Remika2 06.03.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 czy w urzadzaniu łazienek pomagał projektant czy to inwencja własna? a może polecisz program do projektowania, bo ja walcze ze swoimi łazienkami i jak widzę te piękne łazienki to dochodzę do wniosku, że chyba mnie to przerasta... a tak nie mogłam doczekac się wykończeniówki... Łazienki projektowałam sama bez programu, ale z pomocą fliziarza, który tłumaczył mi pewne niezrozumiałe dla mnie kwestie:) Miałam dokładnie tak jak ty, temat mnie przerastał i byłam o krok od zatrudnienia projektanta. Tak się dzieje kiedy widzisz gołe ściany i nie potrwafisz sobie wyobrazić, jak będzie wyglądał efekt końcowy. Masz 100 myśli na sekundę i myślisz - to nie na moją głowę... Nawet położenie płytek nie daje jeszcze żadnego obrazu i spokoju. Dopiero jak zawiśnie ceramika, lustro, szafka, nie wspomnę o dodatkach typu dozownik ręcznik..... dopiero wówczas czujesz, że to jest to. Dlatego musisz być wytrwała, konsekwentna w wyborach nie łamać się opiniami najbliższych gdy łazienka jeszcze nie gotowa a komentarzy już cała masa, że zimno, nieprzytulnie etc Głowa do góry!!!! Jak chcesz, podeślij na priva jakiś rys Twoich łazienek z opisem gdzie masz jakie przyłącza, może będę mogła coś podpowiedzieć. Jeśli oczywiście chcesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 06.03.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Remika podrzuć namiar na lampę stojącą na trójnogu, szukam takiej do salonu] Witaj proximka lampa w salonie to Pyramid, ona ma czerwony przewód - weź to pod uwagę Występuje też biała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.03.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Remika, witam sie i ja Domek masz sliczny moje klimaty.. wszystko do siebie pasuje, styl jest konsekwentny.. no pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 06.03.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 kamiku witam Cię serdecznie:)Dziękuję za miłe słowa, Ciebie również podglądam, pięknie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 07.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Remika2 super, że założyłaś własną galerię! Kiedyś już pisałam Ci n pw, że wnętrza są zachwycające, spójne, z klasą, dopracowane, po prostu piękne!! Gratuluję domu i dorego gustu! Mam pytanie odnośnie szafek w łazience, czy robił je stolaż na zamówienie i czy są one z mdfu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 07.03.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Monia_22 - witam Cię serdecznie!!! Tak pamiętam, dziękuję jeszcze raz:) Twoje wizualki wymiatają , nie mogę się doczekać realizacji. Odpowiadając na Twoje pytanko, tak to mdf lakierowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 07.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dzięki, mam nadzieję, że w końcu zacznie się coś dziać odzwierciedlającego wizualki. Remika czy w łazience na dole szafka składa się z szuflad? Masz może jej wymiary? Lakierowany blat mgf sprawdza się ok w łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.03.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 08.03.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Remika, już w wątku łazienkowym się zachwycałam Twoimi wnętrzami, teraz też się tu wpisuję zeby czasem nie przegapić jak coś nowego pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 08.03.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Remika, już w wątku łazienkowym się zachwycałam Twoimi wnętrzami, teraz też się tu wpisuję zeby czasem nie przegapić jak coś nowego pokażesz Dziękuje i witam u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 11.03.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 wszystko super remika swietny domek atulacje za to,ze udalo Ci sie to wszystko fajnie polaczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 11.03.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 aneta s - dziękuję Wrzucam fotę ze zbliżeniem na donice. http://imageshack.us/a/img23/6443/dscn7861oa.jpg Remika2 gdzie kupiłaś te donice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 11.03.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 W Leroy Merlin - to Lechuza Cubico. Podaję wymiary bo pamiętam, że ktoś o nie pytał : wysokość 57 cm, podstawa 22*22cm. agulenkaosw - bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 14.03.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 remika czy mogłabyś podać nazwy Twoich umywalek w łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 14.03.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 remika czy mogłabyś podać nazwy Twoich umywalek w łazienkach? Umywalki z Villeroy & Boch seria Loop &Friends:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorowaa 14.03.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 witam,pięknie tu u Ciebie - jestem pod wrażeniem.i od razu mam pytanko odnośnie grzejników łazienkowych, szafek pod umywalkami, mebelków w sypialniach, stolika w salonie oraz kuchni - skąd mebelki - wiem wiem dużo pytań ale wszystko jest po prostu boskie.aa i jeszcze co to za "trawka" rośnie sobie w łazienkach?;p to są żywe kwiatki czy sztuczne? pozdrowiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 14.03.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Umywalki z Villeroy & Boch seria Loop &Friends:) Dzięki za odpowiedź, są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 14.03.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 witam sie u Ciebie przepiekne wnetrza pelne klasy i elegancji. Bardzo mi sie podoba A powiedz co to za firma i model włączników w łazienkach do swiatla i jaki model przycisku geberit ten czarno srebrny Super podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.03.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 i ja się melduję i witam serdecznie:welcome: :jawdrop: JEST PIĘKNIE!!!!::wave: stylowo,konsekwentnie, bez przeładowania,z dbałością o szczegóły - żurnalowo wręcz:) gratuluję Remika :yes: pozdrawiam z Znadmorza:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.03.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Remiko,zaintrygował mnie tytuł watku, wpadłam i ...nie mogę nic nie napisac, kiedy takie piekne rzeczy sie u Ciebie dzieją Jest slicznie, elegancko i konsekwentnie:yes: Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts