qubic 01.02.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ja dalej traktuję to z przymrużeniem oka... być może dlatego że w moich stronach często trzeba mieć "kopa" w kotłowni a nie tylko popierdywać... też prawda, jak zima jest sroga to nie ma co się "bawić" tylko trzeba hajcować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.02.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Pamietaj ze wedlug teori takiego jednego.... http://s2.moteo.pl/44/11886.jpg To co ma sie zwracac.... Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 02.02.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Dobre! Wreszcie wiem jak wygląda jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.02.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Wreszcie wiem jak wygląda jasiek Obsmarkalem lapka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juulcia 02.02.2015 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 No i masz. Julkowe "spece" od marketingu chyba czytają to forum i podbili cenę Julki: http://www.jula.pl/catalog/artykuly-budowlane-i-farby/klimatyzacja-wewnetrzna/ogrzewanie/pompy-ciepla-powietrze-woda/pompa-ciepla-powietrze-woda-416107/ A ja ją oddałem za 4,7k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 02.02.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Skoro tak jest, to co stoi na przeszkodzie, by wasze Julki nagle zaczęły mieć COP 0,5 albo całkiem "zepsuły"? Ale faktem jest, że ten przykład nauczanie pokazuje jak bardzo jeszcze ceny tych urządzeń są oderwane od rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 02.02.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 No i masz. Julkowe "spece" od marketingu chyba czytają to forum i podbili cenę Julki: http://www.jula.pl/catalog/artykuly-budowlane-i-farby/klimatyzacja-wewnetrzna/ogrzewanie/pompy-ciepla-powietrze-woda/pompa-ciepla-powietrze-woda-416107/ A ja ją oddałem za 4,7k ale masakra 8k ! no to jak ktos kupił w tej promocji co była to ma 3k do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 02.02.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Skoro tak jest, to co stoi na przeszkodzie, by wasze Julki nagle zaczęły mieć COP 0,5 albo całkiem "zepsuły"? Ale faktem jest, że ten przykład nauczanie pokazuje jak bardzo jeszcze ceny tych urządzeń są oderwane od rzeczywistości. o i to jest dobra strategia. co tu by mogło nagle się wysypać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juulcia 02.02.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 masakra 8k ! no to jak ktos kupił w tej promocji co była to ma 3k do przodu Jula jest cwana, nie doceniałem ich. Teraz podbili na 8k, bo wiedzą, że są jacyś chętni goście. Za parę miesięcy katowania ceną 8k, w hiperpromocji "łaskawie" obniżą na 7k albo i 6k, i wszyscy co się jeszcze wahali pobiegną kupić Julkę... bo przecież znowu może zdrożeć. I tak się to kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 02.02.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jula jest cwana, nie doceniałem ich. Teraz podbili na 8k, bo wiedzą, że są jacyś chętni goście. Za parę miesięcy katowania ceną 8k, w hiperpromocji "łaskawie" obniżą na 7k albo i 6k, i wszyscy co się jeszcze wahali pobiegną kupić Julkę... bo przecież znowu może zdrożeć. I tak się to kręci. Jeszcze wczoraj czy przedwczoraj była za 5999PLN , kiedyś przez chwilkę 4999PLN - wtedy się zastanawiałem czy się nie zapożyczyć i jej nie kupić ... Za 5kPLN to był hit ... Teraz to będzie "królową półek" ... "janusze" promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 02.02.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 za 5k to uważam że nawet do grzania CWU dość zacna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 04.02.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jeszcze wczoraj czy przedwczoraj była za 5999PLN , kiedyś przez chwilkę 4999PLN - wtedy się zastanawiałem czy się nie zapożyczyć i jej nie kupić ... Za 5kPLN to był hit ... Teraz to będzie "królową półek" ... "janusze" promocji Raczej bym spokojnie czekał , w marketach nie lubią jak towar zbyt długo leży na półce , tam musi towar rotować , tam się miele kasą , poleży julcia ze trzy miesiące na półce , zapali się w komputerze kierownikowi działu na czerwono pozycja jula i cena poleci w dół , zacznie się sprzedawać i cena poleci w górę , spokojnie wiem co mówię, kiedyś dawno temu pracowałem w casto , to normalny obrót rzeczy w marketach . Przy czym trzeba pamiętać że julcIa może inną mieć cenę w Szczecinie inną w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 04.02.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Raczej bym spokojnie czekał , w marketach nie lubią jak towar zbyt długo leży na półce , tam musi towar rotować , tam się miele kasą , poleży julcia ze trzy miesiące na półce , zapali się w komputerze kierownikowi działu na czerwono pozycja jula i cena poleci w dół , zacznie się sprzedawać i cena poleci w górę , spokojnie wiem co mówię, kiedyś dawno temu pracowałem w casto , to normalny obrót rzeczy w marketach . Przy czym trzeba pamiętać że julcIa może inną mieć cenę w Szczecinie inną w Katowicach. tak tylko w tej sytuacji cena poleci najdalej na 6k a była już lepsza promocja i Polacy o tym pamiętają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 04.02.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 tak tylko w tej sytuacji cena poleci najdalej na 6k a była już lepsza promocja i Polacy o tym pamiętają Raczej się mylisz , Jula pewnie sprowadza tą pc sama z Chin , przy tych 6k mają marży pewnie z 40-60% , a jak nie idzie towar to zaczynają sprzedawać np cena zakupu +1 pln , jak dalej nie idzie to i poniżej ceny zakupu pójdzie,odzyskają chociaż część pieniędzy , kupią za to jakiś gwoździ ,obrócą nimi ze trzy razy w miesiącu i zarobią lepiej ,niż na słabo się sprzedającej julci, a ze jesienią gwoździe nie będą się sprzedawać , to znowu wystawią julcie i tak kółko, pieniądz musi się mielić , towar leży na półce trzy miechy i już kierownik dostaje po jajach , czemu kisi towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 04.02.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Raczej się mylisz , Jula pewnie sprowadza tą pc sama z Chin , przy tych 6k mają marży pewnie z 40-60% ....... każdy znajdzie coś dla siebie http://www.alibaba.com/products/F0/warm_pump.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 05.02.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Market JULA kupuje tą jucie w Chinach za jakieś 500-600$ , nawet jak sprzedają w super promocji 4999 pln to i tak nie mało zarabiają . tam w Juli w końcu jakieś głąby nie rządzą ,oni biorą pod uwagę że , ileś tam procent klientom mogą oddać nawet kasę w razie W , a i tak sprzedaż będzie opłacalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo213 06.02.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zwroccie tylko uwagę, że to jest zmiana modelu ponownie. Stary mial COP 3,81 a nowy 4,2 jeśli się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 06.02.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zwroccie tylko uwagę, że to jest zmiana modelu ponownie. Stary mial COP 3,81 a nowy 4,2 jeśli się nie mylę. COP o 0,39 do góry a cena o 3K PLN - papier wsio przyjmie będzie leżeć i się kurzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funky_koval 06.02.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 One zawsze miały sprężarkę panasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 06.02.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 raczej tak przynajmniej w info była taka notka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts