Remika2 28.05.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 greywolf dziękuję bardzo za opinię. Oczywiście, że myślałam o postawieniu dużego obrazu i oparciu o ścianę, jednak narożnik (mimo że oddalony od ściany) przysłoniłby przynajmniej połowę grafiki. Dlatego ta opcja niestety odpada:( Brałam też pod uwagę półkę na obraz.... Wydaje mi się, że wiszący wygląda dobrze, co jedynie mógłby być troszkę większy:) Mam wrażenie, że na zdjęciach obraz wydaje się mniejszy niż w rzeczywistości. W ogóle na zdjęcia wnętrza wydają się jakieś obszerne, a w rzeczywistości tak nie jest:) Mogę coś oprzeć jeszcze o ścianę pod schodami, ale tylko jak znajdę coś odpowiedniego.A co do tryptyka - zdjęcie go było najlepszą decyzją jaką podjęłam w ostatnim czasoe:) Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gojaiben 30.05.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Witam Mampytanie odnośnie schodów i balustrady czy mozesz napisac ile cię kosztowały? i ewentualnie namiary na wykonawcę! Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 01.06.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam! Jestem oczarowana wnetrzni Twoimi!!podowiedz mi co to za plyty betonowe na scianie przy schodach szukam wlasnie czegos takiego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 01.06.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam! Jestem oczarowana wnetrzni Twoimi!! podowiedz mi co to za plyty betonowe na scianie przy schodach szukam wlasnie czegos takiego!! ANKAg to beton dekoracyjny Oikos Cemento, tynk nadający się do nałożenia pacą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 01.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 dzieki za szybka odpowiedz!!jeszcze musze sie przyjrzec dokladniej bo wnetrza cudowne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 01.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 ja jestem dopiero na etapie budowy. i wlasnie mi robia otwor na okno w kuchni Poprosilam budowlancow zeby mi osadzili okno na wysokosci 100 cm (tez mam w planach zlew pod nim) czy to nie za nisko? jaka masz dlugosc od blatu do parapetu? okno ma miec 65 cm wysokosci i 220 dlugosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 01.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 wracajac do tego betonu wyglada jak plyty, tzn sa ,,rowki ' ,jak one sa robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Renia jakimi farbami malowalas domek wewnatrz i gdzie sie zaopatrywalas? Bede miala tyle zalatwien podczas krotkiego urlopu ze zbieram namiary na wszystkie sklepy zeby uderzac w konkretne miejsca i nie tracic czasu na poszukiwania Myslalam ze bede mogla w te wakacje porozmawiac o blizszych konkretach robienia lazienki (namiar od Ciebie ) ale niestety nic z tego teraz nie wyjdzie bo musimy najpierw uzbroich kotlownie :bash:Dobrze ze chociaz ten namiar sobie przepisalam bo kilka miesiecy temu niechcacy wykasowalam cala skrzynke FM i wiekszosc danych ktore tam zbieralam poszlo w otchłan-taka ze mnie gapa Mam nadzieje ze za jakis czas jak jeszcze o cos zapytam mnie nie powiesisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 02.06.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 ja jestem dopiero na etapie budowy. i wlasnie mi robia otwor na okno w kuchni Poprosilam budowlancow zeby mi osadzili okno na wysokosci 100 cm (tez mam w planach zlew pod nim) czy to nie za nisko? jaka masz dlugosc od blatu do parapetu? okno ma miec 65 cm wysokosci i 220 dlugosci. ANKAg skoro jesteś na etapie okien to na pewno nie masz jeszcze wylewek. Je oraz płytki również musisz wziąć pod uwagę szacując wysokość okna. Ja mam (już na gotowo) wysokość blatu na 91 cm + parapet odl. od blatu do okna ok. 25 cm. W standardzie kuchnie robi sie na ok. 85 cm. Mozna też nie robic parapetu, na forum jest masa pięknych nowoczesnych kuchni bez niego. Blat kuchenny jest na jednej płaszczyźnie aż do samego okna. Wydaje mi się że U Ciebie przy 100 cm bardziej cos takiego Ci wyjdzie - zapowiada się b. fajnie. Podglądnij stronke z kuchniami: Pochwalcie się swoimi kuchniami oraz bloga: http://ola-inspiracje.blogspot.com/2012/10/moja-kuchnia.html, podobne okno ma również Reni1980. Ja się cieszę że mam parapet, bez niego widoczny byłby z zewnątrz bałagan podczas gotowania:) - tak juz niestety mam umiejscowioną kuchnie względem drogi. A jeśli chodzi o beton to rowki wykonywane były zaraz po nałożeniu tynku śróbokrętem z pomocą poziomicy:) Nie są idelanie równe, ale tak miało być - surowo:) Pozdrawiam i POWODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 02.06.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witaj kakusek. Farby z KABE lateksowe, nie mam już pudełka, dlatego nie sprawdzę Ci dokładnie co i jak. W Krakowie na pewno znajdziesz sklep, najlepiej pojechac tam, przy okazji kupisz jeszcze inne rzeczy. Co do łazienek to nawet dobrze, bo on teraz zarobiony jest:) A wiadomo bez kotłowni nie da się mieszkać. Spokojnie wszystko w swoim czasie. Jesteś niecierpliwa, jak ja:) HAHA Pytaj, zawsze chętnie pomogę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Renia dziekuje :hug:Niecierpliwa to ja bylam 5 lat temu teraz to jestem wrecz sotoja spokoju:lol2: Robilismy tynk Kabe i mysle ze i farby wewnetrzne mieli a sklep jest w M wiec najpierw tam zagladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Wczesniej mialam miec taka ramke i przy niej kamieniarz twoerdzil ze lepiej zrobic z 4 czesci bo w jednym kawalku moga byc problemy z pekaniem. Czy u Ciebie wlasnie tak ma byc zrobiona obudowa grantitowa? Gora i dolem wkladu masz miec takie szersze paski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 02.06.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Wczesniej mialam miec taka ramke[ATTACH=CONFIG]193156[/ATTACH] i przy niej kamieniarz twoerdzil ze lepiej zrobic z 4 czesci bo w jednym kawalku moga byc problemy z pekaniem. Czy u Ciebie wlasnie tak ma byc zrobiona obudowa grantitowa? Gora i dolem wkladu masz miec takie szersze paski? Kaka - czy to na pewno do mnie pytanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Renia sorki mialam otwarte dwa okna masz racje to Sharlotce mialam napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 04.06.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam Ciebie serdeczniekreatywność, wizja, wykonanie są mega atrakcyjne dla podglądacza !!!! mam pytanie jakiej wysokości masz okno i jakiej firmy????pozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.06.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam Ciebie serdecznie kreatywność, wizja, wykonanie są mega atrakcyjne dla podglądacza !!!! mam pytanie jakiej wysokości masz okno i jakiej firmy???? pozdrawiam Aga dusiaczek i dziękuję!!! O które okno Ci chodzi konkretnie? Okna wykonywał stolarz na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 05.06.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 HI hi zaczytałam się w informacjach na temat odległości okna kuchennego od blatu - więc poleciał skrót myślowy bo u mnie blat też na wysokości 90 cm, odległość okna od blatu 25/30 cm a okno wysokości będzie miało 70 cm pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gojaiben 06.06.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam Nie wiem czy dostała pani moje zapytanie odnośnie drzwi na górze i podłogi? Ponowie moje pytanie czy kolor drzwi to wenge? z jakiej firmy drzwi, zrobione przez stolarza? A podłoga na górze czy to panele? jaka firma? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ofca 07.06.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Remika, blat w kuchni masz czarny czy ma widoczne drobinki szarego koloru? na zdjeciach wyglada czarno, wlasnie szukam blatu z laminatu, i sa, ale wszystkie jakies w 'ciapki' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 07.06.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Witam Nie wiem czy dostała pani moje zapytanie odnośnie drzwi na górze i podłogi? Ponowie moje pytanie czy kolor drzwi to wenge? z jakiej firmy drzwi, zrobione przez stolarza? A podłoga na górze czy to panele? jaka firma? Pozdrawiam Gojaiben podłoga na górze jak i na dole to parkiet - deska 3 warstwowa Deco Wood mocca white. A drzwi wykonywane na zamówienie fornirowane, kolor wenge pokryty jeszcze bejcą czarną. W rzeczywistości jest to bardzo bardzo ciemny głęboki brąz, ale nie czarny. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts