smigloxxx 30.05.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Mam pare pytan jak po wizycie na budowie oceniacie ekipe bo nie rozumiem kwestji: wiekszosci elemetow ktore sa wazne nie widzicie sa zasloniete badz zalane jedyne co mozecie ocenic to sciany zmierzyc poziomnica kontownik nie krótki tylko metrowy czego w wiekszosci chyba nikt oprucz kierowników nie robi wymiar budynku czy sie zgadza z tym na projekcie tez tego nie robicie wiekszosc wykonawców nawet nie udostepnia zdjec etapów tylko zdjecia ogolne po ktorych byscie zmienili zdanie .Zobaczcie jakim sprzetem dysponuja czy maja wibrator do betonu , zageszczarke, listwe wibracyjna itp czy maja busa wrazie czego aby dowiesc wszystko mozna oczywiscie wypozyczyc Na jakich materialach robia wazna kwestia bo co niektózy znaja tylko bloczki suporeksowe jak zbrojenia wygladaja otuliny zbrojen czy pomiedzy bloczkami nie ma wielkich spojin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 30.05.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A i wazne czy niwelator to nie abstrakcja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 04.06.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hej, szukam solidnej ekipy z okolic Warszawy, która doradzi mi przy ostatecznym odbiorze projektu, wyborze materiałów oraz oczywiście zajmie się realizacją zlecenia. Podpowiedzcie mi na co mam zwracać uwagę rozmawiając z "fachowcami" bo już kilku przerobiłem i jak to zwykle bywa każdy wie najlepiej, a mi może nie zależy żeby zrobić coś za darmo, a wolałbym aby było solidnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_karolina 04.06.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mogę serdecznie polecić w Krakowie firmę Betkan. Mi co prawda wykonywała tylko wykończeniówkę w mieszkaniu, a nie cały budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 05.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No tak tylko, że ja szukam okolic Warszawy, a nie Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_karolina 06.06.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Niestety w okolicy Warszawy nie znam żadnej firmy budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 06.06.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Panie Krzysztofie, my również zaczynamy się rozglądać za ekipą budowlaną, która w przyszłym roku postawi nam dom. Również ta sama okolica nas interesuje, ponieważ dom będzie stawiany w Nieporęcie (Zalew Zegrzyński, jeśli ktoś nie kojarzy). Jak coś zasłyszę to napiszę, Pan proszę o to samo, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilkołak 07.06.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ja mogę polecić firmę http://www.solution4home.pl/oferta.html Fajne maja projekty, a też nie zdzierają z człowieka nie wiadomo ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 07.06.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) [email protected] Budujemy na terenie mazowieckiego opisz w e-mailu co chcesz wiedzieć dokładnie . http://www.smigielskidomy.pl Edytowane 5 Września 2013 przez smigloxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 10.06.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ja mogę polecić firmę http://www.solution4home.pl/oferta.html Fajne maja projekty, a też nie zdzierają z człowieka nie wiadomo ile. O tej firmie nie słyszałam, znajomym budowała firma mkk budownictwo i dom jest ładny nie powiem, wykonany też solidnie, nie wiem ile tylko by chcieli za budowę takiego domu, jak Pan chce, my również jeszcze ciągle zbieramy opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 16.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 O tej firmie nie słyszałam, znajomym budowała firma mkk budownictwo i dom jest ładny nie powiem, wykonany też solidnie, nie wiem ile tylko by chcieli za budowę takiego domu, jak Pan chce, my również jeszcze ciągle zbieramy opinie Mogę polecić ekipę od dachów, podkarpackie i lubelskie, oraz murarzy, wiadomość na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 19.06.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 KarolaTom będę wdzięczny za opinie i jak sam znajdę odpowiednią ekipę dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) A ja mam juz swoja top liste kiedy wreszcie nadejdzie moment budowy mojego domku... Architekt - nie ujawnie... ale bardzo zdolna dziewczyna pracujaca w duzej francuskiej firmie, ewentualnie na priw, ale ona takich projektow nie robi... mosty, sciany szczelinowe, tylko czy mnie bedzie na nia stac..... jak ona sama swojego domu nie projektowala.... + Architekt wnetrz Magda Skorko + wizualny projekt elewacji. Inspektor - tu jak wyzej Kierownik budowy - dopoki "pod ziemia oraz wszystko co betonowe - Przemek Gzyra, pozostala czesc budowy - Jacek Sternowski (tu takze udzial w projektowaniu przede wszystkim domu pasywnego) Hydroizolacje (fundamenty, dylatacje, przepusty) : Nomos Bud Adam Durka Hydroizolacje lekkie (balkony, tarasy itd...) FRB Filip Ireneusz Filipczak Stan Surowy: Zbigniew Holda Instalacje: TG Instalacje Pawel Fafinski Dach: Bogdan Mitus lub Demobud Bernard (nazwiska nie pamietam... za szybko na "Ty" przeszlismy) Wylewki: Grzesiek Mitura Zywice epoksydowe, poliuretanowe: Anton Badin Elewacja lekka mokra - nasz forumowy ewbuxxxo Tynki wewnetrzne... pewnie tez ewbuxxxo, ale jego prac nie widzialem jezeli chodzi o tynki wewnetrzne, jezeli robi jak elewacje - to on Docieplenie poddasza - Holda Zbyszek Plytki wewnatrz - Holda Zbyszek, o ile Bogdan jeszcze u niego bedzie, on i tylko on Parkiety - tu chyba forumowi wykonawcy Stolarka otworowa - pewnie ku zaskoczeniu wielu ludzi - jareko Tylko jest maly minus.... generalnie to jeszcze potrwa, ale jezeli uda sie zrealizowac - na 100% taki sklad bym chcial... o ile sie uda W kazdej z wymienionych dziedzin nie widzialem lepiej wykonanych prac, montazy itd... moze zanim nadejdzie ten piekny moment lista sie zaktualizuje... poki co - dokladnie tak bym to widzial. Tyle ze akurat wybralem sobie niezbyt tani sklad wykonawcow... czesc z nich wogole nie robi takich rzeczy, ale ...jezeli ktos np wykonuje hydroizolacje tuneli metra.... to sobie z moja piwniczka poradzi raczej.... Co do dostawcow materialow: sam sobie dostarcze juz bez przesady a listy producentow i materialow nie ujawniam... powiem tylko o elewacji... welna i mineralny malowany albo.... NQG lub CarbonSystem... ale to zalezy jak Caparol podejdzie do tematu A tak zanim nastapi ten moj wyczekiwany moment... jest to lista firm ktore moge polecic, ktorych prace widzialem, znam. Poki co terminu mi nie odbierzecie ... bo przede mna jeszcze dluga droga do budowy, wiec poki co... polecam wlasnie ten zestaw. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 28.06.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 KRZYSZTOF CZAJKA, jedziemy po weekendzie na wstępne rozmowy z mkk mudownictwo, także dam znać na pewno, jak to na razie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muraSZ 29.06.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Ja moge polecic firme remontową z Gdańska Wrzeszcza: KAMI REMONTY. 508 254 588, bardzo szybko wyremontowali mi przedpokój. Dosłownie w 3 dni, a efekt można bierzyć linijką. Wszystko z dokładnością do 1mm. Mistrzowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 05.07.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dogadaliśmy terminy z firmą mkk budownictwo Kurcze, cieszę się, że to w końcu rusza i zawsze krok do przodu nie do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dewelopper 17.09.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ja mam solidną i sprawdzoną firmę z warszawy, robili dach u sąsiada, więc zakręciłem się dookoła, podpytałem wyhaczyłem numer i zyskałem dobrych fachowców. Z tego co pamiętam to mają swoje biuro na Nadwiślańskiej 5/1, ale wystarczy zadzwonić i się umówić i zrobią pomiar i wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar-ek 18.09.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 ja mam za sobą już ten temat, jeśli ktoś potrzebuje namiaru na firmę do budowy to podam na priv. aby nie robić reklamy, robią na terenie mazowieckieg .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulmar 27.11.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Cześć,mam pozwolenie na budowę i rozpoczynam na wiosnę budowę domu w Bytomiu (woj. śląskie). Możecie polecić sprawdzonych wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts