diana_teresa 09.09.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ależ pięknie u ciebie wszystko ze sobą współgra, co do poduch żółtych proponuje poszukać w sklepach z rękodziełem nawet internetowych jak Srebrana agrafka, pakamera czy artstacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 09.09.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 bratkaf - serdeczne dzięki za miłe słowa Ramę zmierzę jak wrócę do domku, ale to będzie dopiero wieczorkiem... Jeśli chodzi o krzesła do jadalni, znowu mam dylematy, już prawie zamawiałam jeden model, ale coś jednak mi w nich nie leżało. Nie wykluczone, że w tym tygodniu zamówię inne do przymierzenia:) diana_teresa Tobie również bardzo dziękuję Tak, szukałam poduszek wczoraj i nawet w pakamerze jedna mi się spodobała:) Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 09.09.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Mam do ciebie pytanie, jaką grubość ma rama lustra, ktore masz z ikei. Rama lustra ma 20 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.09.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 dzięki za odpowiedź chyba musze zrobić węższą a ten sklep BC to który, u mnie chyba nie ma takiego i nie znam tego skrótu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.09.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 podpowiem bo juz nie spie BoConcept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.09.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 dziękuję, w takim razie zerknę co mają ciekawego:) może i mnie coś zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 dziękuję, w takim razie zerknę co mają ciekawego:) może i mnie coś zainspiruje oj napewno:yes::yes: potem będziesz tak wzdychać jak ja i Remika:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.09.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 to i ja sie dopisuje do wzdychajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 10.09.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 dziewczyny u mnie niestety zawsze na wzdychaniu się kończy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Remika ty chcesz te świeczniki z ostatniego zdjęcia? to są z nowej kolekcji czy poprzedniej, jeśli z poprzedniej to widziałam je w sklepach na -70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 10.09.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Remika ty chcesz te świeczniki z ostatniego zdjęcia? to są z nowej kolekcji czy poprzedniej, jeśli z poprzedniej to widziałam je w sklepach na -70% Reni - ten czteroramienny w turkusie raczej z nowej:( ale najprawdopodobniej w najbliższym czasie odwiedzę BC w KRK to obczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.09.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 poki co tez sie zadowolilam tym 'naszym' swieczikiem z IKEA tylko u mnie ikeowy turkusowy a ten z BC marzy mi sie bialy moze cos jeszcze upoluje za -70%? tez daleko nie mam a i w poblizu czerwona maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 10.09.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 poki co tez sie zadowolilam tym 'naszym' swieczikiem z IKEA tylko u mnie ikeowy turkusowy a ten z BC marzy mi sie bialy moze cos jeszcze upoluje za -70%? tez daleko nie mam a i w poblizu czerwona maszyna AnnNS2, Reni- juz wiem wszystko - dzwoniłam do BC Krk. Ten turkusowy, który występuje też w białej wersji jest z nowej kolekcji, i cena jest taka jak na stronie, ten drugi okrągły we wzory jest ze starej kolekcji ale ani w KRK ani w Katowicach już go nie ma i nie będzie:(( AnnNS2 - ha, ha wygląda na to że będziemy miały takie same zostawy Ikea/BC tylko w różnych kolorach:)) Nawiasem mówiąc, polowałam na białą misę - koszyk na owoce z Ikei (Ty taką masz) ale niestety kiedy ona była w sklepach ja chyba byam na etapie wybierania płytek:)) Teraz dostępne są tylko czerwone. Nie masz czasami drugiej nowej w zapasie:)))? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.09.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 swoja mise kupilam na allegro, bo w ikeach tez jej nie znalazlam...nie chcesz wiedziec ile przeplacilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 13.09.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Boski dom, boskie wnętrza:jawdrop: Na pewno będę często zaglądała:) Wszystko mi się podoba!!!!! Nawet nie ma do czego się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 13.09.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Kobieta zmienną jest! Odpuściłam świecznik z BC, obecnie poszukuję :czegoś: w kolorze żółtym:) Ostatnio, nabyłam również dwie okrągłe pufy z Biedronki:) i to jeszcze w promocji... Zdjęcia wkrótce... owcaania Witaj u mnie i zarazem dziękuję za przemiłe słowa:) Na pewno odwiedzę Twój domek. Jeśli będziesz miała pytanka pisz:) postaram się pomóc. Powiem jedno, szacun dla Ciebie, że w wieku 25 lat masz już możliwość zmierzyć się z tym niezwykle przyjemnym, ale jakże wyczerpującym światem wykończania domu:) Ja zaczynałam tą "długą drogę" troszeczkę później:) Pozdrawiam!!! Witaj mała czarna!!! Dziękuję bardzo. Zaglądaj jak często jak tylko zechcesz:) Ja osobiście znalazłabym kilka rzeczy, które nie wyszły, ale to już inna bajka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Mnie też udało się za nabyć jedną pufkę Czekam na focie. Pewnie będę znowu wdychać i podziwiać. Nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 remika za ile te pufy teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 pufy są fajne ale łapacze kurzu z nich , ze ja pinkole, u mnie nikt na tym nie siedzi, po prostu ozdoba podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 13.09.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 rere, reni - wszystkie forumki pufkę mieć powinny:)))) Reni teraz za 79,99 zeta:)) Jak pozbywasz się kurzu, odkurzaczem, czy mokrą ściereczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts