edak 15.12.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Pięknie ! Skąd jest stojak na papier i na ręczniki z łazienki na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 15.12.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Pięknie ! Skąd jest stojak na papier i na ręczniki z łazienki na parterze? Witaj edak, dzięki! Stojaczki to seria Bisk Niagara Black Square. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.12.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://imageshack.us/a/img809/1839/21mn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 23.12.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 23.12.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://images62.fotosik.pl/499/0f94c6b39b418301med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.12.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 25.12.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Serdecznie dziękuję Wam za życzenia !!!! Wszystkim zaglądającym do mnie, życzę spokojnych i radosnych Świąt. Życzę Wam również, aby rok 2014 był o stokroć lepszy od poprzedniego. Pozostając w światecznym klimacie, kilka fotek drzewka:) http://imageshack.us/a/img34/6245/d6cp.jpg http://imageshack.us/a/img839/2212/1cf2.jpg http://imageshack.us/a/img12/9807/3k26.jpg http://imageshack.us/a/img32/7695/8yfk.jpg Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Remika2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.12.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Reniu Zycze Ci i Twoim bliskim aby Swieta byly dla kazdego z Was niezapomnianym czasem spedzonym bez pospiechu ,trosk i zmartwien. Zeby byly spokojne,radosne ,wsrod wszystkich bliskich dla Was osób. A w Nowym Roku niech nie opuszcza Was pomyslnosc i spełnia sie te najskrytsze marzenia )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 28.12.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Piękny masz domek,zachorowałam na twoją grafikę home gravity z szarością,proszę o namiary jak mogę ja zdobyć może być na priw,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.12.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Piekna choineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.01.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Pozdrawiam noworocznie. Chciałabym przy okazji zapytać o umywalkę loop&friends. Planuję taką, ale mam obawy czy nie jest za plytka i czy się z niej nie chlapie podczas mycia rąk... Sprawdza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.01.2014 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Pozdrawiam noworocznie. Chciałabym przy okazji zapytać o umywalkę loop&friends. Planuję taką, ale mam obawy czy nie jest za plytka i czy się z niej nie chlapie podczas mycia rąk... Sprawdza się? Wysokość umywaki nie przeszkadza i moim zdaniem jest ok, mam natomiast większy problem z baterią. Gdybym miała jeszcze raz wybierać wziąłabym taką z perlatorem:( Sprawdź czy te umywalką są jeszcze dostępne, bo pamiętam, że jak ja kupowałam to już była końcówka serii. Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.01.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Umywalki są jeszcze na pewno. W czym kłopot z baterią? Napisz jeszcze proszę co za podlogę macie w salonie? Jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 06.01.2014 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Umywalki są jeszcze na pewno. W czym kłopot z baterią? Napisz jeszcze proszę co za podlogę macie w salonie? Jaki to kolor? Bateria Tres z kaskadą ma to do siebie, że niestety woda wylewająca się z wylewki nie jest napowietrzona jak w przypadku wylewek z perlatorem. Strumień wody uderza o dłonie i rozpryskuje się na boki. Przy perlatorze do takiej sytuacji nie dochodzi. Podłoga w salonie to decha 3 wartwowa deco wood mocca white. Jest to dąb wędzony a następnie bielony olejem, przez co daje wrażenie lekko szarego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.01.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Remi czy ty mialas dobra ekipe/fachowca od wykonczeniowki? Chodzi mi o drobne poprawki gladziowe i kilka zabudow g-k . Gladzie teoretycznie mialam robione ale w niektorych miejscach widac ze nie jest to zbyt estetycznie wykonane (szczegolnie styk okno-sciana ) a oprawy w kuchni mam krzywo zamontowane. Moze ekipa od malowania poradzilaby sobie z takimi poprawkami ?Bede wdzieczna za sprawdzony namiar bo mam nadzieje ze w wakacje rusze juz cos z wykonczeniem i chcialabym sie wczesniej wyumawiac ) Oczywiscie o kuzynie pamietam i bede dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.01.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Bateria Tres z kaskadą ma to do siebie, że niestety woda wylewająca się z wylewki nie jest napowietrzona jak w przypadku wylewek z perlatorem. Strumień wody uderza o dłonie i rozpryskuje się na boki. Przy perlatorze do takiej sytuacji nie dochodzi. Podłoga w salonie to decha 3 wartwowa deco wood mocca white. Jest to dąb wędzony a następnie bielony olejem, przez co daje wrażenie lekko szarego. pozdrawiam Dzięki za odpowiedź. Zwrócę na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 12.01.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Ale ty dziewczyno wszystko ciągle zmieniasz i za każdym razem jest pięknie A u mnie wszystko po staremu (oczywiście doszła choinka ale zaraz zniknie. Będę miała małą zmianę na piętrze bo jedna ze ścian będzie pomalowana na grafit, tylko kiedy ??? Nie mogę się za to zabrać mmo że farba od 3 miesięcy leży w garażu. Jeszcze pytanko o poduszki z reniferami, gdzie nabyłaś czy to DIY? Edytowane 13 Stycznia 2014 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 14.01.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ale ty dziewczyno wszystko ciągle zmieniasz i za każdym razem jest pięknie A u mnie wszystko po staremu (oczywiście doszła choinka ale zaraz zniknie. Będę miała małą zmianę na piętrze bo jedna ze ścian będzie pomalowana na grafit, tylko kiedy ??? Nie mogę się za to zabrać mmo że farba od 3 miesięcy leży w garażu. Jeszcze pytanko o poduszki z reniferami, gdzie nabyłaś czy to DIY? Super proximka będę kibicować i życzę mobilizacji;) Bylam u ciebie widziałam krzesełko i rogacza są extra!!! Oczywiście oczekuje fotek jak juz skonczysz biurowy kącik. A jesli chodzi o poszewki z reniferami filcowe to szyla je Diana z forum. Podesle ci maila do niej na privka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 27.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Super proximka będę kibicować i życzę mobilizacji;) Bylam u ciebie widziałam krzesełko i rogacza są extra!!! Oczywiście oczekuje fotek jak juz skonczysz biurowy kącik. A jesli chodzi o poszewki z reniferami filcowe to szyla je Diana z forum. Podesle ci maila do niej na privka. Przypominam się...Czekam na namiar na reniferki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.01.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Przypominam się...Czekam na namiar na reniferki:yes: Diana to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts