Aguś83 09.05.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Jeśli ktoś mieszka w okolicach Opolszczyny polecam odwiedzić miasto Dobrodzień (w połowie trasy Częstochowa-Opole). Oferta miejscowych stolarzy jest naprwdę imponująca ( meble Rust, Kler oraz ok 50 mniej znanych ale solidnych stolarzy) Każdy powinien znaleźc coś dla siebie, tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franek Dolas 15.05.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 yorki-man, Jest zaklad robiacy meble kuchenne w Kolbieli (nie calkiem w Kolbieli) bo przy trasie lubelskie (jadac w strone Garwolina po lewej stronie). Bylem tam. Meble na exspozycji wygladaly ok. Kuchnie ok 7mb wycenili mi na jakies 11 tys. Wersja na wysoki polysk (lakierowana) miala byc o jakies 30-40% drozsza. Ja sie nie zdecydowalem ze wzgledu na cene i kupile w Ikei Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DominikaF 15.05.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorki_man 20.05.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 yorki-man, Jest zaklad robiacy meble kuchenne w Kolbieli (nie calkiem w Kolbieli) bo przy trasie lubelskie (jadac w strone Garwolina po lewej stronie). Bylem tam. Meble na exspozycji wygladaly ok. Kuchnie ok 7mb wycenili mi na jakies 11 tys. Wersja na wysoki polysk (lakierowana) miala byc o jakies 30-40% drozsza. Ja sie nie zdecydowalem ze wzgledu na cene i kupile w Ikei dzięki wielkie - przejadę się jeszcze tam - tak jak Zeljka wybrałem się do Eweliny w Bramkach - muszę przyznać że jak na początek jestem bardzo mile zaskoczony przyjęciem, co prawda cena za projekt już nie jest taka fajna bo 300 zł ale w razie skorzystania z ich usług odliczają od kosztów końcowych, no i ekspozycja - pierwsza, w której meble kuchenne wyglądały jak trzeba całkiem przyzwoicie wygląda też firma Marena - mieszczą się w wa-wie na Reymonta - wycena jest nienajgorsza no i kilku znajomych polecało a to też jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.05.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 http://www.ewelina.pl/ Jest to w Bramkach około 6km za Bloniem, za Warszawą. Projekt w cenie 200zl. Fajnie się go potem ogłada, jak w kinie, na dużym ekranie. Jak już jest zaakceptowany, to przyjeżdżają do domu i wszystko na ścianach "malują" gdzie płytki, gdzie elektryka itp... W umowie maja, ze jeśli sie nie wyrobią do uzgodnionego terminu są odsetki karne dla nich. Jeśli z kolei klient nie przygotował pomieszczenia i są opóźnienia z winy klienta, to klient płaci odsetki karne... Bardzo mila obsługa. Maja duży wybór, mebli i sprzętu tez. Meble dopiero będziemy mieli montowane, wiec potem napisze jak jest z ta dalsza częścią... Mam pytanko jak z Twoimi meblami.Czy może już zamontowane?Może jakieś fotki?Dzwoniłam do nich projekt już 300zł. Przepraszam, ze wcześniej nie odpowiedziałam, (trzeba było mnie na priv zagadać) ale jakoś zapomniałam tu zaglądać. Meble u nas już dawno zamontowane. Wszystko było w terminie i bez żadnych problemów. kuchenka przyszła trochę inna od tej co była zamówiona i od razu zamieniono ja, bez żadnego ale... zlew nie udało się tak ustawić jak nam się podobało, była taka mała szparka, to od razu przyjechał inny... Montaż szybki, posprzątali po sobie... Nie można na nich złego słowa powiedzieć... A ze zdrożał projekt to nic, bo w końcu i tak odliczają go od ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 21.05.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 My kupiliśmy w firmie Arino house w TTW Opex na Domaniewskiej w Warszawie. http://www.arinohouse.pl - meble solidnie wykonane we wszystkich detalach. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z firmą. Jak dużą masz kuchnię i jaki przedział cenowy za kuchnię? Też jestem zainteresowana... Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 23.05.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Jeżeli chcesz ładne meble kuchenne wg projektu indywidualnego i z montażem w przyzwoitych cenach to chętnie polecę Ci firmy z naszych okolic (Podlaskie, okolice Siemiatycz). Mam znajomych, którzy robili u nich meble, sami tez napewno zamówimy meble u tutejszych stolarzy. Myślę że będą mogli przedstawić referencje u klientów z terenu Warszawy lub okolic, bo nasz rynek słabiutki i chcąc sie utrzymać trzeba sie rozwijać na całą Polske. Jeżeli bedziesz zainteresowany to zdobędę numery telefonów. Pozdrawiam. Możesz podać co to za firma, wywądze się z Siemiatycz i połasiłem się na tańsze mebel (firma mieści się po przeciwnej stronie ulicy gdzie mieszkają rodzice) i niestety jestem bardzo niezadowlony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DominikaF 24.05.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ktos pytal o fotki, wiec sa meble wykonane przez firme "Ewelina"http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/9289_348.ts1161517952000.jpghttp://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/9290_348.ts1161518060000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 30.05.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 No śmiało Zelijko, więcej zdjęć Twojej kuchni i całego domu. Czekamy na to już długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 No śmiało Zelijko, więcej zdjęć Twojej kuchni i całego domu. Czekamy na to już długo Nie ma, na razie wiecej, bo jeszcze nie mieszkam, a kuchnie nie widac juz od kurzu.., ale jeszcze nie dlugo i cosik bedzie, jakos koncem lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Trzy lata temu miałam podobny problem. Po maratonie po prawie wszystkich sklepach meblowych i producentach mebli kuchennych w okolicy (włacznie z dobrodzieniem) zdecydowalismy sie zaryzykowac i wybralismy mała rodzinna firme z Kalwarii Zebrzydowskiej. Projekt był gratis i jakie doradctwo. Przyjechał Pan do domu i na miejscu zrobił jeszcze poprawki. Wyszło fajnie i do dziś nie mam nic do zarzucenia (nic nie odpada a rolki chodza idealnie). A cena... 3 lata temu ok 6 tys. za jakies 10 m zabudowy.Czasem warto zaryzykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 01.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ktos pytal o fotki, wiec sa meble wykonane przez firme "Ewelina" http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/9289_348.ts1161517952000.jpg http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/9290_348.ts1161518060000.jpg Śliczna kuchnia!! byłam w Twojej Ewelinie i też zrobiłam projekt. Mam nadzieję, że będzie ładnie. Zobaczymy jak wyjdzie nie mam już innych możliwości bo podłogówka i hydraulika zrobiona. Jak będzie więcej zdjęć to wklej proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Na pewno bedzie dobrze, a nawet jak jakis drobiazg sie nie uda, to od razu bez slowa poprawia, wszystko w terminie... U nas pare razy przyjechali tylko po to aby nam powiedziec gdzie, co i jak zrobic... Nie bylo im ciezko. Na prawde, jak budujemy to tylko na wykonawce od kuchni, schodow i kominka nie mozna zlego slowa powiedziec.., no moze parkieciarz sie przecisnie, bo kazda klepke ogladal.., tak dokladnie sprawdzal parkiet.., tylko z terminem mu nie wyszlo... To czekam na fotki Twojej kuchni i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andziulka.k 04.06.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam! My polecamy firme Efekt http://www.efekt.konin.pl. Ja też przejadę się do nich... Dzięki za ten adres! Swój pierwszy projekt zrobiłam w Galerii Hypernova, ale cenę mi wywalili taką, że mało z krzesła nie spadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andziulka.k 04.06.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 A podejście warszawskich sprzedawców w ogóle mnie rozbraja W większości to jest podejście typu "Kupuj, płać i spier...aj" Jest to dla mnie tym bardziej szok, że sama prowadzę sklep i nie wyobrażam sobie żeby moja obsługa tak traktowała moich kilentów!!! Oczywiście nie we wszystkich sklepach i salonach, ale w większości... W poznańskim się tego tak często nie widuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.06.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 WitamA ja mogę z czystym sumieniem polecić firmę JANMAR. Jestem właśnie po montażu. To chyba pierwsza ekipa w moim remoncie do której nie mam zastrzeżeń. Montaż zgodnie z terminem w jeden dzień. Kompletny - wszystko na miejscu, od razu wszystko podocinanne, pomontowane. Wykonanie w najlepszym gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.06.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ja zamówiłam tu http://www.aalto.com.pl montaż na wrzesień. kuchnia czarna mdf na wysoki połysk. bardzo ciekawa jestem jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 08.06.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Witam A ja mogę z czystym sumieniem polecić firmę JANMAR. Jestem właśnie po montażu. To chyba pierwsza ekipa w moim remoncie do której nie mam zastrzeżeń. Montaż zgodnie z terminem w jeden dzień. Kompletny - wszystko na miejscu, od razu wszystko podocinanne, pomontowane. Wykonanie w najlepszym gatunku. mikita a mozesz zamiescic zdjecia i dac namiary na firme?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.06.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Zdjęcia będą jak się okapu dorobię Ale to już wkrótce. Firma z Częstochowy: http://www.janmar.pl, ale wiem, że dużo projektów robią na Śląsku i w W-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts