Remika2 08.10.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Remika weszłam na ich stronę ale wytłumacz mi jeszcze raz bo nie jestem dziś "lotna": czy pufa razem była z nóżkami zamawiana? bo nie widzę w ich ofercie takich nóżek. Tak z nóżką Najlepiej jak napiszesz do nich maila, lub zadzwonisz. Mają różne nóżki do wyboru. Niestety nie jestem w stanie już znaleźć ich strony na allegro, gdzie kupowałam, ale na pewno w tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 08.10.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Tak z nóżką Najlepiej jak napiszesz do nich maila, lub zadzwonisz. Mają różne nóżki do wyboru. Niestety nie jestem w stanie już znaleźć ich strony na allegro, gdzie kupowałam, ale na pewno w tej firmie. Tu masz link do nóżek: http://hurtowniatapicerska.pl/category/kolka-stopki-i-nogi-meblowe-nozki-meblowe?horizontal a tu do pufek: http://hurtowniatapicerska.pl/search?st_search[search]=pufa&st_search[and_search]=1&sort_by=default&sort_order=desc&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 08.10.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Wnętrze jest genialne, więc trochę się będę wzorować Zdradź proszę czy poszewki na poduszki szyłaś czy kupowałaś gdzieś gotowe? Pamiętasz może nazwę dywanu, który kupowałaś w Arte? Serdecznie gratuluję pięknych wnętrz i doskonałego gustu i talentu Cieszą oko Twoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 09.10.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wnętrze jest genialne, więc trochę się będę wzorować Zdradź proszę czy poszewki na poduszki szyłaś czy kupowałaś gdzieś gotowe? Pamiętasz może nazwę dywanu, który kupowałaś w Arte? Serdecznie gratuluję pięknych wnętrz i doskonałego gustu i talentu Cieszą oko Twoje wnętrza Witaj! Dzięki serdeczne za miłe słowa. Cieszę się, że moje pomysły się podobają i są dla kogoś inspiracją!!! Wszystkie poszewki kupne (poza małymi wzorzystymi w sypialni - były szyte z materiału z Ikei). Te duże szare i czarne (salon) były w komplecie z narożnikiem, reszta to głównie Home&You, Ikea i Empik. Nawiasem mówiąc jestem chyba poduchową maniaczką Jak wspominam mężowi, że muszę coś kupić do domku, prosi mnie żebym już nie kupowała poszewek:lol2: Nazwy dywaniku nie pamiętam, ale na pewno w nazwie pojawiał się kolor: Gray i na pewno można było dociąć go do potrzebnego wymiaru. Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.10.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Remika2 poszukujesz jeszcze tej żółtej poduszki?, bo ja często zaglądam na stronę pakamery i tam znalazłam coś takiego: http://www.pakamera.pl/poduszki-poszewki-narzuty-poduszka-dziergana-slonecznikowa-45x45-nr832996.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 14.10.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Czyli ten dywanik to przycięta wykładzina??? A powiedz, jak masz wykończone boki? Obszywaliście??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 15.10.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Remika2 poszukujesz jeszcze tej żółtej poduszki?, bo ja często zaglądam na stronę pakamery i tam znalazłam coś takiego: http://www.pakamera.pl/poduszki-poszewki-narzuty-poduszka-dziergana-slonecznikowa-45x45-nr832996.htm pozdrawiam też tam czasami zaglądam:) tylko nie do końca pewna jestem tego koloru, wolałabym coś musztardowego. Ale dziękuję za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 15.10.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Czyli ten dywanik to przycięta wykładzina??? A powiedz, jak masz wykończone boki? Obszywaliście??? Pozdrawiam Tak to wygląda jak dobrej jakości wykładzina z włosem. Oni przycinają i obszywają klasycznie. Ponieważ ten włos jest dosyć wysoki,w ogóle nie widać obszycia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.10.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 to moze nie poduszka - ale piekne http://www.kapibara.com.pl/pl/nowosci/281-kosz-ze-sznurka-zolty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 20.10.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 annNS2 kosz świetny nie powiem. Ja jednak uparłam się na poduchę, tak więc poświęciłam swój zeszłoroczny komin i uszyłam sobie poszewkę) http://imageshack.us/a/img845/8395/8gm4.jpg ...i jeszcze jedno, rozpoczęłam już sezon marchewkowy:) Wspaniałe ciacho i pyszna kawka. Miłej niedzieli:) http://imageshack.us/a/img20/6444/6u94.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.10.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 poświęciłam swój zeszłoroczny komin i uszyłam sobie poszewkę) poducha wyszła bajerancko. świetne kolorki. ps. podziel się przepisem na ciacho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 20.10.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 moja ulubiona stronka z przepisami... http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/ciasto_marchewkowe/przepis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.10.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 no przecież, że kwestię smaku znam, uwielbiam, korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 20.10.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 remika, rewelacyjne zestawienie kolorów i faktur poduszek; taki detal robi wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.10.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ze tez nie mam takich ladnych szalikow ani starych swetrow z grubym splotem... ciacho mniam - tez czesto korzystam z tej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jak zwykle pieknie w kazdym detalu a ciasto marchewkowe moje ulubione szczegolnie ta slodka polewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.10.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Fajna poducha, a ciasto marchewkowe uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 a ja widzę moje widelczyki z Gerlaha, ten sam fason:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 31.10.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Remika2 zauważyłam, że na jednym zdjęciu w łazience, między umywalką, a baterią kaskadową masz położony ręczniczek.Rozumiem, że to dlatego, że bateria jest cały czas ochlapywana?Jeżeli tak to mam ten sam problem:/ i powoli zaczyna mnie wkurzać, codzienne czyszczenie baterii. Umywalkę mam taką jakby płaską i na ścianie za nią ciemne, błyszczące płytki, zmora:/Masz na to jeszcze jakieś inne sposoby? Ktoś mi mówił żeby po umyciu posmarowac olejem, bo wtedy będzie spływać jak po kaczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 31.10.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Dzięki dziewczyny, poduszeczka jest fantastyczna. Brakuje mi jej troszkę w garderobie (komin był super do płaszczyków jesiennych) ale cóż ! - byle do grudnia!!! W grudniu znowu powrócą czerwienie, a komin na szyję) Reni - moje widelczyki to nie Gerlach (to V&B), ale zapewne podobne:) bratkaf - ten ręczniczek ma faktycznie swoją misję Zauważyłam, że czasami woda zlewała się po baterii na blat. Dzięki ręczniczkowi woda wsiąka w niego, a ja nie muszę non stop wycierać blatu Jednak jest to nauczka na przyszłość - aby kaskady nie kupować, tylko baterie z perlatorem! Ojej czarne płytki zachlapane wodą to faktycznie musi być irytujące, ja mam podobnie na górze z zachlapanym lustrem:( Nie mam sposobów żadnych, na chromie widać plamki i już Mam pytanko, można gdzieś podglądnąć Twoje wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts