Dagne 08.07.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jeszcze nie mam ich kuchni, ale mam nadzieję, że już od września będę miała. Dopiero za tydzień zamawiam:) To "znajoma" firma i dlatego mogę polecić ją z czystym sumieniem, bo 4 z moich znajomych ma już kuchnie u nich zrobione. Na ich stronie są poza tym zdjęcia z realizacji. Poza tym w studiu mają 4 przykładowe typy zabudowy wystawione- fornir, szkło, folia, lakier. Robią wszystko co jest do zrobienia i mają ogromny wybór materiałów. Możesz pójść z ich przedstawicielem do jakiegoś "profesjonalnego salonu" i pokazać palcem "o taka kuchnię chcę" a oni Ci ja zrobią Robią fronty drewniane, fornirowane, lakierowane, foliowane i oczywiście tak ostatnio popularne- szklane. Szklane mogą być też z oprawą aluminiową (taka kuchnia jest chyba na jednym ze zdjęć w ich galerii na stronie). Blaty laminowane, fornirowane, konglomeraty, corrian- co kto chce. Wszystko b. dobrych firm. Mają salon (no, salonik, bo malutki, ale przez to nie muszą podnosić cen, żeby go utrzymać ), gdzie można się umówić na spotkanie. Mierzą kuchnie, robią projekty itd. A koszt sporo niższy niż w salonach- a jakość równie wysoka jak nie wyższa, bo robione indywidualnie. Mają też sprzęty AGD w bardzo korzystnych cenach. Można sporo zaoszczędzić. Poza tym dla tych co są z Warszawy i okolic po prostu polecam sie tam wybrać i samemu sprawdzić, wiadomo, że to łatwo radzić innym, ale najlepiej samemu zobaczyć. Są otwarci w soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 08.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 To super! Pojade w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 09.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Krkaów -i okolice - ja robiłem swoją kuchnię tutaj: http://www.blatywrobel.kki.pl frony fornir wenge a blat to corian plus oczywiscie te wszystkie urzadzenia do łatwiego zamykania i otwierania szuflad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.07.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Mają niezłe propozycje. Jacy są cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 09.09.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Cos watek zamarl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 09.09.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Alfa działałaś coś z tym KLIKiem? Nie zdzierają tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 10.09.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Widze, ze jestesmy na tym samym etapie drzwi (- dzis mialam montaz), kuchnia... W kliku nie bylam, na razie czekam na wycene od firmy z Zoliborza, widac ze facet zna sie na rzeczy, cenowo cos w granicach 2000 za m2 za lakier polerowany, niepolerowany jest ponoc duzo tanszy, ale ceny nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 10.09.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Moja kuchnia póki co pooli powstaje w mojej głowie, w wielkich bólach się rodzi chętnie skorzystam z poleconych firm... już teraz chciałabym się zorientować w cenach i zaplanować co i jak. Zależy mi na tym, żeby kuchnia była funkcjonalna, solidna (jestem skłonna zainwestować w systemy prowadnic rolek etc) ale jednoczesnie nie chce wpychać kasy jakimś wyczesanym salonom. Czy ktoś z Was ... takie moje małe marzenie zrobił porównanie kilku firm - to co zawiera projekt + wycena kilku firm (mieszkam w okolicach Warszawy) + może ilość poleceń, świadomość że firma jest dobra (robili u znajomych itp). Chodzi mi o znalezenie optymalnej proporcji ceny i jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 10.09.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 cenowo cos w granicach 2000 za m2 za lakier polerowany, niepolerowany jest ponoc duzo tanszy, ale ceny nie znam. 2000pln za m2 lakierowanego frontu????????????????????Czy to pomyłka w ilości zer? Nasza kuchnia KLIKu powinna stanąć pod koniec września lub na początku października. Powklejam wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 10.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Napisalam, ze lakier polerowany, to nie pomylka, bo w Markach chcieli 2600 A Twoja z jakiego materialu? I jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 10.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nie wiem, może to cena jeszcze z wnętrzem szafek czy coś? Strasznie wysoka!!! Tam gdzie ja robię kuchnię, m2 lakierowanych frontów to jakieś 600- 700pln? W połysku. Bo w macie chyba mniej. Ale to cena za sam front. Do tego dochodzi jeszcze korpus no i oczywiście całe wnętrze szafki (szuflady, carga, itd), ale to i tak jest płatne oddzielnie. Także jeśli to cena za fronty, to jakas dla mnie astronomiczna. My w końcu zdecydowaliśmy się na fornir, więc nie pamiętam jak to było z lakierem, ale na pewno poniżej 1000pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 10.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Chodzi mi o znalezenie optymalnej proporcji ceny i jakości... Wiem, że kuchnie Atlas są nie najgorsze cenowo (porównanie z Klikiem), ale nie wiem jak z jakością, bo nie znam nikogo z kuchnia z Atlasu. Znajomi robili porównanie cenowe Atlasu i Klika tej samej kuchni i wyszło podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 11.09.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Krkaów -i okolice - Moja kuchnia spod Oswiecimia: http://popialo.wizytowka.pl Jestem zadowolona, konkretny czlowiek, dobra jakos za przyzwoita cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 11.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Masz racje front lakierowny moze tak kosztowac, ale ten jest lakierowny i POLEROWANY i tu jest pies pogrzebany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 11.09.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 A czym się różni lakier polerowany od lakieru w połysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 12.09.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Poler jest gladki jak lustro, a nie poler , jak nazwal to stolarz "porowaty", dla mnie na pierwszy rzut oka nie bylo widac zadnej roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 12.09.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Hahaha, ja na pierwszy rzut oka widzę różnicę: 600pln - 2000pln..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 12.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 To "znajoma" firma i dlatego mogę polecić ją z czystym sumieniem, bo 4 z moich znajomych ma już kuchnie u nich zrobione. Dagne, już się ucieszyłam, że Warszawa, że w miarę tanio... a oni mają tylko nowoczesne kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 12.09.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Hahaha, ja na pierwszy rzut oka widzę różnicę: 600pln - 2000pln..... Nie ma sensu dyskutowac na temat ceny za metr, wiadomo, ze ja tez chce kupic, jak najtaniej, moze cos zle przekazuje.. Przejade sie lub zadzwonie do Kliku i zrobie tam wycene, zobaczymy jak wyjdzie, bo z tego co piszesz, to powinno wyjsc przynajmniej o polowe taniej, w co nie chce mi sie wierzyc.... Oni robia projekt, czy trzeba miec swoj? Przyjezdzaja na pomiar, czy trzeba podac wymiary? Jak dlugo czeka sie na wycene? Jak cenowo wyszlo u Ciebie i jak duzo bedziesz miec szafek i szuflad? Osprzet blooma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 12.09.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ok, juz wszystko wiem z ich stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts