Remika2 03.03.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ach, dziękuję Dianka pewnie na Święta Wielkanocne zamówię jakąś poduchę)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.03.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Pięknie czarujesz na żółto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.03.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 cześć Remika wysłałam ci prywatną wiadomość mogłabyś zerknąć? i z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 10.03.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam!!Dlaczego nie widać ostatnich załączników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.03.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 nie widać zdjeć,a tak chciałam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia19830323 10.03.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam Dom przepiękny,nic dodać ,nic ująć.A co to za projekt domu?Może jakieś zdjęcia domu z zewnątrz?Czy to biurko jest z Ikea?Jak się uzytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwnooka 16.03.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Super wnętrza!Mam pytanie odnośnie łazienki, a właściwie szafek pod umywalką - na jakiej wysokości macie blat, a na jakiej krawędź umywalki? I szafki macie wykonane z lakierowanego mdf? Czy blaty się rysują? Chcemy zrobić z mdf lakierowanego całe szafki i "straszą" nas, że się strasznie rysują. A tylko takie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 17.03.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Super wnętrza! Mam pytanie odnośnie łazienki, a właściwie szafek pod umywalką - na jakiej wysokości macie blat, a na jakiej krawędź umywalki? I szafki macie wykonane z lakierowanego mdf? Czy blaty się rysują? Chcemy zrobić z mdf lakierowanego całe szafki i "straszą" nas, że się strasznie rysują. A tylko takie mi się podobają. Witaj:) W łazience na parterze blat jest na wysokości: 76 cm + 11 cm wysokość umywalki. Na piętrze blat mam wyżej ok. 84cm + ta sama umywalka czyli 11. Tak szafka wraz z blatem wykonana z mdf lakierowanego. Rysują się to prawda, jak na razie bardzo mi to nie przeszkadza, zresztą staram się dbać o nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 17.03.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) Remika, piękne wnętrza Błagam - powiedz co to za szara sofa? Edit: znalazłam co to za sofa, i zgubiłam szczękę. Co za konsekwencja A teraz błagam o info (na PW) ile ta piękna przepiękna sofa kosztowała Bo nie wiem czy dzwonić i szukać, czy dać sobie spokój (dużego U potrzebuję). Edytowane 17 Marca 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 18.03.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Pieknie. Pokaż ten fotel naprzeciw sofy. Co planujesz na styku jadalnia i salon ze zamontowałaś tam pręty ze stali.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 i znów zachorowałam na żółty oj tak tak...lubyMY zolty baaardzo...i turkus...i amarant...i czarny.....i szary....bialy....miete hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 18.03.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Pieknie. Pokaż ten fotel naprzeciw sofy. Co planujesz na styku jadalnia i salon ze zamontowałaś tam pręty ze stali. Pozdrawiam Tam właśnie stoi ta sofka (IKEA z wzorzystym pokryciem), robi za mobilne siedzonko. Donice usunęłam bo pomiędzy nimi wciąż dzieciaki znajomych się goniły:) HAHA teraz się wieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 24.03.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Dziękuję Remika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_dob 21.04.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Dopiero niedawno trafiłam na Wasz wątek i całe szczęście , już wiem skąd mam brać natchnienie i motywację. U nas póki co ocieplanie poddasza. Pozdrawiam i czekam na każdą nową fotkę i wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulinaf 23.04.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Remika ja mam pytanie o parapety w kuchni. Pamiętasz może z czego wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 24.04.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dopiero niedawno trafiłam na Wasz wątek i całe szczęście , już wiem skąd mam brać natchnienie i motywację. U nas póki co ocieplanie poddasza. Pozdrawiam i czekam na każdą nową fotkę i wpis Witaj Marta:) Dziękuję! Zobaczysz szybko minie czas i będziecie już mieszkać w domku:) Sporo trudnych decyzji przed Wami, dlatego życzę niekończącego się zapału, cierpliwości i konsekwencji w dążeniu do celu!!! POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 24.04.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Remika ja mam pytanie o parapety w kuchni. Pamiętasz może z czego wykonane? Parapety mamy z blatu kuchennego Volcan unico:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 25.04.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Remika z jakiej firmy masz gniazdka mi przelaczniki? Wczoraj wstępnie wybrałam takie samo zestawienie jak u Ciebie z tym, że ramki chyba złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 25.04.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Remika z jakiej firmy masz gniazdka mi przelaczniki? Wczoraj wstępnie wybrałam takie samo zestawienie jak u Ciebie z tym, że ramki chyba złote. U mnie Simon Classic:) Ta seria jest niedroga a wygląda fajnie i daje sporo możliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 05.05.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 zdecydowałam się na serię classic ale cenowo jest taki sam jak seria 54... kolorystycznie jednak jakoś mi się lepiej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts