcu nie będę się musiała przedzierać przez wątki żeby podziwiać Twoje piękne wnętrza. Uwielbiam wnętrza, gdzie można grać dodatkami. Pięknie masz !!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za turkusowa narzuta na łóżku sypialnianym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 04.03.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Remika ty tu na pewno mieszkasz? świetne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.03.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witajcie, witajcie:) AnnNS2 dziękuję! Milena7770 również dziękuję! Narzutka z Home &You:) joasiah - dzięki dzięki! Czasami pomieszkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.03.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 czy lampka nocna, którą masz w sypialni dla gości daje wystarczająco dużo światła, aby coś tam poczytać? Witaj u mnie:) duś, ta lampka to Ikea seria NYFORS, teraz mam ją na komodzie w sypialni głównej:) Nie dość, że ma ściemniacz to można ją podnieść lub opuścić Z tej serri są jeszcze biurkowe, które ja mam na stoliczkach w sypialni, podłogowe duże i mniejsze. Spokojnie przy nich poczytasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.03.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 no coś ty!? nie wiedziałam, że ona ma regulowaną wysokość. super! to rzuca nowe światło na moje poczynania hehe omacam przy najbliższej okazji dziękuję za cynk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Remika bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę daj namiary na rolety te które wiszą w kuchni, najlepiej, gdzie kupione, za ile i jakiś link, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.03.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Absolutnie -jeden z najpiekniejszych domow na forum!!!Bez "przedziabdziania" i przeladowania niepotrzebnymi duperelami-PIEKNY!!!!!Niech Wam sie dobrze mieszka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 04.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Remika, boskie wnętrza na pewno będzie się Wam super mieszkało. Bardzo proszę o namiar na umywalkę z dolnej łazienki oraz baterię wannową Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.03.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Remika, urządziłaś z gustem swój dom. Wnętrza są przytulne, niezagracone. Wszystko ze smakiem!Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 04.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 kochana kradnę narożnik chyba na taki sie zdecyduje:) Twój nie jest z funkcją spania.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwadratowo 04.03.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 gratuluję wnętrz!!! mój minimalizm, prostota, kolorystyka i czystość formy znalazły się w Twoim domu! mam pytanie co do łazienek: proszę o nazwe płytek? jak sprawują się łazienki, które nie są wykafelkowane po sam sufit? właśnie jestem na etapie projektowania swoich i chcę dac płytki tylko w tych miejscach, gdzie to konieczne... czy szafki łazienkowe sa podwieszane czy stoją na nóżkach? z góry dziękuję za odpowiedzi... jestem pod ogromnym wrażeniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 05.03.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Wszystko pięknie stonowane. Moje klimaty! Jakie planujesz krzesła w kuchni, pewnie te które masz nie są docelowe? Mam na razie te same i czegoś poszukuję Skąd czarny dozownik na mydło, bo trudno mi znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 05.03.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witajcie dziewczęta i bardzo dziękuję za miłe słowa! Mieszka się super:) Odpowiadam na pytanka: Reni1980 - rolety z Roletex.pl, wykonane na wymiar (profil alu) na własną odpowiedzialność gdyż nie wykonują w małych kasetach takich szerokości jak my mamy. A u nas sporo ponad 1,40m. Peonia - umywalka z Villeroy&Boch seria Loop & Friends, a bateria wannowa to Tres Cuadro - z kaskadą. jaloko - niestety narożnik nie ma funkcji spania, jeśli jesteś zainteresowana zakupem polecam wizytę w Max Flizie:) kwadratowo - łazienka parter to podłoga Corten Blanco z Tau Ceriamica, na ścianie płytka i dekor: Refin Artech grigio. Łazienka góra: podłoga jak na dole Tau a ściany i dekor: Nord Gris. Na obecną chwilę nie mam żadnych problemów ze ścianą bez płytek. Na ścianie farba z KABE, zmywalna. A szafki łazienkowe wiszą na kilku kołeczkach (obydwie). margaryt - krzesełka to tzw "chwilówki":) jednak już niedługo minie rok:) Szukam docelowych krzeseł, niestety stół jest dosyć skomplikowany bo zawiera i metal, fornir i szkło - stąd ciężko dobrać. Na razie nie mam ciśnienia, poszukuję tego jedynego, A dozownik kupiłam w leroy merlin - ti bardzo mnie to zdziwiło:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 05.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witam się i ja:) piękne wnętrza będę zaglądać a pamiętasz może nazwę swojego narożnika? pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 05.03.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 lenka25 - witaj, narożnik maxliving Nova. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 05.03.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwadratowo 05.03.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 dziękuję za odpowiedź. mam jeszcze jedno pytanie czy w urzadzaniu łazienek pomagał projektant czy to inwencja własna? a może polecisz program do projektowania, bo ja walcze ze swoimi łazienkami i jak widzę te piękne łazienki to dochodzę do wniosku, że chyba mnie to przerasta... a tak nie mogłam doczekac się wykończeniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 06.03.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Remika podrzuć namiar na lampę stojącą na trójnogu, szukam takiej do salonu] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts