Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak w minimalu czyli nasz domek.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 520
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia Listwy mają wysokość 8 cm, a co do klamek - chodzi Ci o konkretne drzwi..? W sumie mamy 3 rodzaje do wejściowych, do piwnicy i do drzwi górnych, a przepraszam 4 bo jeszcze do szklanych.. Kurde nie pamiętam ani jednej firmy. Poczekam na M może on coś zapamiętał:)

...no tak będzie teraz u Ciebie "gorąco"!!!! Wiem jak jest:) Tysiąc pomysłów, brak zdecydowania.....a czas, czas, czas!!!

Nasze mają mieć 8,5 cm, więc patrząc na Wasze zdjęcia wysokość idealna :)

O klamkę chodziło mi przy tych ciemnych pełnych drzwiach u góry.

Remika zadowolona jesteś z matowej kuchni?

Dokładnie robi się gorąco, wczoraj wyjechałam po 2 godzinach, bo było kilka drobnych rzeczy do uzgodnienia :yes:

Edytowane przez Monia_22

GUMISIA - dzięki:) a propos... zalicytowałam na Twoją kuchnię:) Ola na Twoją również:))

Reni - :p:p Dzięki. Szukałam też Twojej kuchni w rankingu, ale :confused: nie znalazłam, a szkoda, bo też mi się bardzo podoba!

Remika-ale numer!!Ja właśnie niedawno dostałam cynk ze jakiś konkurs jest:rolleyes:

Dziekuje za głosik ale ja nie wiem czy my możemy glosowac;)Tak wogóle to ja musze powiedziec ze nie lubie takich konkursów bo jakbym była na końcu to chyba byłoby mi przykro:rolleyes:

No wiec ktoś mi gdzies linka podesłał ale tam nie zaglądam żeby lipy nie bylo:o;)

BUŻKA

Remika, mam pytanie a raczej kilka pytań odnośnie szafy w wiatrołapie, właśnie jestem na etapie tworzenia swojej i jakoś nie mogę się z tym połapać:( Napisz mi proszę jaką szerokość ma ta opaska wokół szafy, czy na górze masz 1 półkę na pudełka a potem od razu wieszaki czy 2 takie półki i ostatnie czy pod wieszakami też masz jakieś półki czy już do dna nie masz tam nic chciałabym u siebie jeszcze wsadzić jakieś półki, szuflady na buty ale boję się jak z miejscem i tak siedzę nad tym od wczoraj o myślę jak to mądrze wszystko rozplanować:rolleyes: Pozdrawiam:bye: