domiiiniika 09.07.2019 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) ja mam jasne meble i póki co są ze mną kolejny rok i jestem zadowolona. Wcześniej miałam z IKEI i też byłam zadowolona, ale gdy robiłam remont chciałam trochę w innym stylu. Dokładnie to mam te [SPAM] Edytowane 9 Lipca 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala K12345 24.07.2019 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 (edytowane) Nie dysponuje jakąś nadzywczajną kasą więc zamówiłam wytrzymały i funkcjonalny blat kwarcowy a do niego tanie, ale zupełnie ładne szafki . Dla mnie to w zupełności wystarczy, meble żeby były fajne nie musza być koszmarnie drogie. Edytowane 24 Lipca 2019 przez Tomaszs131 Link reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts