Remika2 07.06.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Remika, blat w kuchni masz czarny czy ma widoczne drobinki szarego koloru? na zdjeciach wyglada czarno, wlasnie szukam blatu z laminatu, i sa, ale wszystkie jakies w 'ciapki' Ofca blat jest w całości czarny, ale posiada delikatną strukturę (porównanie do zaschniętej skorupy lawy). Stąd wzięła się jego nazwa Volkan:) Nie zauważam żadnych kropek i innych jaśniejszych przebarwień. tu link na zdjęcie i strukturę http://www.pytanieomieszkanie.pl/kuchnia/p-r-m-a-3248-blat_laminowany_jak_lawa/meble_kuchenne.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 07.06.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 dusiaczek moje okno na wysokość podobnie jak u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 07.06.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Witam się i muszę napisać piękny domek Taki trochę w stylu mojego domku więc pewnie dla tego mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 07.06.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 witaj Remika, podziwialam twoje wnetrza na deccorii, na prawde mas zsie czym pochwalic,moglabys zdradzic gdzie zamawialas napis w lazience, czy polecasz te firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 08.06.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Witam się i muszę napisać piękny domek Taki trochę w stylu mojego domku więc pewnie dla tego mi się podoba kanka9 - dziękuję, ja również zaglądam do Ciebie - moje klimaty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 08.06.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 witaj Remika, podziwialam twoje wnetrza na deccorii, na prawde mas zsie czym pochwalic, moglabys zdradzic gdzie zamawialas napis w lazience, czy polecasz te firme? bratkaf - dziękuję!!! napis w łazience to naklejka matowa, zamawiana na allegro. Niestety nie znajdę teraz tej strony (nie pamiętam) Ale takich firm jest cała masa. Wykonywali napisy na zamówienie, przesłałam im tylko znaleziony cytat, rodzaj czcionki i już. Firma godna polecenia. W sumie otrzymałam dwa napisy bo pierwszy był wadliwy, ale w ciągu 2 dni wysłali kurierem na własny koszt poprawiony napis. Jeśli chcesz fajny nieoklepany cytat, warto poszukać cytatu w necie:) POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 09.06.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) zagościły u mnie sowy dwie... http://imageshack.us/a/img593/690/dscn8301f.jpg Edytowane 23 Listopada 2013 przez Remika2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.06.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Skąd jest łóżko sypialniane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 09.06.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Skąd jest łóżko sypialniane ? Witaj, łóżko kupione na necie PRIMA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Remika, a ja pytam skąd ta grafika w sypialni? Ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 09.06.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Remika, a ja pytam skąd ta grafika w sypialni? Ładna. rere79 to materiał zakupiony w Ikei i oprawiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.06.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Renia masz jakis sprawdzony sklep na ramki? Kiedys kupie sobie troche plakatow bo starsznie mi sie to spodobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 A ja ma pytanie o narożnik...bo teraz jakoś tam mi sie bardzo spodobał z sówkami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 rere79 to materiał zakupiony w Ikei i oprawiony:) Powaga . Świetny pomysł. Idę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.06.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Remika witam się w Twoim wątku:bye:Cudny domek, dopracowany w najmniejszym szczególe, uporządkowany a przed wszystkim piękny:yes: Chciałam zapytać o Lechuzę donice masz w macie czy w połysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 09.06.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Kakusek jeśli chodzi o ramki niezawodna i tania jest IKEA, szczególnie seria STRÖMBY, sporo wymiarów, 2 kolory. anakris dziękuję donice błysk, ale są również matowe w sprzedaży. ivy17 narożnik to seria Maxliving - Nova z Max fliz. Jestem maniaczką poduszek, a te sówki takie zabawne, urzekły mnie!!! Za niedługo niestety nie będzie gdzie usiąść, dlatego muszę chyba kilka poduszek schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 10.06.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Renia dziekuje :hug:Niecierpliwa to ja bylam 5 lat temu teraz to jestem wrecz sotoja spokoju:lol2: Robilismy tynk Kabe i mysle ze i farby wewnetrzne mieli a sklep jest w M wiec najpierw tam zagladne kakusek kiedy wybierasz się w moje okolice? No chyba, że już byłaś Jeśli nie - zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.06.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Bardzo mi miło i dziekuje za zaproszenie Początkiem lipca zawożę dzieciaki na wakacje ale niestety sama będę tylko "chwilkę" Mamy sporo rzeczy do pozałatwiania ale jeśli znajdę trochę luzu to z chęcia sie z Tobą spotkam Dam znać jak będę na miejscu i zobaczę jak nam pójdzie czasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.06.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Remika-obled!!!!!!NORMALNIE OBLED:yes:Prosto,minimalistycznie i pomimo tego przytulnie i cieplo!!!!!!I TU potwierdza się to co zawsze mowie- umiar ponad wszystko!!!!POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.06.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Remika,to prawda, uwielbiam wracać do Twojego domu! A Ty Gumiśka wracaj no na FM ze swoim wątkiem, bo STRASZNIE Cię tu brakuje - Twojej energii, werwy i poczucia humoru.I widoku Twoich obłędnych wnętrz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts