Darek1719499676 26.01.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Mamy zrobiony projekt kuchni za 400 zł przez projektantkę z salonu kuchni w ETC /firma Meblobuk - wcześniej jej nie znaliśmy ale mebelki ładne/ . Kobieta bardzo dobrze poradziła sobie z zagospodarowaniem przestrzeni. Szybko załapała o co nam chodzi, nic nie wciskała. Kuchnia miała być jasna i ciepła, z cargo obok lodówki i jakąś fajną szafką przy wejściu plus stolik . I tak jest w projekcie. Ponieważ kuchnia będzie prosta - bez wrębków, wklęsłości, dodaliśmy w dwóch szafkach mleczne szkło z delikatnym wzorkiem.Koszt mebli bez urządzeń 10 tys. Z okapem, zlewem i baterią to będzie 12,400. Resztę sprzętu mamy swoją -niestety nie do zabudowy. Wybieramy się na konsultację do sprawdzonego stolarza /w końcu to Swarzędz/, jestem ciekawa jaka cenę zaśpiewa. Nie omieszkam powiadomić szacownego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpanek 26.01.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ja kupiłam kuchnię w BRW i muszę powiedzieć,że za tą cenę i jakość nie znalazłam nic tańszego, wykończenie i montaż bardzo staranne. Zamawianie kuchni u kogoś nie poleconego to duże ryzyko. Zamawiałam w salonie BRW koło OBI w Jabłonnie, obsługa profesjonalna. Jestem zadowolona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 23.10.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 w przyszłym roku i mnie czeka wybór kuchni ale juz teraz szukam sprawdzonych namiarów na firmy lub stolarzy, moze Ci co w tym roku to przeszli podziela się swymi wrażeniami i namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rene15 23.10.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Jeżeli chcesz ładne meble kuchenne wg projektu indywidualnego i z montażem w przyzwoitych cenach to chętnie polecę Ci firmy z naszych okolic (Podlaskie, okolice Siemiatycz). Mam znajomych, którzy robili u nich meble, sami tez napewno zamówimy meble u tutejszych stolarzy. Myślę że będą mogli przedstawić referencje u klientów z terenu Warszawy lub okolic, bo nasz rynek słabiutki i chcąc sie utrzymać trzeba sie rozwijać na całą Polske. Jeżeli bedziesz zainteresowany to zdobędę numery telefonów. Pozdrawiam. Jestem bardzo zainteresowana, czy mogę prosić o namiar na tych stolarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.10.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Ja juz też powoli rozgladam się za kuchnią. Ostatnio zobaczyłem w salonie w Szczecinie bardzo fajną kuchnie z http://www.meblobuk.com.pl . Coś w tym stylu (zdjęcie nie oddaje tego co widziałem - inne były uchwyty, kuchnia była bardziej rozbudowana): http://www.meblobuk.com.pl/grafika/stilovenge.jpgFronty to dąb venge i dąb mleczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIKKOLA 20.07.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Też oglądałam kuchnie z Meblobuk i bardzo mi się spodobały, za 6 mb zabudowy w tym słupek na piekarnik i duża szafa na lodówkę, mikrofalówkę, mikser itp, z blatami, listwami itd cema ok 8 tys, fronty fornirowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 22.07.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 my podpisalismy umowe na meble w Studio Kuchennym Futura w Bydgoszczy....elastyczni ludzie, wieloletnia firma, sprawdzona pokoleniowo ...meble bedą za 9 tygodni...fronty drewniane w stylu klasycznym....fotki zamieszce jak bedzie wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falkon7 07.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Prosze bardzo o kontakt panie, ktore maja szafki wykonane przez wspomnianego dwukrotnie w tym watku rzemieslnika z Sianowa, gdyz jestem z Koszalina i chetnie skorzystalabym z jego oferty. Pozdrawiam z gory dziekujac, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.09.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kuchnię kupiłem na targowisku.Jest wytwórnia frontów,blatów itd w Radomsku.Chyba pół Radomska robi meble.Ci ludzie jeżdżą z miasta do miasta i oferują meble.Wymierzyłem i zamówiłem to co trzeba.W sumie ok.4,3m zabudowy dolnej i ok.3,4m górnej. Cena? śmieszna,- .....z przywiezieniem.....z rozładunkiem. Kupiłem jeszcze fajną rzecz.Taki kącik kuchenny ze stołem ławą i taboretami z litego drewna z tapicerką za 550,-Też na zamówienie na konkretny wymiar.A garderobę również na targowisku meblowym.Też na wymiar i z przywiezieniem.650,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maestrouno 09.09.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wiesz, ja jakoś nie ufam jakości mebli targowiskowych. Widziałem, przyglądałem się wielu mebelkom na wymiar sprzedawanym na targu i - może tobie taka jakość nie przeszkadza i ją akceptujesz w zamian za niską cenę - ale ja nie.Stolarze bazarkowi walą typówkę, a gdy mowa o jakimś nietypowym rozwiązaniu materiałowym czy konstrukcyjnym - niestety rozkładają ręce i mówią, że to się nie da.Różnice w jakości wykonania i wykończeń idą w parze z ceną - i są znaczące na niekorzyść niestety mebli bazarkowych.Dziś cieszysz się z niskiej ceny, a za rok, dwa będziesz walczyć z luzującymi się drzwiczkami, odchodzącą okleiną itp.Nie chciałbym przepłacać za swoją kuchnię, bo to nie jest cel mojego życia - ale poszukam raczej (a może już znalazłem - choć wszystko jest jeszcze na bardzo wstępnym etapie) dobrego, sprawdzonego producenta - który za rozsądną cenę wykona meble dobrej jakości, porządne.Meble bazarkowe precz!!!!pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toms-77 24.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 a ja wybrałam firme nolan z garbatki ... swietna obsługa .... jakość .... i ... elastycznośc sprzedawcy ... cena też ok polecam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewsco 26.09.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 ja polecam zdecydowanie meble na zamowienie mam namiar na bardzo dobra firme w wawie ul.Goldoniego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 28.09.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Projekt mamy zrobiony przez panią w salonie mebli kuchennych Expert.Meble będą z Wolsztyńskiej Fabryki Mebli (szynaka Meble).Kuchni nie mam dużej, więc mogę poszalec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Amciek 01.10.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 polecam AKORD z Krakowa profesjonalni i maja najnowsze technologie, doradzaja rozwiazania nie ze wzgledu na cene ale na ergonomie i cechy uzytkowe cenowo konkurencyjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 http://www.ewelina.pl/ Jest to w Bramkach około 6km za Bloniem, za Warszawą. Projekt w cenie 200zl. Fajnie się go potem ogłada, jak w kinie, na dużym ekranie. Jak już jest zaakceptowany, to przyjeżdżają do domu i wszystko na ścianach "malują" gdzie płytki, gdzie elektryka itp... W umowie maja, ze jeśli sie nie wyrobią do uzgodnionego terminu są odsetki karne dla nich. Jeśli z kolei klient nie przygotował pomieszczenia i są opóźnienia z winy klienta, to klient płaci odsetki karne... Bardzo mila obsługa. Maja duży wybór, mebli i sprzętu tez. Meble dopiero będziemy mieli montowane, wiec potem napisze jak jest z ta dalsza częścią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 02.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja moge szczerze polecić firmę toruńsko-bydgoską "Studio Mebli Kuchennych FUTURA" własnie jestem po realizacji kuchni....fachowa obsługa, realizacja bez zarzutu....solidna jakość...ceny do negocjacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kitapl 04.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Myślimy o Rust, ale cena nas lekko powaliła, 24 tys bez sprzetu ( w tym blat granitowy za 4000 pln) - kuchnia 7,5 m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renwoj 07.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Czy ktoś ma meble kuchenne z firmy STOLMAR - Bemowo? Jeśli tak, to prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 07.02.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam! My polecamy firme Efekt http://www.efekt.konin.pl.Kuchni wprawdzie jeszcze nie mamy, ale firma ta robiła już kuchni u naszych znajomych razy dwa i obie rodzinki są bardzo zadowolone. Firma jest z Konina, ale przyjeżdżali na wymiar w okolice Warszawy i nie było żadnych problemów. Zoabczymy, jak będzie u nas...POzdrawiamMephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrówcia 07.02.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Mephisto, z nieba mi spadasz z tym adresem! Wlasnie zaczynam myslec o remoncie w kuchni wiec i o meblach rowniez i do tego mieszkam w KONINIE! Daj znac koniecznie jak Ci sie sprawdzila ta firma, a ja na pewno tam u nich zawitam i tez napisze jakie wrazenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts