milady 13.07.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 uwielbiam zagladac do Twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.07.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Hej. Ogromnie mi sie podobaja Twoje wnetrza i gdybym mogla sobie czegos od Ciebie życzyc, to bylaby to konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 16.08.2014 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 uwielbiam zagladac do Twojego wątku Witaj:) Zapraszam, choć ostatnio trochę zaniedbałam tą stronkę Obiecuję, że jeszcze powrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 16.08.2014 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Hej. Ogromnie mi sie podobaja Twoje wnetrza i gdybym mogla sobie czegos od Ciebie życzyc, to bylaby to konsekwencja. Dziękuję!!! Zatem życzę konsekwencji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szadura82 15.09.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Witam. Proszę powiedziec zczego zrobiona jest szafka i blat w łazience ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 25.09.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Szadura szafka oraz blat wykonana z lakierowanego mdf-u. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.09.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Remika witaj, chyba ściągnęłam cię myślami:) Wczoraj nawet oglądałam twoją galerię, by trochę oko nacieszyć. Co u ciebie słychać, jak domek, jakieś zmiany we wnętrzu poczynione. Masz już jesienny wystrój:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.09.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jak można odmienić szaraka na wiosnę Z wizytą w łazience na parterze [ATTACH=CONFIG]253266[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]253267[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]253268[/ATTACH] Remika2 Czy mogłabyś mi napisać jakiej grubości jest blat szafki w łazience? Zauważyłam że cała szafka jest w połysku. Jak się ją użytkuje? Słyszałam że blat lakierowany się rysuje. Jakie są Twoje doświadczenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.10.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Remika witaj, chyba ściągnęłam cię myślami:) Wczoraj nawet oglądałam twoją galerię, by trochę oko nacieszyć. Co u ciebie słychać, jak domek, jakieś zmiany we wnętrzu poczynione. Masz już jesienny wystrój:) Pozdrawiam Witaj, dziękuję Od ostatniego czasu niewiele we wnętrzach sie zmieniło, więcej zmian pojawiło się w życiu, stąd też brak zainteresowania własnym wątkiem:) Na dzień dzisiejszy przybył nam "jeden mały kącik" w sypialni, fotki oczywiście wrzucę Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.10.2014 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Remika2 Czy mogłabyś mi napisać jakiej grubości jest blat szafki w łazience? Zauważyłam że cała szafka jest w połysku. Jak się ją użytkuje? Słyszałam że blat lakierowany się rysuje. Jakie są Twoje doświadczenia? Pozdrawiam Witaj:) blat szafki ma nie całe 4 cm. Tak jest w całości w lakierze błysk, większych rys nie zauważyłam, jednak z czasem pojawiać się będą na pewno:) Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 29.10.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Remika, zakochałam się w Twojej kuchni. Napisz, proszę, jakiej firmy masz agd. Jesteś zadowolona? Ile cm lodówka wystaje względem słupka? Czy między lodówką a piekarnikiem jest jakaś szpara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 30.10.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Remika, zakochałam się w Twojej kuchni. Napisz, proszę, jakiej firmy masz agd. Jesteś zadowolona? Ile cm lodówka wystaje względem słupka? Czy między lodówką a piekarnikiem jest jakaś szpara? Witaj;) Lodówka i piekarnik Samsung - jestem zadowolona bardzo! Lodówka mogłaby mieć szufladę "0", z zewnątrz trochę się rysuje. płyta indukcyjna Teka - również bardzo zadowolona! Zmywarka Bosch - super extra! Okap - Globalo - jest super, tylko na jedynce troszkę głośny:( Lodówka wystaje na szerokość drzwiczek a szparka między lodówką a piekarnikiem oczywiście jest - u mnie ok. 2-3 cm. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artemika 31.10.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Bardzo ładne wnętrza, wszystko przemyślane tak jak lubię i podziwiam za konsekwencję w całym domu. Będę obserwować i czekać aż pojawi się "mały kącik";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_dob 29.12.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Jak zwykle zauroczona Waszym domem Proszę o częstsze wklejanie zdjęć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.01.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Witam się, bardzo podoba mi się u Ciebie, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blankowiczka 04.01.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Remika cudowny masz domek! Proszę napisz mi jak sprawdza się szyba pod kominkiem. Planuję taką zrobić bo jak najbardziej chcę uniknąć płytek ale nie wiem czy jest to praktyczne, funkcjonalne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.01.2015 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Remika cudowny masz domek! Proszę napisz mi jak sprawdza się szyba pod kominkiem. Planuję taką zrobić bo jak najbardziej chcę uniknąć płytek ale nie wiem czy jest to praktyczne, funkcjonalne rozwiązanie. Dziękuję Tak, szybę zdecydowanie polecam (też nie chciałam płytki), my pod szybą mamy cienką wartwę parkietu + gratis zdechłego pajączka, który niewiedzieć skąd się tam wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.01.2015 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam się, bardzo podoba mi się u Ciebie, pozdrawiam! Dziękuję. Pozdrawiam! Jak zwykle zauroczona Waszym domem Proszę o częstsze wklejanie zdjęć Pozdrawiam dzięki, pewnie coś jeszcze wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 05.01.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dom i ogólny wystrój świetny choć mało świątecznie na pokazanycho niżej zdjęciach. Brakuje mi u Ciebie cieplejszych dekoracji świątecznych. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 08.01.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts