Remika2 25.05.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 (edytowane) Hej Remika:) Twoje wnętrza powalają ,powiedz mi proszę jak to się robi żeby mieć taaaaaaki porządek????? możesz mi napisać jak nazywają się czarne lampy wiszące w kuchni? AFRODYTA77 Dziękuję!!! Czarne lampy to Sotto Luce Itteki. Przepis na porządek:) 1. Sprzątasz wszystko dokładnie, 2. Robisz fotki, 3. Wrzucasz je na net, 4. I znowu możesz bałaganić))... do następnych zdjęć.... Pozdrawiam ciepło!!! Edytowane 26 Maja 2013 przez Remika2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 25.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witaj Remika2 Jestem pod wrażeniem Twoich wnętrz Gratuluję cudownego domu Wszystko takie przemyślane, dopasowane, ślicznieeeeeeeeeee Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 26.05.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Cudowne wprost wnętrza! Wszystkie moje ukochane kolory 10/10 - brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 26.05.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ślężanka i IZA30 Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 26.05.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 (edytowane) Tak niewiele potrzeba a w sercu jakby radośniej:) Ostatnio nabrałam ochoty na zdecydowane kolory. Jednak znając siebie mam wrażenie, że długo takie zostawienie u mnie nie zabawi:rotfl: Jak na razie jest to mój nr 1. Czuję się świetnie, jest kolorowo, zabawnie....... http://imageshack.us/a/img248/9687/dscn8233.jpg Edytowane 23 Listopada 2013 przez Remika2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.05.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Remika2 Obrazek jest bombowy Odrobina koloru i od razu salon i jadalnia zostały ożywione. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 26.05.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 blaaagam - nie rezygnuj z kolorow! jest po porostu REWELACYJNIE!! a twoja kanape UBOSTWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Stonowana baza i kropla koloru. Remika, jest rewelacyjnie!!! Lubię taki klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 27.05.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ślężanka, annNS2, rere79 - dziękuję Wam bardzo! Jakieś "kolorki" będą już zawsze, co jedynie zmieniać się może forma i kształt:)POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ofca 27.05.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 wow!!najpiekniejsze wnetrza na tym forum:) ***gdzie mozna kupic ten dywan z salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 27.05.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 wow!! najpiekniejsze wnetrza na tym forum:) ***gdzie mozna kupic ten dywan z salonu? ofca, dziękuję !!! Dywanik z Arte - salonu dywanowo wykładzinowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KinMi 27.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 witam się i muszę przyznać iż twoje wnętrza są naprawdę boskie. mam pytanko jak duża jest twoja kuchnia z jadalnią oraz salonem? bardzo podoba mi się to oddzielenie poprzez schody i zastanawiam się czy to się u mnie zmieści:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 27.05.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 witam się i muszę przyznać iż twoje wnętrza są naprawdę boskie. mam pytanko jak duża jest twoja kuchnia z jadalnią oraz salonem? bardzo podoba mi się to oddzielenie poprzez schody i zastanawiam się czy to się u mnie zmieści:bash: KinMi kuchnia z jadalnią i salonem to ok. 80-85 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Remika a wiesz ze ja tez od jakiegos czasu przestawilam sie na kolory i mam zamiar rowniez wprowadzac kolorowe dodatki Po znalezieniu tego bloga http://www.ola-inspiracje.blogspot.ie/2013/05/co-zrobic-z-czyli-pokoj-dzienny-na.html a teraz obejrzeniu Twoich wnetrz jestem pewna ze to dobry wybor Slicznie to wszystko komponujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 27.05.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Remika a wiesz ze ja tez od jakiegos czasu przestawilam sie na kolory i mam zamiar rowniez wprowadzac kolorowe dodatki Po znalezieniu tego bloga http://www.ola-inspiracje.blogspot.ie/2013/05/co-zrobic-z-czyli-pokoj-dzienny-na.html a teraz obejrzeniu Twoich wnetrz jestem pewna ze to dobry wybor Slicznie to wszystko komponujesz Witaj kakusku:) wnętrza Oli to moja bajka, szczególnie parter, salon, kuchnia... Oczywiście ja też zaglądam na tego bloga bardzo często. Jej blog przekonał mnie do kolorów, jak widzę nie tylko mnie:) Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.05.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Remika jaki masz blat w kuchni??? Ja tu chyba pierwszy raz więc witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ofca 28.05.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ofca, dziękuję !!! Dywanik z Arte - salonu dywanowo wykładzinowego;) szkoda, ze mam daleko do ich sklepow. a pamietasz moze, ktory zamawialas? nazwe/kolor? do sypialni mojej bylby idealny. nie moge sie napatrzec na Twoje zdjecia wszystko idealne jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 28.05.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Remika, ten obraz to dobry wybór; moim zdaniem idealnie byłoby, gdyby jednak był większy Kolejnym razem, gdy będziesz miała ochotę na metamorfozę, możesz np. pomyśleć o dużym obrazie w podobnej kolorystyce, nie zawieszonym, a opartym o ścianę. W nowoczesnym wnętrzu, takim jak Twoje, wyglądałoby to kapitalnie. Duży plus za pozbycie się wcześniejszego obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 28.05.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Remika jaki masz blat w kuchni??? Nesska blat Volkano Unico Pfleiderer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 28.05.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 szkoda, ze mam daleko do ich sklepow. a pamietasz moze, ktory zamawialas? nazwe/kolor? do sypialni mojej bylby idealny. nie moge sie napatrzec na Twoje zdjecia wszystko idealne jest! Ofca już niestety nie pamiętam, a rachunek wyrzuciłam, ale to był dywan przycięty z grubej wykładziny, długi włos, kolor gray. Nie pomogłam za bardzo, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts