gam 04.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam,brakuje mi pomysłu lub podpowiedzi na sprawdzony patent. Mam wspólna ścianę pomiędzy garażem a kuchnią, ponieważ garaż jest nieogrzewany wiec ścianę te wyłożyłem (od strony garażu) styropianem. Szukam teraz pomysły jak obić/przykryć ten styropian. Zwykły tynk i siatka odpada bo ściana narażona jest na uszkodzenia(w suficie jest wyłaz przy ścianie przez który wrzucam na stryszek drzewo do kominka - wiec czasem nie trafie i ściana się obija. Obłożyć tę ścianę jakąś płytą psb, mdf , sklejka, panelami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gam 13.03.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 13.03.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 a zabuduj płytą osb i będzie git. Ciężko Ci ją będzie uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts