kuczman 08.02.2007 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No ale moze kogos natchne... Mnie tez sie zdarzalo skorzystac z kompletnie niepraktycznych porad na tym forum... Popieram Cie kolego stuprocentowo. Tylko pokazujac rozwiazania lepszej jakosci mozna "natchnac" ludzi do szukania i wymagania wyzszego standartu a co za tym nastepuje, to zmuszenie firm do oferowania lepszych uslug. Sam przechodze teraz proby wykanczania domu w Polsce, wciaz jeszcze mieszkajac w Stanach. Niestety jedno wielkie rozczarowanie. Ale nie poddaje sie, wiem czego chce i w jakiej jakosci. I dzieki za linki do stron ktore podales, szczegolnie wyciagi- napewno cos da sie zaadoptowac do mojej kuchni (a planuje wyciag w dol i przez piwnice na zewnatrz, gdzie bedzie silnik i wiatrak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.02.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Zdecydowałam się na Janmar, zobaczymy co z tego wyniknie. A co do mebli z Radomska, to nie nastawiałabym się tak pesymistycznie. Faktycznie ceny mają bardzo niskie, i widzialam ich mebelki po 4-5 latach i nic się nie luzuje, wszystko wizualnie jest OK (oczywiście, nie piszę, że wszyscy wytwórcy zachowują stałą jakość). Jasne, że za niską ceną idzie to, że prowadnice są zwykłe, brak jakiś super okuć, standardowe fronty itp itd. Ale jak dla mnie dla osób które nie mają dużo pieniędzy i nie zależy im na super wyposażeniu to te kuchnie są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 08.02.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Mamy z Ikei, z szufladami w roli głównej - zero problemów - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Moją kuchnie zamówiłam w firmie Meble -Biały w Kędzierzynie -Koźle http://meble-bialy.pl/?s=galeria polecam - dobry zespół Jakie było moje zdziwienie ,kiedy po roku od montażu -zadzwonił do drzwi właściciel firmy z zapytaniem ,czy z meblami wszystko w porządku ,czy mam jakieś zastrzeżenia i uwagi ..... To sie nazywa dbałość o klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 08.02.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Moją kuchnie zamówiłam w firmie Meble -Biały w Kędzierzynie -Koźle http://meble-bialy.pl/?s=galeria polecam - dobry zespół Jakie było moje zdziwienie ,kiedy po roku od montażu -zadzwonił do drzwi właściciel firmy z zapytaniem ,czy z meblami wszystko w porządku ,czy mam jakieś zastrzeżenia i uwagi ..... To sie nazywa dbałość o klienta Ew-ka proszę napisz, czy takie fronty zaokrąglone są drogie, bo mi się bardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Moją kuchnie zamówiłam w firmie Meble -Biały w Kędzierzynie -Koźle http://meble-bialy.pl/?s=galeria polecam - dobry zespół Jakie było moje zdziwienie ,kiedy po roku od montażu -zadzwonił do drzwi właściciel firmy z zapytaniem ,czy z meblami wszystko w porządku ,czy mam jakieś zastrzeżenia i uwagi ..... To sie nazywa dbałość o klienta Ew-ka proszę napisz, czy takie fronty zaokrąglone są drogie, bo mi się bardzo podobają. trudno mi teraz ocenić kwote -tam jest wycena całego projektu -u mnie wyszlo bez sprzetu ok 12tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 08.02.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzięki za szybką odpowiedź, a czy robią z blatami np. granitowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 08.02.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 http://www.ewelina.pl/ Jest to w Bramkach około 6km za Bloniem, za Warszawą. Projekt w cenie 200zl. Fajnie się go potem ogłada, jak w kinie, na dużym ekranie. Jak już jest zaakceptowany, to przyjeżdżają do domu i wszystko na ścianach "malują" gdzie płytki, gdzie elektryka itp... W umowie maja, ze jeśli sie nie wyrobią do uzgodnionego terminu są odsetki karne dla nich. Jeśli z kolei klient nie przygotował pomieszczenia i są opóźnienia z winy klienta, to klient płaci odsetki karne... Bardzo mila obsługa. Maja duży wybór, mebli i sprzętu tez. Meble dopiero będziemy mieli montowane, wiec potem napisze jak jest z ta dalsza częścią... Mam pytanko jak z Twoimi meblami.Czy może już zamontowane?Może jakieś fotki?Dzwoniłam do nich projekt już 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzięki za szybką odpowiedź, a czy robią z blatami np. granitowymi. tak ...sa bardzo elastyczni w materiałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 08.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a czy ktoś z was miał meble kuchenne Black Red White? przyznam że mi sie podobają tylko nie wiem jak z użytkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 08.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A my zamawialismy w Atlasie na Bielanach we Wrocławiu. Meble super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dancer 12.02.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 A może ktoś z Was zna jakieś namiary, gdzie w okolicach Trójmiasta można zamówić zabudowę kuchenną w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alab73 14.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Przyłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 21.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Meble za 5000, fronty fornirowane zabudowa 2,60 x 3,30. (8 szuflad) plus szafki wiszące kwadratowe sztuk 10 (40x40) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 07.05.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Czy ktoś ma meble kuchenne z firmy STOLMAR - Bemowo? Jeśli tak, to prosze o opinie. Przyłaczam się do pytania. Też jestem zainteresowaną ta firmą. Czy może się ktoś wypowiedzieć na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorki_man 08.05.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Przyznam szczerze, że i ja stoje przed dylematem wyboru wykonawcy. Inwestycja pod Mińskiem Mazowieckim - nie ukrywam, że szukam intensywnie, lecz bez efektów. Może macie jakieś namiary na te okolice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 08.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Yorki_man Proponuję Ci spróbować producenta ( jednego z wiekszych w Polsce) w Chobocie. To od Ciebie ok 30-40km w stronę W-wy. Musisz skręcić z drogi do W-wy na Halinów i dalej prowadzą kierunkowskazy na Chobot.Sama wybieram się tam w najbliższych dniach. Strona internetowa jest bardzo ciekawa i zachęcająca do odwiedzenia tego salonu. Na miejscu są architekci.Ceny podobno przystępne a jakość bardzo dobra.http://www.chobot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorki_man 09.05.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Yorki_man Strona internetowa jest bardzo ciekawa i zachęcająca do odwiedzenia tego salonu. Na miejscu są architekci. Ceny podobno przystępne Betsi - znalazłem już wcześniej namiary na Chobot i wybrałem się do tej "rewelacyjnej" fabryki. Na swojej stronie reklamują się największym salonem ekspozycyjnym - niestety na mnie nie zrobił wrażenia, co prawda niektóre pomysły są fajne i widać, że meble nienajgorsze, ale wyeksponowane fatalnie, kiepsko poskręcane, bez pełnego wyposażenia. Było 2 architektów i żaden z nich nie raczył mnie przyjąć chociaż mieli tylko 1 klienta, z którym skończyli rozmowę zanim opuściłem budynek. Kazano mi zadzwonić i umówić się - szczerze przyznam, że na pewno meble niezłe ale obsługa fatalna. Rozmawiałem z klientem, któremu tam zrobiono aranżację - cena maleńkiej kuchni oscylowała w granicach 6 tys., troszkę dużo jak na projekt, który zaproponowano tej Pani. Ale pojechać i zobaczyć zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.05.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Yorki_man Dziekuje za komentarz.Ja o tej firmie usłyszałam od znajomych, którzy maja zupełnie odmienne doswiadczenia dotyczace obsługi. Pojechali w sobote, bez żadnego umówienia.Przemiły architekt zaproponoawał coś na poczetek i dał wstepna wycene ( oczywiście potem projekt był wielokrotnie modyfikowany po zrobieniu dokładnych obmiarów). Za sporą kuchnię zapłacili poniżej 10 tys. Myslę, że to zależy od tego na kogo trafisz.Ale spróbuję. Mam jeszcze firmę STOLMAR - też polska.Nie wiem czy gdzieś w Twoich okolicach jest jakis przedstawiciel, ale sprawdź na stronie internetowej. Też ładne mebelki i obsługa jaką otrzymałam do tej pory jest bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorki_man 09.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ( oczywiście potem projekt był wielokrotnie modyfikowany po zrobieniu dokładnych obmiarów). Za sporą kuchnię zapłacili poniżej 10 tys. Hmm - to teraz mnie zaskoczyłaś - też byłem w sobotę, ale może rzeczywiście źle trafiłem - no cóż może spróbuję jeszcze raz i tak mam po drodze - dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts