reni1980 23.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 remika twój salon jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.09.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Remika, jak zwykle świetna odsłona salonu. Ja kupiłam tylko tą ciemną pufkę, a mogłam wziąć i turkusową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 turkusowa piękna , mój syn ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 28.09.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Hej, ja niestety, ja w tym tygiodniu nie miałam szczęścia. Udałam się do 3 poznanskich biedronek i nigdzie ani śladu po pufkach. Trzeba będzie jeszcze na allegro poszukać. Ale z doświadczenia wiem, że będzie pewnie drożej niż tam. Poza tym prawie każdy chyba lubi zobaczyć z bliska mebel i dotknąć przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulina8811 29.09.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób był robiony beton na ścianach? Czy to jest farba betonowa, tynk strukturalny gotowe płyty czy jakaś inna technika? Jeżeli jest to farba lub tynk to bardzo proszę o podanie nazwy firmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 30.09.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób był robiony beton na ścianach? Czy to jest farba betonowa, tynk strukturalny gotowe płyty czy jakaś inna technika? Jeżeli jest to farba lub tynk to bardzo proszę o podanie nazwy firmy:) Witaj Paulina:) To jest tynk dekoracyjny Cemento firmy Oikos. Nakłada się go pacą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 01.10.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Remiko ...no napatrzec sie nie moge na Twoja 1 strone :jawdrop: A dziękuję) Pomalutku, i Ty doczekasz się przeprowadzki i cudownego gniazdka!!! My w listopadzie odbieramy w końcu krzesełka do jadalni - będzie aktualizacja zdjęć Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 01.10.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Na jakie krzesla sie zdecydowalas? Juz sie nie moge doczekac nowych fotek Krzesełka będą takie, tylko bez podłokietników. Chciałam żeby było delikatnie, aby krzesła nie grały głównej roli przy jakże "dostojnym" stole:)) Śmieję się z tej dostojności, gdyż trzy materiały (szkło, stal, fornir) w jednym meblu niestety zobowiązują. Zobaczymy jak będzie w praktyce. http://imageshack.us/a/img22/8215/jv9b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.10.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 A co to za krzesełko? Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 01.10.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 fajne? ja bym powiedziala ze zajefajne!! ale za twoim stolem to nie przepadam za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 01.10.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Rere, krzesełko nazywa się Eifel Elips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 salon super...kiedyś już pisałaś co to za narożnik, ale nie mogę odszukać- mogę prosić raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 01.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Rere, krzesełko nazywa się Eifel Elips. noo faktycznie niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 01.10.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 salon super...kiedyś już pisałaś co to za narożnik, ale nie mogę odszukać- mogę prosić raz jeszcze Ivy17 - narożnik to Maxliving Nova z Max Fliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 01.10.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 noo faktycznie niezle na szczęście potrzebuję tylko 4 szt:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 hłe, hłe, też mi szczęka uderzyła lekko o podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 02.10.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Krzesełka obite są skórką, mają bardzo wygodne wyprofilowane siedzisko i metalową czarną nogę - obrotową. Wyglądają na lekkie, ale w rzeczywistości takie nie są. Dodatkowo obicie skórzane można zdjąć do ew. czyszczenia:) Najpierw miały być czarne materiałowe, jednak postawiliśmy na praktyczność. Juz widziałam oczyma wyobraźni jak codziennie roluje te krzesła z sierści psa:)Poszukiwania odpowiedniego krzesła trwały 1,5 roku, do momentu, w którym ujrzałam i przymierzałam to cudo:) Jak dla mnie będzie idealne, ale to się okaże w listopadzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Remika gdzie kupiłaś pufę do wiatrołapu? i jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 07.10.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Remika gdzie kupiłaś pufę do wiatrołapu? i jakie ma wymiary? Hej, pufka - kostka ma 40 x 40 x 40cm + nóżka, zamówiona była na allegro. np. hurtowniatapicerska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 08.10.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej, pufka - kostka ma 40 x 40 x 40cm + nóżka, zamówiona była na allegro. np. hurtowniatapicerska.pl Remika weszłam na ich stronę ale wytłumacz mi jeszcze raz bo nie jestem dziś "lotna": czy pufa razem była z nóżkami zamawiana? bo nie widzę w ich ofercie takich nóżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts