asti 29.03.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Bry dzień Widzę, że u Was też totalne lenistwo.... Podobno aby do początku kwietnia... A już było tak pięknie Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo słońca życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 02.04.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) totalna porażka z aurą, brak słów, przestawiam się na porządki wokół domu w którym mieszkam, lifting w środku i na zewnątrz, czas nie korzystny dla nas budujących własnymi siłami lub rękami. Środek kwietnia początek lata ponoć asti na pierwszym planie widzę słup i skrzynkę z prądem, naprawdę nie dzwonili:eek: u nas też ale ja miałem gościa pod kontrolą zrobili to jak było cztery dni pogody Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez pawel i klodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 03.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 asti na pierwszym planie widzę słup i skrzynkę z prądem, naprawdę nie dzwonili:eek: u nas też ale ja miałem gościa pod kontrolą zrobili to jak było cztery dni pogody Pawel - nic a nic. Codziennie kursujemy obok działki. I wymiany słupa nawet nie zauważyliśmy. Mąż był na działce po południu, coś tworzył budowlanego. Po robotach różnych chciał wytrzepać dywanik samochodowy o ten słup i dopiero wtedy się zorientował, że jest inny Trochę zdziwiony był, że ziemia rozjeżdżona, poruszona A ze skrzynki już nam ktoś zwinął kłódkę... Co do budowania - tak się cieszyliśmy jak z początkiem marca na działce było sucho i można było coś zacząć robić. Teraz od nowa... Juz mamy dość. Wiem, że nietylko my... Wszyscy... Ale mamy wielkie chęci na zimę być u siebie.. A tu aura nie sprzyja Słońca życzę... Duuuuuuuuuuuużo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 06.04.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ale heca my też chcemy już na zimę być u siebie nawet jak to będzie surowy zamknięty, właduję dużą kozę, pare desek i już będziemy się gościć zła pogoda ukradła mi miesiąc budowy, marzec to miał być zakopany kabel z prądem i wylane ławy a tu klops!! jestem po rozmowach z gościem od prądu - pogoda to wykopki i podłączenie prądu do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 28.04.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 prąd jest mój pomocnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 28.04.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 wszystko się wlecze, ponoć nieszczęściach chodzą parami a u mnie czwórkami, najpierw awarie dwóch aut, wywaliło mi prąd na słupie w starym domu i spalił się silnik w hydroforze, walka dwa dni po robocie i w trzeci dzień finał i woda płynie jaka ulga:yes:, przyjechało drewno na dach i nie mam kiedy je poukładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 02.05.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 drewno poukładane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 17.05.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 humus zdjęty i domek wytyczony i rozciąganie sznurków i czas zacząć kopać trochę mi się to wlecze ale daje rade:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 17.05.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 mam pytanko, jak najlepiej wyznaczyć poziom zalewanej ławy, dołek pod ławy mam mieć 80cm głębokości, ława 40cm, ławę muszę mieć dobrze wypoziomowaną, na niej będę układał pustaki zalewowe:yes: jak znacie jakiś dobry sposób to dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 20.05.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 zaczęło się kopanie, sobota i już jakiś efekt widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 30.05.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 tydzień trwało kopanie, cała sobota i po parę godzin po pracy potem zbrojenie sobota plus kilka godzin wtorek zalewanie, brak zdjęć bo nie miał kto robić, było nas dwóch, da się zalać ale pot z tyłka leci poszło 11m3 na ławę, wylewkę w domku i opaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 30.05.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) cd przy zbrojeniu już się obsypywało a dziś po ulewie całe ławy mam zamulone i trochę pracy będzie przy czyszczeniu. teraz tylko pomalować, folia i układać klocki - pustaki zalewowe:rolleyes: Edytowane 30 Maja 2013 przez pawel i klodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 31.05.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 pustaki miały być nie ma, ław pomalowana i położona folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 03.06.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 pustaki zalewowe są, czekam na pogodę, mam nadzieje że bardzo mi tych ław nie zamuli. ławy zalane w ostatnim momencie, teraz musiałbym kopać od nowa:yes: nabieram sił na układanie pustaków, dopiero po kilku dniach wyszło że mnie zawiało w dniu lania ławy, początek dnia paskudny deszczowy, zmokłem jak dorabiałem zbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 10.06.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 posprzątane po deszczach i zaczęło się układanie klocków, coś ponad 20kg jeden, brak chętnych do pomocy:( sam na placu boju. problem, wylot kanalizacji na jakiej wysokości 30cm? pod istniejącym gruntem, po zasypaniu fundamentów około 70cm:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 20.06.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) postępy marne ale są, była woda i zaczeło się obsuwać Edytowane 20 Czerwca 2013 przez pawel i klodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 20.06.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 i zalane tylko trzy pustaki wyskoczyły trochę z toru ale nie było tak źle jak wielu wołało że będę zbierał pustaki po polu bo układałem je na sucho a przecież miała być budowa z klocków:lol2: teraz malowanie na czarno, podłączenie rurki do wody, zasypać, kanalizacja i ubić i zalać i będzie stan zero a myślałem że taki stan będzie w maju, w końcu ekipa budowlana jedno osobowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 20.06.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Teraz kanalizacja i zasypywanie Edytowane 15 Marca 2014 przez pawel i klodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 02.07.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) prośba jak mam ustawić rurę spustową 110 (K1) w ścianie działowej która ma 12cm, żeby mi pasowała na górze w łazience, wklejam żeby można było skumać o co mi chodzi, siły powracają po L4 i trzeba się trochę poruszać bo czas leci Edytowane 3 Lipca 2013 przez pawel i klodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i klodi 08.07.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 może nikt nie rozumie o co mi chodzi z tą rurą spustową poczekam, ale fakty są takie że po mojej przerwie na budowie zdrowotnych i po deszczach miałem sporo roboty przy odkopywaniu fundamentów, udało się od środka i jest pomalowane pozostało rozsypać piasek w środku i dokupić resztę i rozkładać kanalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts