annawia 04.03.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Hej, mam problem, bo nie wiem, jakie mogłabym drzwi wstawić do tej wnęki, żeby to wszystko zasłonić. Proszę o pomoc, poradę, sugestie i co tam Wam do głowy przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 04.03.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 harmonijki albo wstaw roletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 04.03.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam Najtaniej będzie harmonijka ale ... można też pokusić się o jakieś składane ale to już zdecydowanie inna kasa - każdy producent ma takowe rozwiązania no oczywiście pod warunkiem, że miejsca masz wystarczająco na takie coś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annawia 04.03.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Znalazłam w Internecie takie rozwiązanie, które odpowiadałoby mi najbardziej: Harmonijka odpada - jakoś nie jestem przekonana do tego stylu. Drzwi na zdjęciu są szklane i zastanawiam się, czy to jest skomplikowane w wykonaniu, czy raczej każdy fachowiec będzie umiał coś takiego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.03.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Fotka pokazuje za małe ujęcie a i szczegółów mało. Na oko świtło otworu to 70x260cm?By wstawić jakiekolwiek drzwi wypadłoby zabudować górę. Ale rozważałbym opcję zastosowania płyty meblowej na systemie mocowanym do sufitu - przesuwnym czy też łamanym. Będzie to chyba najtańsze i najszybsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 My zrobiliśmy samodzielnie drzwi łamane. System Laguna albo Valcomp (nie pamietam dokładnie) plus dwa kawałki płyty meblowej wykończonej tak samo jak ściany. Nie jest to może arcydzieło, ale nas satysfakcjonuje i spełnia nasze wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annawia 10.04.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Narendil, bardzo dziękuję za podpowiedź. Na zdjęciach trochę niewiele widać albo...drzwi są właśnie tak wkomponowane, żeby nie było ich widać. Chciałabym je zobaczyć z większej odległości. Zajrzałam nawet do Twojego wątku i... poległam. 300 stron w poszukiwaniu jednego zdjęcia. Nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts