Remika2 06.04.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wow!Gratuluje pięknie urządzonego domku:-)Mam pytanie o dolną łazienkę jeżeli można....Jaka jest szerokość szafki po umywalką i co to za lampy w tejże łazience? woloch:) jasne, że można:) Szerokość szafki to ok.2,4 m, a lampeczki to Cubric black. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.04.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Renia a bateria przy wannie jest ok? Straszni mi sie podoba tylko ta cena Mam jeszcze pytanko o stalowa rame przy kominku.Miałas ja w zestawie z kominkiem czy robilaś gdzieś na zamówienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 07.04.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Renia a bateria przy wannie jest ok? Straszni mi sie podoba tylko ta cena Mam jeszcze pytanko o stalowa rame przy kominku.Miałas ja w zestawie z kominkiem czy robilaś gdzieś na zamówienie ? Do baterii wannowej nie mam żadnych zastrzeżeń, a rama kominkowa to gotowy produkt Jotul dopasowany do naszego wkładu Jotula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 07.04.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ja też jestem zachwycona Twoimi wnętrzami,pięknie bo minimalistycznie a ja mam pytanie,czy ten kamień w łazience już był biały,czy go malowałaś,ja mam tego kamienia dość sporo w domu i chcę go przemalować na biało i zrobić nad nim ładne oświetlenie,wtedy ma on swój urok,u mnie ostatnio biała farba i wszystko na biało jak leci :lol2:zaczęłam od dolnej kuchni i baaaardzo mi się podoba,teraz górna kuchnia będzie malowana,też na biało a tak wogóle to dziwne że dziewczyny jeszcze Cię nie zjechały za ten kamień,bo niby taki nie modny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niessia 07.04.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Piękny dom:) bardzo w moim stylu i wszystko fantastycznie do siebie pasuje i tworzy spójną całość, chciałam przy okazji zapytać co masz położone na podłodze w salonie? Pięknie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woloch 07.04.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 woloch:) jasne, że można:) Szerokość szafki to ok.2,4 m, a lampeczki to Cubric black. Pozdrawiam. Remika - to 2.4 m to długość od ściany do ściany a szerokość(głębokość)?Kurcze,myślałam o czymś takim,tylko u mnie akurat długość to 1,5 m a szerokość od ściany do drzwi to tylko 40 cm:-/ O ten kamień nad wanną też miałam pytać co to jest, piaskowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 08.04.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 a ja mam pytanie,czy ten kamień w łazience już był biały,czy go malowałaś,ja mam tego kamienia dość sporo w domu i chcę go przemalować na biało i zrobić nad nim ładne oświetlenie,wtedy ma on swój urok,u mnie ostatnio biała farba i wszystko na biało jak leci :lol2:zaczęłam od dolnej kuchni i baaaardzo mi się podoba,teraz górna kuchnia będzie malowana,też na biało nazwa12:) Kamień był już gotowy, nie jest to czysta biel, taki bardziej jasno-popielaty, ale gotowy (Incana wanilia w bloczkach). U nas znajduje się przy wannie, dlatego pokryłam go tylko impregnatem to kamienia, żeby nie wchłaniał wody:) Zdecydowanie każdy kamień lepiej wygląda ja się go odpowiednio podświetli:) Też jestem zwolenniczką białych ścian. Biel nigdy nie wyjdzie z mody, daje duże możliwość i nie ogranicza! a tak wogóle to dziwne że dziewczyny jeszcze Cię nie zjechały za ten kamień,bo niby taki nie modny Spróbowałyby Hehe, żart! Każdy ma swój gust i swoje pomysły:) Choć nie jest to nawet naturalny kamień to mam wrażenie, że idalnie wpasował się w surowość płytek ściennych a przede wszystkim podłogowych. U mnie w domu kamień miał być również w miejscu gdzie ostatecznie pojawił się beton, osobiście uważam że to była dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 08.04.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Piękny dom:) bardzo w moim stylu i wszystko fantastycznie do siebie pasuje i tworzy spójną całość, chciałam przy okazji zapytać co masz położone na podłodze w salonie? Pięknie się prezentuje. i dziękuję!!! W salonie decha trójwarstwowa Eco Wood, Mocca White. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 08.04.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dziękuję za odpowiedz,to maluję ten nasz kamień,porządnie podświetlę i będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 21.04.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jest i domowy kącik biurowy:) Jeszcze nie skończony ale gotowy do pracy:) Więcej fotek na pierwszej stronie. http://imageshack.us/a/img855/83/dscn8152l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.04.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Bardzo fajnie ze sobą grają wzory i kolory To moje ulubione Twoje pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.04.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 kącik IDEALNY!! ehh...zebym mogla taki kącik wcisnac w jakis swoj kącik musze chyba mala z sypialni wyrzucic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 22.04.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Bardzo fajnie ze sobą grają wzory i kolory To moje ulubione Twoje pomieszczenie Dziękuję bardzo:) Kolejny raz ogromny szacun dla IKEI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 22.04.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 musze chyba mala z sypialni wyrzucic! Ha:) Kiedyś mała opuści Waszą sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Remika byłam zaś dzis na pierwszej stronie, nosz kurna zajebiscie masz, a pomysł na poduchy na sofie, no jak w katalogu BC:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 22.04.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Remika byłam zaś dzis na pierwszej stronie, nosz kurna zajebiscie masz, a pomysł na poduchy na sofie, no jak w katalogu BC:D:D:D:D:D:D:D:D Reni dzięki !--- uwielbiam design BC, jednak ich ceny mnie rozwalają , dlatego zawsze szukam tańszych zamienników Ale jedną rzecz z BC muszę mieć do mojego biura:) http://imageshack.us/a/img12/196/1111qh.jpg Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Remika2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 a co to?, od kiedy mi BC przenieśli w inne miejsce i nie mam po drodze to rzadko bywam, w każdym razie ja mam meble w salonie i jadalni i jestem bardzo zadowolona, klika dodatków tez mam, ale ceny niestety:(:(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 23.04.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 a co to?, od kiedy mi BC przenieśli w inne miejsce i nie mam po drodze to rzadko bywam, w każdym razie ja mam meble w salonie i jadalni i jestem bardzo zadowolona, klika dodatków tez mam, ale ceny niestety:(:(:(:( Reni - rzeźba geometryczna na półkę z drewna bejcowana na czarno, taki gadżecik do biura:). A u Ciebie oczywiście widziałam te cudności!!!! Stolik kawowy chciałam ten sam tylko ale kasa:( Ja mam po drodze IKEA i Home &you dlatego ostatnio bazuję na dodatkach od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 07.05.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Wszystkich fanów IKEI zapraszam do świeżutkiego bloga mojej przyjaciółki:) W room service znajdziecie pomysły jak się fajnie i niedrogo urządzić, bazując na meblach i dodatkach z Ikei. Przykładowe aranżacje pozwolą Wam stworzyć przytulne, nowoczesne, wygodne wnętrze. Naprawdę warto to zobaczyc Dla mnie rewelka!!! http://www.roomservicepl.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 25.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Hej Remika:) Twoje wnętrza powalają ,powiedz mi proszę jak to się robi żeby mieć taaaaaaki porządek????? możesz mi napisać jak nazywają się czarne lampy wiszące w kuchni? pozdrawiam serdecznie domek AFRODYTA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts