elpartner 05.03.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) Dzień dobry!Chcę ułożyć w łazience płytki, wśród któtrych będzie wymyślony przeze mnie wzorek. Jest tylko jeden 'drobiazg'- wykonanie tego wzorku. Znalazłem zakład który oferuje cięcie płytek wodą. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z podobnymi firmami? Edytowane 5 Marca 2013 przez Jarek.P usunięto link do strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz Haska 07.03.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Firma zrobi to tak, jak powinno być. Gorzej z wykonawstwem, wbrew pozorom, to nie taka łatwa sprawa. W razie jak by coś nie wyszło, to i tak zapewne wina "będzie" po stronie zakładu wycinającego wzór, ale to już pozostawiam sumieniu wykonawcy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts