Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompa ciepła JULA

Stiv32

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pokazałbys jeszcze wnętrzności j. zewn.

Mocowo i przepływowo sprzęty pomiarowe są dopasowane do zadań?

Już jestem ciekaw wyników, porównam nieskromnie ze swoją samoróbką.

Pzdr

jak rozpakuję to zrobię fotki i wrzucę .

sprzęty raczej dopasowane ale może ktoś bardziej kumaty się wypowie.

też jestem ciekaw wyników a porównania do innych PC mile widziane :) zwłaszcza samoróbek .

Ja trzymam kciuki, i niech się okaże że ta pompka za parę tysięcy będzie śmigać z powodzeniem, wielcy będą mieli zgryz

mam nadzieję, że "chińczyk" mnie nie wyciJULA ;)

a tak na serio to mam podstawowy system grzewczy więc nie ma strachu, że będzie zimno. opomiaruję bo tak wszyscy psioczą na chińczyki i trzeba w końcu dowiedzieć się jaka jest prawda. nie mam wielkich nadzieji, że to jakiś cud techniki ale przy moim położeniu geograficznym i średniorocznej temperaturze na około +8*C może się sprawdzić. nie opłaca mi się instalacja PC za ..dziesiąt tys. zł więc zaryzykuję. na razie na polskim rynku nie ma żadnych informacji nt. PC Jula z pierwszej ręki . jak będzie zimno to może już za wrzesień będą pierwsze dane.mam nadzieję, że ktoś zorientowany w temacie je przeanalizuje.