bratkaf 31.10.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 nie mam jeszcze zalozonej galerii choc sie przymierzam pomalu. Tylko ja mieszkam w mieszkaniu, ale jest dosc spore bo 85m kw. Mieszkamy dopiero od tygodnia, bo mielismy "male" problemy, zalanie mieszkania:/ z powodu wadliwej baterii przy wannie. Mieszkanie jest jeszcze nie do konca urządzone z braku funduszy. Mogę wysłac ci kilka zdjęć na priv jak chcesz, to zobaczysz moją nieszczęsną kaskadę i czarne płytki:/ i może doradzisz mi coś ze szkłem pod szafki w kuchni, bo się zdecydować nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.10.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Remika, zamówiłam komin. Będzie poducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 31.10.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 nie mam jeszcze zalozonej galerii choc sie przymierzam pomalu. Tylko ja mieszkam w mieszkaniu, ale jest dosc spore bo 85m kw. Mieszkamy dopiero od tygodnia, bo mielismy "male" problemy, zalanie mieszkania:/ z powodu wadliwej baterii przy wannie. Mieszkanie jest jeszcze nie do konca urządzone z braku funduszy. Mogę wysłac ci kilka zdjęć na priv jak chcesz, to zobaczysz moją nieszczęsną kaskadę i czarne płytki:/ i może doradzisz mi coś ze szkłem pod szafki w kuchni, bo się zdecydować nie mogę. Zakładaj galerię a na privka poproszę - oczywiście:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 31.10.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Remika, zamówiłam komin. Będzie poducha rere, a Twoje wnętrza??? Gdzie??? Jak przyjdzie komin, pochwalisz się poduchą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Reni - moje widelczyki to nie Gerlach (to V&B), ale zapewne podobne a takie buty, hmm tez bardziej by mi pasowało V&B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.10.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 rere, a Twoje wnętrza??? Gdzie??? Jak przyjdzie komin, pochwalisz się poduchą? Do wnętrz jeszcze daleka droga, a poduchą się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 31.10.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Fajna poducha ,chętnie bym taką przygarnęła ,chyba trzeba zamówić komin :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aswolska 06.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Remika - wnetrza wspaniale! Moj styl calkowicie. Gratulacje!!! Jestem na etapie planowania lazienki i mam pytanie odnosnie szafki pod umywalke w dolnej lazience. Przesledzilam watek i napisalas ze szafka ma szerokosc 2,40m. Napisz prosze jakie sa wymiary blatu, na ktorym stoi umywalka - mam na mysli wymiar od lustra do frontu. Bede bardzo wdzieczna. Aha, i jeszcze wymiary tej umywalki, bo chyba u siebie zrobie taka sama, tylko chce na blacie polozyc dwie, wiec zeby nie byly za duze...Urzadzam dom na odlegosc, dlatego takie blogi i galerie jak Twoja bardzo ulatwia mi zadanie. Dziekuje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 08.11.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 aswolska - witaj , dziękuję!!! Blat ma wymiary 240 cm na 55 cm. Sama umywalka 38 x 58 x 11 cm. Pozdrawiam i kibicuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robwroc 08.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 witam,jestem nowa na forum ale bardzo podobają mi się twoje wnętrze domku. Ja jestem na etapie fundamentów i mam dylemat co do kominka . Czy mogla bym prosić o zdjęcia z drugiej strony kominka tj. od tyłu.z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 11.11.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 witam, jestem nowa na forum ale bardzo podobają mi się twoje wnętrze domku. Ja jestem na etapie fundamentów i mam dylemat co do kominka . Czy mogla bym prosić o zdjęcia z drugiej strony kominka tj. od tyłu. z góry dziękuję Witaj:) mam tylko takie zdjęcie;(. Ogólnie - jest to bryła z obramowaniem. Pozdrawiam http://imageshack.us/a/img89/6805/fy3c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.11.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Cześć Remika:hug: Widziałam Twoje pytanie u Marjelki dotyczące poduch z reniferami. Wiem, że ona kupowała je w Mint&Grey naszej forumowej Magdy. Nie wiem czy Madzia je znowu sprowadziła, ale warto spytać na Facebooku. Od Oli U. dostałyśmy też cynka, że inna forumowa koleżanka robi poduchy z reniferami na zamówienie - jej watek to Dom utkany z marzeń- Diana_Teresa- tam też są zdjęcia Pozdrawiam p.s nie muszę chyba pisać, że Twój dom robi wrażenie, bo to już powiedzieli wszyscy Edytowane 11 Listopada 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 11.11.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Cześć Remika:hug: Widziałam Twoje pytanie u Marjelki dotyczące poduch z reniferami. Wiem, że ona kupowała w w Mint&Grey naszej forumowej Magdy. Nie wiem czy Madzia je znowu sprowadziła, ale warto spytać na Facebooku. Od Oli U. dostałyśmy też cynka, że inna forumowa koleżanka robi poduchy z reniferami na zamówienie - jej watek to Dom utkany z marzeń- tam też są zdjęcia Pozdrawiam Magdzinska dziękuje kochana:) wieści się tak szybko rozchodzą, że jakąś godzinkę temu napisałam już do "owej forumowej koleżanki":) Oj będzie miała dziewczyna zleceń.... Podusie i skarpety są bajeranckie. Dziękuję jeszcze raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam się u Ciebie. Zdjęcia Twoich wnętrz już "chodzą" jako inspiracje gratuluję efektu. Mam pytanie dotyczące płytek szarych w łazience oraz łóżka w sypialni. Dopytam też o betony - w jaki sposób się je umieszcza ? To jakieś specjalne płyty są? Rodzaj okładziny? U Oli mnie zafascynowały, przez Ciebie to mnie kuszą. A można by taki beton do łazienki dać? Poduszki od Dianki boskie, wczoraj mnie oczarowały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 12.11.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 p@nno migotko i bardzo dziękuję za miłe słowa:) Płytki w dolnej łazience to Artech grigio Refina - na ścianach a podłoga - Tau Ceramica Corten Bianco. Na górze - podłoga to samo, a ściany - kurczę nie pamiętam:) Jeśli bardzo zależy Ci na tych ściennych z górnej łazienki daj znać - odszukam je gdzieś. Łóżko w sypialni zamawiane wraz z nocnymi stoliczkami z netu, model PRIMA. Betony to tynk dekoracyjny Cemento z OIKOS. Nakłada się go w 2 warstwach pacą paryską na wcześniej zagruntowaną ścianę. Powierzchnia ma być gładka, ale muszą wyjść cieniowania zacieki:) Ola ma chyba płyty betonowe, ale dokładnie Ci nie powiem. U niej widać równe łączenia a u mnie specjalnie zostały wyrysowane śrubokrętem:) Jeśli chodzi o łazienkę, widziałam łazienkę całą z betonu i nie robiło to wrażenia, Jeśli miałby to być tylko element na jedną ścianę to jak najbardziej + białe np. mebelki - tak żeby nie wyszła piwniczka:(. Pamiętaj, że taki tynk może pić wodę ps. Podusie zamawiam na pewno:) pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dzięki za info. Czy masz jakieś zbliżenie Twoich betonów? Śrubokrętem powiadasz - padłam jak to przeczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 15.11.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Dzięki za info. Czy masz jakieś zbliżenie Twoich betonów? Śrubokrętem powiadasz - padłam jak to przeczytałam. Tak, śrubokrętem przy pomocy poziomicy by przynajmniej równe paski uzyskać Miało wyglądać na surowe i takie jest:) Chyba tylko zdjęcia z 1 strony (klatka schodowa) najbardziej oddają strukturę i kolor ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 15.11.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Myślami jestem już w okresie świątecznym, który uwielbiam. Też tak macie? Aura za oknem dodatkowo zachęca mnie do zmian w moim domku. Co u mnie nowego...? - krzesełka do jadalni - dziś odbieramy! - poduchy z reniferkami od Dianki- zamówione! - nowe grafiki na ściany - zlecone do druku! - decyzja o tym gdzie spędzamy Wigilię - podjęta! Oczywiście u nas:) - ozdoby choinkowe z HY - dokupione! - łazienka na parterze - skończona definitywnie! (Ostatnio dokupiliśmy akcesoria łazienkowe). - nowa grafika w łazience na piętrze - wisi! oraz szykuje się zmiana tapety w sypialni:) Oczywiście będzie fotorelacja, ale jeszcze nie teraz:) Podczas urlopu utopiłam w słonej wodzie aparat fotograficzny:( NEWS: W Biedronce pojawiły się bawełniane szaro-białe poszewki z reniferkami 40x40 cm. (oczywiście nabyłam dwie szt) Jednak te od Dianki - będą jeszcze cudniejsze! I jeszcze na koniec małe cudeńko! Jelonek autorstwa Mieczysława Naruszewicza! Przepiękny !!! [ATTACH=CONFIG]224689[/ATTACH] Pozdrawiam wszystkich ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 poduchy z reniferkami od Dianki- zamówione! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.11.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 czekamy na foty!! ja osobiscie glownie na te boskie krzesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts