Remika2 27.01.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Diana to ja Już proximce wysłałam:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 28.01.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki z namiar na Dianę ale jak widzicie poradziłam sobie.... Trochę inwencji i trochę czasu, nakład finansowy nie duży i można mieć coś oryginalnego w domu. Ale nie mówię, że nie odezwę się do ciebie Diana Wyślij mi na priv ile za taką podusię sobie życzysz i masz może jeszcze inne wzory? Edytowane 28 Stycznia 2014 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarWoj_Ch 29.01.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam się i ja nieczęsto udzielam się na forum, raczej tylko podglądam ale teraz muszę zapytać co to za zlew i bateria w kuchni? Czy pamiętasz może model i firmę? Bardzo proszę o odpowiedź, bo jestem właśnie na etapie zakupów Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 29.01.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam się i ja nieczęsto udzielam się na forum, raczej tylko podglądam ale teraz muszę zapytać co to za zlew i bateria w kuchni? Czy pamiętasz może model i firmę? Bardzo proszę o odpowiedź, bo jestem właśnie na etapie zakupów Marta Witam Cię serdecznie!! Zlew i bateria w kuchni to Teka. Zlew to seria Aura, a bateria Cuadro pro. Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarWoj_Ch 29.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam Cię serdecznie!! Zlew i bateria w kuchni to Teka. Zlew to seria Aura, a bateria Cuadro pro. Powodzenia!! Och, dziękuję bardzo. Nie spodziewałam się tak szybko odpowiedzi Lecę sprawdzić czy ceny mnie nie zabiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarWoj_Ch 29.01.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam Cię serdecznie!! Zlew i bateria w kuchni to Teka. Zlew to seria Aura, a bateria Cuadro pro. Powodzenia!! Jeszcze mam pytanie o kolor- bo widzę że teca ma onyks i antracyt, oba wyglądają na czarne ale jak to jest w rzeczywistości? Blat będę mała całkowicie czarny bez żadnych ciapek, więc zlew tez najlepiej jak byłby całkowicie czarny. Czy twój zlew to onyx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 29.01.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jeszcze mam pytanie o kolor- bo widzę że teca ma onyks i antracyt, oba wyglądają na czarne ale jak to jest w rzeczywistości? Blat będę mała całkowicie czarny bez żadnych ciapek, więc zlew tez najlepiej jak byłby całkowicie czarny. Czy twój zlew to onyx? ja mam onyx, czyli takie jakby srebrne drobinki, których nie widać. Na antracycie bardzie widać białe kropki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula13 29.01.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam.Masz piękny dom,na początku chciałabym zapytać o model lodówki jak się nie myle to samsung -czy jesteś z niej zadowolona.A drugie pytanie o beton na klatce schodowej czy możesz napisać gdzie można kupić ten beton.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 31.01.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Remika nie będę chwalił Twojego wnętrza bo mogłabym się zbyt mocno zagalopować w pisaniu Bosko. Mam jednak pytanie: jak ci się uzytkuje gres Tau dessau? Jest boski i w sklepie wciąż wokół niego kraze. Na razie cena mnie powstrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 31.01.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam.Masz piękny dom,na początku chciałabym zapytać o model lodówki jak się nie myle to samsung -czy jesteś z niej zadowolona.A drugie pytanie o beton na klatce schodowej czy możesz napisać gdzie można kupić ten beton.pozdr Witaj:) Dziękuję za miłe słowa! Lodówka to Samsung RSH7UNBP, jestem zadowolona z uchwytów otwierających lodówkę, bardzo łatwo się je otwiera i nie wystają po za drzwiczki. Jest pojemna, chodzi bez zarzutu i ma kostkarkę zewnętrzną, ładnie się prezentuje w kuchni - tą są pozytywy. Natomiast z minusów: brakuje komory "0", powierzchnia drzwiczek bardzo się kurzy i rysuje:((( Jeśli chodzi beton to Tynk dekoracyjny Oikos Cemento kolor nr 2. Ja kupiłam go w firmie Aris (mają swoje stoisko w Modlniczce k. Krakowa). Sądzę, że można go dostać w innych miejscach ale niestety nie orientuję się aż tak szczegółowo:) Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 31.01.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Remika nie będę chwalił Twojego wnętrza bo mogłabym się zbyt mocno zagalopować w pisaniu Bosko. Mam jednak pytanie: jak ci się uzytkuje gres Tau dessau? Jest boski i w sklepie wciąż wokół niego kraze. Na razie cena mnie powstrzymuje. Witaj i również dziękuję !!! Wszyscy chwalą ten gres, natomiast ja mam z nim problem, ale wynika to chyba z częstotliwości mycia. Po każdym wejściu mojego pieska do domu muszę złapać za mopa. Stąd dla mnie jest problematyczny. Gdyby nie to, po umyciu i zwykłym użytkowaniu wygląda pięknie, nie jest całkiem błyszczący. Ja osobiście, następnym razem wybrałabym jednak matową płytkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 02.03.2014 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wiosennie mi:) [ATTACH=CONFIG]245720[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]245721[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]245722[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]245723[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]245724[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 02.03.2014 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) i jeszcze [ATTACH=CONFIG]245725[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]245726[/ATTACH] Edytowane 2 Marca 2014 przez Remika2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.03.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Remika Żółte dodatki pięknie ożywiły dom Cudnie Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda85 03.03.2014 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Macie naprawdę piękny dom, wszystko spójne i przemyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 to juz mnie zaczyna nuuudzic....jak zwykle wszystko PIEKNIE!!!! :D ps. a skad ta waska czarno-biala poduszka? i musze w koncu jakis zotly sweter kupic bo te moje filcaki strasznie zmechacone bo ciagle lataja po calym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 03.03.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ślężankaaa, magda85 - dziękuję to juz mnie zaczyna nuuudzic....jak zwykle wszystko PIEKNIE!!!! :D ps. a skad ta waska czarno-biala poduszka? i musze w koncu jakis zotly sweter kupic bo te moje filcaki strasznie zmechacone bo ciagle lataja po calym mieszkaniu annNS2, poduszka jamnik to IKEA. Filc faktycznie nie jest dobry, ja zrezygnowałam z wszelakich podkładek filcowych na stół, właśnie z tego powodu, obierały się i mechaciły:( Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ślężankaaa, magda85 - dziękuję annNS2, poduszka jamnik to IKEA. Filc faktycznie nie jest dobry, ja zrezygnowałam z wszelakich podkładek filcowych na stół, właśnie z tego powodu, obierały się i mechaciły:( Pozdrawiam:) no wlaaaasnie...gdzies ja juz widzialam, ale na stronie nie znalazlam musze sie w koncu wybrac - moze na miejscu znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.03.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ach cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 03.03.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 no wlaaaasnie...gdzies ja juz widzialam, ale na stronie nie znalazlam musze sie w koncu wybrac - moze na miejscu znajde fakt na stronie ich nie ma, a kosztują zaledwie 15 zeta:))) W KRK było ich sporo. Szkoda, że to nie poszewka, tylko poducha z materiału. Ale i tak warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts